שיחת משתמש:יוסף בן מלמד: הבדלים בין גרסאות בדף

מתוך חב"דפדיה, אנציקלופדיה חב"דית חופשית
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
אין תקציר עריכה
תגיות: עריכה ממכשיר נייד עריכה דרך האתר הנייד עריכה מתקדמת מהנייד
 
(864 גרסאות ביניים של 55 משתמשים אינן מוצגות)
שורה 1: שורה 1:
{{משתמש:יוסף בן מלמד/2}}
{{משתמש:יוסף בן מלמד/5}}
{{יישור טקסט|מרכז|{{גודל|4|{{צבע גופן|ירוק|ב"ה ~ ימות המשיח ~ {{תאריך עברי}}}}}}}}
{{מסגרת|רקע=צהוב|
{{יישור טקסט|מרכז|ניתן ליצור איתי קשר באמצעות:}}
{{יישור טקסט|מרכז|כתובת המייל שלי - 586YBM@GMAIL.COM}}
{{יישור טקסט|מרכז|מספר הטלפון שלי - 058.691.6901}}
{{יישור טקסט|מרכז|או באמצעות דף זה.}}}}
{{יישור טקסט|מרכז|{{צבע גופן|ירוק|יחי אדוננו מורנו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד'''}}}}
{{PAGESIZE:שיחת משתמש:יוסף בן מלמד}}
{{PAGESIZE:שיחת משתמש:יוסף בן מלמד}}
<div style="position: fixed; left:0; bottom:0; display:block;<!-- !Yossi dekel the king -->
height:{{{130|130}}}px; width:{{{125|125}}}px;"><div style="position: relative; width: {{{125|125}}}px; height: {{{125|125}}}px; overflow: hidden">
<div style="position: absolute; top: 0px; left: 0px; font-size: 30px; overflow: hidden; line-height: 400px; z-index: 3"></div>
<div style="position: absolute; top: 0px; left: 0px; z-index: 2">{{גודל|2|יוסף בן מלמד}}[[קובץ:סמל ב"ה.png|{{{70|70}}}px]]</div>
</div>
</div>
{{DISPLAYTITLE:<span style="width:0%; font-size:150%; line-height:50%;">שיחת משתמש:יוסף בן מלמד</span><span style="(c): YOSSI DEKEL THE KING!; font-YOSSI: Palatino Linotype, Book Antiqua,  font-size:50%; color:#00FF00; text-shadow:BLUE 0.00em 0.00em 0.0em"></span>}}


{| border="1" align="right" width="20%" cellpadding="6"
{| border="1" align="right" width="20%" cellpadding="6"
{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=ירוק|גופן=נרקיסים|{{יישור טקסט|מרכז|'''<!-- !Yossi dekel the king -->{{משתמש:יוסף בן מלמד/כור היתוך}}'''}}}}
{{משתמש:יוסף בן מלמד/7}}
| align="right" bgcolor=#Ffffff | '''{{עריכת הדף|שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|כתובית={{יישור טקסט|מרכז|שיחת ארכיון}}}}'''
| align="right" bgcolor=#Ffffff | '''{{עריכת הדף|שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|כתובית={{יישור טקסט|מרכז|שיחת ארכיון}}}}'''
----
----
[[קובץ:חסידים מתוועדים בסוכת 770.jpg|175px|ללא מסגרת|ממוזער|כיתוב תמונה]]
[[קובץ:חסידים מתוועדים בסוכת 770.jpg|175px|ללא מסגרת|ממוזער|כיתוב תמונה]]
----
----
{{יישור טקסט|מרכז|[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד/ארכיון1|1]] {{*}} [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד/ארכיון2|2]] {{*}} [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|3]] {{*}} [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד/ארכיון 4|4]] {{*}} [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד/ארכיון5|5]] {{*}} [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד/ארכיון6|6]] {{*}} [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד/ארכיון7|7]] {{*}} [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד/ארכיון8|8]] {{*}} [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד/ארכיון9|9]] {{*}} [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד/ארכיון10|10]]}}
{{יישור טקסט|מרכז|[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד/ארכיון1|1]] {{*}} [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד/ארכיון2|2]] {{*}} [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד/ארכיון3|3]] {{*}} [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד/ארכיון4|4]] {{*}} [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד/ארכיון5|5]] {{*}} [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד/ארכיון6|6]] {{*}} [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד/ארכיון7|7]] {{*}} [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד/ארכיון8|8]] {{*}} [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד/ארכיון9|9]] {{*}} [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד/ארכיון10|10]]}}
|}
|}
[[קובץ:נסיעה לרבי.jpg|שמאל|ממוזער|250px|''''פון כאסלאוויטש קיין ליובאוויטש''''. ציור מיוחד מאת הצייר [[זלמן קליימן]], המתאר חסידים נוסעים לחסות בצל הרבי]]
[[קובץ:נסיעה לרבי.jpg|שמאל|ממוזער|250px|''''פון כאסלאוויטש קיין ליובאוויטש''''. ציור מיוחד מאת הצייר [[זלמן קליימן]], המתאר חסידים נוסעים לחסות בצל הרבי]]
שורה 28: שורה 32:
__NOTOC__{{ש}}{{ש}}{{ש}}{{ש}}{{ש}}
__NOTOC__{{ש}}{{ש}}{{ש}}{{ש}}{{ש}}


