שיחה:בישול ישראל

מתוך חב"דפדיה, אנציקלופדיה חב"דית חופשית
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש

חשיבות[עריכה]

נושא הלכתי, יש דעת אדמו"ר הזקן. מה צריך יותר מזה? • כתית למאורבית הבד 14:12, כ"ו באייר, ה'תשע"ט (31 במאי למניינם), ימות המשיח

חב"דפדיה איננה ויקיהלכה, ולפיכך הערך מיותר כאן, למרות שיש לאדמו"ר הזקן דעה הלכתית בנושא (כמה מפליא, הוא כתב 'שלחן ערוך'...). אין כאן חב"דיות בערך הזה (כדקדקן אוסיף כי השו"ע נכתב לכל ישראל ואילו רק הסידור נכתב לחסידים, כך שבכלל אין להקיש על חב"דיות של נושא הלכתי רק כי אדה"ז כתב בשו"ע ע"ז. וק"ל וד"ל). תוקידידס - שיחה, 15:10, כ"ו באייר, ה'תשע"ט 15:10, 31 במאי 2019 (IST)
נראה מועתק, חסר קישורים פנימיים (וחיצוניים) לגמרי, לדעתי להחליף את התבנית ב{{לעריכה}}. יחי המלך! ● חלוקת קונטרסיםשיחהיחי המלך המשיח שליט"א • 22:25 • כ"ו בסיוון ה'תש"ף
אינו מועתק, וגם לדעתי יש להחליף לעריכה. -- קרייזי אבאוט משיחמביאים אותו ביחד - 08:39, כ"ט בסיוון ה'תש"ף

שינוי שם[עריכה]

הערך בכלל מדבר על בישול עכו"ם, לא מובן השם. נכתב על ידי פולע (שיחה) בשעה 11:38, כ"ט בכסלו, ה'תשפ"א, 15 בדצמ' למניינם, אַ פריילאכ'ן חנוכה

זה אותו רעיון. לדעתי יותר מתאים השם בישול ישראל ●  חלוקת קונטרסיםשיחהיחי המלך המשיח • 05:23 • ב' בטבת ה'תשפ"א