יעקב גרוס – הבדלי גרסאות

שלום בוט (שיחה | תרומות)
מ החלפת טקסט – " " ב־" "
מ החלפת טקסט – "יחידות " ב־"יחידות "
שורה 4: שורה 4:


== אצל הרבי ==
== אצל הרבי ==
כשהגיע לביקור ב[[ניו יורק]] כדי לבקר את אביו שהיה חולה, נסע ל-[[770]] להיכנס ל'[[יחידות]]' אצל [[הרבי]], במהלכה זכה ליחס מיוחד ושהות ארוכה. במהלך היחידות נוכח לראות בגילוי [[רוח הקודש]] על דברים שקרו עמו, ובדברי [[נבואה]] על דברים שיקרו עמו בעתיד{{הערה|בראיון ליצחק כהן בעיתון [[כפר חב"ד (שבועון)|כפר חב"ד]], גיליון 1544}}, ביניהם על משרת רב המשטרה אותה היה עתיד לקבל תוך זמן קצר נגד כל הסיכויים. הרבי דיבר איתו באריכות על תפקידיו הציבוריים, ובירכו "שה' יעזור שתעסוק בצורכי ציבור באמונה".
כשהגיע לביקור ב[[ניו יורק]] כדי לבקר את אביו שהיה חולה, נסע ל-[[770]] להיכנס ל'[[יחידות]]' אצל [[הרבי]], במהלכה זכה ליחס מיוחד ושהות ארוכה. במהלך ה[[יחידות]] נוכח לראות בגילוי [[רוח הקודש]] על דברים שקרו עמו, ובדברי [[נבואה]] על דברים שיקרו עמו בעתיד{{הערה|בראיון ליצחק כהן בעיתון [[כפר חב"ד (שבועון)|כפר חב"ד]], גיליון 1544}}, ביניהם על משרת רב המשטרה אותה היה עתיד לקבל תוך זמן קצר נגד כל הסיכויים. הרבי דיבר איתו באריכות על תפקידיו הציבוריים, ובירכו "שה' יעזור שתעסוק בצורכי ציבור באמונה".


מספר שנים לאחר ה'יחידות' עבר ב[[חלוקת דולרים]] וביקש ברכה עבור בן זכר. הרבי השיב כי יש לו כבר שלוש בנות, אך הוא ביקש שוב בן כדי שיקרא על שם חמיו. הרבי הגיב 'נו, אזכיר על הציון'. 9 חודשים אחר כך נולד בנו שמעון.
מספר שנים לאחר ה'יחידות' עבר ב[[חלוקת דולרים]] וביקש ברכה עבור בן זכר. הרבי השיב כי יש לו כבר שלוש בנות, אך הוא ביקש שוב בן כדי שיקרא על שם חמיו. הרבי הגיב 'נו, אזכיר על הציון'. 9 חודשים אחר כך נולד בנו שמעון.