== הנה ==
== הוספת קישורים לחב"דפדיה ==
 
שים לב שהכנסת קישורים לדף [[מדיה ויקי:Spam-whitelist]] צריכה להיות בהתאם למה שנכתב בראש הדף. אם לא מכניסים לפי הכללים שנמצאים שם הקישורים לא תמיד יעבדו. זה אומר שלא מכניסים www בתחילת הקישור ומכניסים \b לפני ואחרי כל קישור. שמתי לב שבמקום לשים \b שמת \www לפני הקישור. במקרה כזה זה יעבוד, אבל במקרה בו אין www כמו בקישור האחרון שהכנסת ועוד, הקישור פשוט לא יעבוד. ובכל אופן על מנת לשמור על אחידות כדאי בכל קישור להוריד את ה-www ולהכניס את האות b אחרי ה \. המלצה שלי היא ללחוץ במקלדת במצב עריכה {{מקשי מקלדת|Ctrl|Shift}} וכך תראה בבירור את ה-\b שלפני ואת ה-\b שאחרי. בהצלחה! ● [[User:חלוקת קונטרסים|<font face="Guttman yad-brush" size="2.5">חלוקת קונטרסים</font>]] • [[שיחת משתמש:חלוקת קונטרסים|שיחה]] • [[יחי|יחי המלך המשיח]] • י"ב בסיוון ה'תשפ"ד • 18:38, 18 ביוני 2024 (IDT)
:{{א|חלוקת קונטרסים}} תודה רבה על ההערה החשובה, באמת תהיתי לעצמי מדוע לעיתים הקישורים לא עובדים כמו שצריך (רוב הקישורים דווקא כן עובדים ללא ה-b). למעשה, בעבר כן הקפדתי על ה-b בהתחלה כשברבות הזמן נשתכח ממני הפרט הזה. ישר כח. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (03:04, י"ד בסיוון, ה'תשפ"ד)
==קשר עם חב"ד==
יוסף, אני מבקש ממך עכשיו להעביר את הדף [[משתמש: תמים של הרבי/יאיר אנסבכר]] אל מרחב הערכים. אם לא אני יעקב את שיע. אני השקעתי בזה המון זמן, ויש לו קשרים עם חב"ד. בברכה -- [[משתמש:תמים של הרבי|תמים של הרבי]] - [[שיחת משתמש:תמים של הרבי|שיחה]]  ~ [[יחי אדוננו מורנו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד|משיח נאו!]] 16:27, 28 ביוני 2024 (IDT)
:אז דבר עם שיע, אתה לא מאיים פה על מישהו. ברגע שתובהר חשיבות בדף השיחה, הערך יועבר. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (18:40, כ"ב בסיוון, ה'תשפ"ד)
::א. אני לא מאיים. ב. כבר הבהרתי לך את החשיבות וראה גם בקשריו עם חב"ד. ג. אני רק אומר שהערך יועבר כנראה ע"י {{א|שיע.ק}} והוא יבדוק עם הערך יוכל לעבור למרחב הערכים. -- [[משתמש:תמים של הרבי|תמים של הרבי]] - [[שיחת משתמש:תמים של הרבי|שיחה]]  ~ [[יחי אדוננו מורנו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד|משיח נאו!]] 18:47, 28 ביוני 2024 (IDT)
:::אם היית מבהיר חשיבות מתוך רצינות, הערך לא היה במרחבך האישי. בהצלחה. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (22:59, כ"ג בסיוון, ה'תשפ"ד)
::::מצטרף לדעתו של יוסף שלנשוא הערך אין מספיק קשר לחב"ד ולכן אינו מתאים לחב"דפדיה. אני מבין את הקושי להשקיע רבות וליצור ערך יפה ולגלות שהוא לא מתקבל. להבא מציע מלכתחילה לא לקחת מקרים גבוליים כאלו. [[משתמש:שיע.ק|שיע]] • [[שיחת משתמש:שיע.ק|שיחה]] כ"ה בסיוון ה'תשפ"ד 22:50, 1 ביולי 2024 (IDT)
:::::תודה. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (01:48, כ"ו בסיוון, ה'תשפ"ד)
 
