תומר רטהאוז: הבדלים בין גרסאות בדף
אין תקציר עריכה תגיות: עריכה ממכשיר נייד עריכה דרך האתר הנייד |
אין תקציר עריכה |
||
שורה 12: | שורה 12: | ||
כיום מתגורר בעיר [[נתניה]]. | כיום מתגורר בעיר [[נתניה]]. | ||
{{קצרמר}} | |||
==קישורים חיצוניים== | ==קישורים חיצוניים== | ||
* [http://www.chabad.org.il/Magazines/Article.asp?ArticleID=8502&CategoryID=1613 החיים זה לא משחק], באתר חב"ד {{קישור שבור|ב' סיון תשפ"ג}} | * [http://www.chabad.org.il/Magazines/Article.asp?ArticleID=8502&CategoryID=1613 החיים זה לא משחק], באתר חב"ד {{קישור שבור|ב' סיון תשפ"ג}} |
גרסה מ־22:17, 15 במרץ 2025

תומר רטהאוז (יליד שנת תשל"ה) הוא חסיד חב"ד חוזר בתשובה, מחנך, מחזאי, שחקן ומפיק.
תולדות חיים
תומר רטהאוז נולד בכ"ג חשוון תשל"ה באבן יהודה, למד בתיכון ושירת בצה"ל כלוחם קרבי בנח"ל בקיבוצי השומר הצעיר בגליל.
לאחר סיום שירותו בצבא החל ללמוד משחק בסטודיו 'ניסן נתיב' הנחשב למוביל בתחום. לאחר שלוש שנים של לימודים החליט לנסוע להודו שם ביקר בסעודת ראש השנה והדלקת נרות חנוכה אצל הרב שמשון גולדשטיין שליח הרבי לפושקר שבהודו, והחל להתעניין ביהדות.
לאחר חזרתו מהודו, נשא את מרת הילה רטהאוז, פסיכולוגית מומחית. והחל להתחזק ביהדות ולהתקרב לחסידות חב"ד.
גם לאחר התקרבותו המשיך תומר לשמש כשחקן המשלב מאמרי חז"ל יחד עם תוכן מקצועי ואיכותי המותאם לכל המגזרים. הוא שיחק בעברו בערוץ ניצוצות בסדרת 'הגן הקסום', היה רכז בתנועת 'הצופים' ובשנת תשס"ה הקים את 'תיאטרון מעיין' הרומז בשמו על הפצת המעיינות, אשר מפעיל אלפי הפקות בשנה. כשחקן הוא זכה בפרסים יוקרתיים. מאז התקרבותו הוא מרבה להציג בבמות חב"דיות ובכינוסים שונים של שליחי הרבי.
כיום מתגורר בעיר נתניה.
קישורים חיצוניים
- החיים זה לא משחק, באתר חב"ד (הקישור אינו פעיל, ב' סיון תשפ"ג)
- אביאל הלוי, מנפץ את תקרת הזכוכית, באתר כי קרוב (הקישור אינו פעיל, ב' סיון תשפ"ג)
- כתבות אודות תומר רטהאוז