==ניטור==
{{א|יוסף בן מלמד}} שים לב שאני משתדל לנטר כל הזמן עריכות של אנונימיים וגם להתדיין איתם במקצועיות ובצורה עניינית וטובה בדף שיחתם ואני מגיע מזה לתוצאות טובות שאחר כך הם גם נרשמים לחב"דפדיה. על כן הייתי רוצה להיות מנטר ושיהיה לי את הכלים לכך. אני יוכל?. מתייג גם כן את {{א|שיע.ק}} תודה רבה ובהצלחה. [[משתמש:חב"ד בדרך לגאולה|אני רוצה גאולה]] ~ [[שיחת משתמש: חב"ד בדרך לגאולה|בואו נביא אותה ביחד!]] ~ [[גאולה|מרחיבים את חב"דפדיה עכשיו!]]  23:16, 29 ביוני 2024 (IDT)
:אני חושב שאתה עדיין לא אחראי מספיק כדי להיות מנטר. עניתי לך על השאלה הזו כבר עשרות פעמים, כמה אני יכול להמציא את עצמי כל פעם מחדש? נא להשתדל להפנים את הדברים בפעם אחת כשמסבירים, שמחתי לעזור. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (01:22, כ"ד בסיוון, ה'תשפ"ד)
 
== מסורת הניגונים ==
 
יישר כח עצום על עריכותיך בתבנית והנגזרות שלה!!! הפלא ופלא! [[משתמש:להתראות|להתראות]] - [[שיחת משתמש:להתראות|שיחה]], 09:59, י' בתמוז, ה'תשפ"ד 09:59, 16 ביולי 2024 (IDT)
:תודה מקרב לב על הערכתך! {{ישר כח}} בהחלט היה משתלם להשקיע ולהתאמץ זמן רב עבור תוצאה נכבדת זו. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (21:25, י' בתמוז, ה'תשפ"ד)
 
== ברוך שובך ==
 
אני מקווה שחזרת לכל הזמן. 😉. בברכה. -- [[משתמש:תמים של הרבי|תמים של הרבי]] - [[שיחת משתמש:תמים של הרבי|שיחה]]  ~ [[יחי אדוננו מורנו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד|משיח נאו!]] 22:07, 22 ביולי 2024 (IDT)
:חן חן, כיף לראות שמישהו עוקב. אני כאן כדי להשאר בעז"ה {{קריצה}}. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (22:11, ט"ז בתמוז, ה'תשפ"ד)
 
== בשליחות המלך ==
 
אשמח אם תוריד את החוברת בשליחות המלך מהערך של ישראל גליצנשטיין,
החוברת פורסמה בcoL ללא אישור המשפחה ובעקבות כך הכתבה שבה זה פורסם ירדה מcoL,
בנוסף לזה חוברת זו היא גירסא ראשונה עם הרבה טעויות ולכן המשפחה מתכוונת להוציא את זה בגירסא מותקנת --[[מיוחד:תרומות/176.140.223.166|176.140.223.166]] 23:22, 1 באוגוסט 2024 (IDT)
:מקובל, הקישור הוסר. תודה על המענה לשאלתי בתקציר העריכה שם. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (00:03, כ"ז בתמוז, ה'תשפ"ד)
 
==הגנה==
מה [https://chabadpedia.co.il/index.php?title=%D7%A9%D7%99%D7%97%D7%AA_%D7%9E%D7%A9%D7%AA%D7%9E%D7%A9:%D7%97%D7%91%22%D7%93_%D7%91%D7%93%D7%A8%D7%9A_%D7%9C%D7%92%D7%90%D7%95%D7%9C%D7%94&diff=prev&oldid=707326 פשר זה]? גם אם הוא בובת קש זה לא מצדיק לחסום את דף שיחתו כלפי המשתמשים, אולי יש סיבה אחרת ואם כן אשמח אם תפרט.. בברכה, [[משתמש:חסיד של הרבי|{{עיצוב גופן|גודל=3|צבע=אינדיגו|גופן=נרקיסים|'''~ חסיד של הרבי ~'''}}]] {{*}} [[שיחת משתמש:חסיד של הרבי|פארבריינגען חסידי]] 15:54, 12 באוגוסט 2024 (IDT)ף
:{{א|חסיד של הרבי}} עזוב בן מלמד סתם חסם לי את זה, והטענה שלו שאחי הוא בובת קש שלי, עובדה שמותר לשתי אחים לכתוב משני חשבונות שונים. בברכה. [[משתמש:חב"ד בדרך לגאולה|אני רוצה גאולה]] ~ [[שיחת משתמש: חב"ד בדרך לגאולה|בואו נביא אותה ביחד!]] ~ [[גאולה|מרחיבים את חב"דפדיה עכשיו!]]  16:21, 12 באוגוסט 2024 (IDT)
::יכול להיות ש{{א|חב"ד בדרך לגאולה|אתה}} אכן לא בובת קש, הדבר ניתן לברור באמצעות שיחת טלפון אחת ופשוטה עם אחד ההורים אך לא על זה תמיהתי. השאלה היא למה לחסום את דף השיחה? [[משתמש:חסיד של הרבי|{{עיצוב גופן|גודל=3|צבע=אינדיגו|גופן=נרקיסים|'''~ חסיד של הרבי ~'''}}]] {{*}} [[שיחת משתמש:חסיד של הרבי|פארבריינגען חסידי]] 16:38, 12 באוגוסט 2024 (IDT)
:::{{א|חסיד של הרבי}} הדיון הוא בכלל על אחי {{א|תמים של הרבי}} ש{{א|יוסף בן מלמד}} חושב שהוא בובת קש שלי, ואת זה {{א|יוסף בן מלמד|אתה}} פשוט יכול לברר ולהתקשר ל{{א|שיע.ק}} ולדעת את האמת.
::::בנוגע לחסימת דף השיחה האישי שלי, גם לי עלתה תמיהה על כך שמה אשם דף השיחה שלי בכך שבן מלמד חושב שאחי הוא בובת הקש שלי. בתקווה לימים טובים יותר. [[משתמש:חב"ד בדרך לגאולה|אני רוצה גאולה]] ~ [[שיחת משתמש: חב"ד בדרך לגאולה|בואו נביא אותה ביחד!]] ~ [[גאולה|מרחיבים את חב"דפדיה עכשיו!]]  16:43, 12 באוגוסט 2024 (IDT)
:::::חסמתי את הדף כדי לקבל החלטה מה לעשות עם הבבק"ש. הוחלט לחסום לצמיתות. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (00:36, ט' באב, ה'תשפ"ד)
::::::באיזה קטע אתה חוסם את אחי לצמיתות מילא לכמה שבועות אבל לצמיתות?! בכלל ביקשת אישור מ{{א|שיע.ק}} לפני שעשית את הצעד הנורא הזה?! אני אומר לך אני הולך לערער על כך ל{{א|שיע.ק}} בהצלחה לך. [[משתמש:חב"ד בדרך לגאולה|אני רוצה גאולה]] ~ [[שיחת משתמש: חב"ד בדרך לגאולה|בואו נביא אותה ביחד!]] ~ [[גאולה|מרחיבים את חב"דפדיה עכשיו!]]  01:03, 13 באוגוסט 2024 (IDT)
:::::::אגב תפתח לי את החסימה מהדף של הבחירות למפעילי מערכת, אני רוצה להצביע. [[משתמש:חב"ד בדרך לגאולה|אני רוצה גאולה]] ~ [[שיחת משתמש: חב"ד בדרך לגאולה|בואו נביא אותה ביחד!]] ~ [[גאולה|מרחיבים את חב"דפדיה עכשיו!]]  01:12, 13 באוגוסט 2024 (IDT)
::::::::במקרים מסויימים, בובת קש נחסמת לצמיתות ובהחלט במקרה הזה (פירטתי שם). גם מדף הבחירות לא נחסמת לחינם, זאת לאחר שהשחתת שוב ושוב. בהצלחה עם הערעור, מבחינתי העניין לא ניתן לשינוי בשום אופן, הוזהרת כבר עשרות (!) פעמים ולא הפנמת כלום. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (02:22, ט' באב, ה'תשפ"ד)
{{שבירה}}אני לא מבע פה עמדה בקשר לשאלה אם הוא בובת קש או לא, זה לא ענייני. מה שכן גם אם הוא בובת קש אני לא רואה סיבה מוצדקת לחסום דפי שיחה, מכל סיבה שהיא. וק"ש וק"ו דפי שיחה של משמשים - גם אם הם של בובת קש. בברכה, [[משתמש:חסיד של הרבי|{{עיצוב גופן|גודל=3|צבע=אינדיגו|גופן=נרקיסים|'''~ חסיד של הרבי ~'''}}]] {{*}} [[שיחת משתמש:חסיד של הרבי|פארבריינגען חסידי]] 21:59, 13 באוגוסט 2024 (IDT)
:הסברתי למה חסמתי. בכ"מ החסימה כבר הוסרה. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (22:56, ט' באב, ה'תשפ"ד)
 
== שלום ==
קראתי למשתמש 'מלברו אדום' ע"ש הסיגריות שהרבי עישן... נ"ב זה שפיצקייט... יעעעעעעעס!!! [[משתמש:מלברו אדום|שפיצקייט... יחי המלך!]] - [[שיחת משתמש:מלברו אדום|שיחה]], 21:47, ט' באב, ה'תשפ"ד 21:47, 13 באוגוסט 2024 (IDT)
:מדהים, ובוודאי לבנך תקרא טריאונפו. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (23:18, ט' באב, ה'תשפ"ד)
 
== בקשת אישור עריכת תמונות ==
 
בערך "אברהם חיים זילבר" ישנה תמונה שאינה מכבדת אותו כלל וכלל, אנא שנו או לחילופין אשרו לי לשנות תמונה זו.
ובכללות יש לי הרבה תמונות של אנשים שיש עליהם ערכים.
--[[משתמש:תנא קמא חחח|תנא קמא חחח]] - [[שיחת משתמש:תנא קמא חחח|שיחה]], 02:37, י"ב באב, ה'תשפ"ד 02:37, 16 באוגוסט 2024 (IDT)
:{{א|משתמש:תנא קמא חחח| }} את ההרשאה להעלאת תמונות מקבלים לאחר 50 עריכות, לך יש רק 13 עריכות. אם תרצה, אוכל לשנות בעצמי. ואגב, בהשגח"פ בעל הערך הנ"ל שלח לי תמונה שלו, אותה העלתי לערך. נ.ב. אשמח לדעת מהו סוד שם המשתמש שלך.. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (02:56, י"ב באב, ה'תשפ"ד)
 
== מזל טוב! ==
 
לרגל המשך תפקידך כמפעיל מערכת בחב"דפדיה, עלה והצלח בהמשך הפצת המעיינות חוצה כהוראתו הקדושה של כ"ק אדמו"ר שליט"א מלך המשיח, עד להתגלות נאו ממש. בהצלחה ♦ נכתב על ידי [[משתמש:חב"דפדי פעיל|'''חב"דפדי פעיל''']] ([[שיחת משתמש:חב"דפדי פעיל|שיחה]]) • '''יחי אדונינו מורינו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד''' • בשעה 00:06, י"ד באב, ה'תשפ"ד ''<font size="1">(18 באוג' למניינם)</font>'', [[בשורת הגאולה|ימות המשיח]]
:תודה רבה! בעזר ה' אמשיך להיות פעיל ככל שהזמן מאפשר. וברור הדבר אשר הכל נעשה למען ההתגלות השלימה. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (11:46, י"ד באב, ה'תשפ"ד)
 
== דחוף ביותר ==
 
לטפל בזריזות בכל התרומות שעשה המשתמש 188.64.207.82 יש שם שינויים שהוא עשה ועדין לא טופלו --בברכה, [[משתמש:דער רעבע איז דא|<font face="Guttman vilna">דער רעבע איז דא</font>]] - [[שיחת משתמש:דער רעבע איז דא|<font face="Guttman vilna">נייעס חסידי מעניין</font>]]  23:56, 27 באוגוסט 2024 (IDT)
:אשרי המשחית שבזכותו זכינו לראותך כאן {{קריצה}}. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (00:25, כ"ד באב, ה'תשפ"ד)
::יוסף בן מלמד אבל עדיין לא מחקת את הדפים שהמשחית יצר. בברכה, [[משתמש:חב"ד בדרך לגאולה|אני רוצה גאולה]] ~ [[שיחת משתמש: חב"ד בדרך לגאולה|בואו נביא אותה ביחד!]] ~ [[גאולה|מרחיבים את חב"דפדיה עכשיו!]]  00:28, 28 באוגוסט 2024 (IDT)
:::כעת אמחוק. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (00:28, כ"ד באב, ה'תשפ"ד)
::::תודה [[משתמש:חב"ד בדרך לגאולה|אני רוצה גאולה]] ~ [[שיחת משתמש: חב"ד בדרך לגאולה|בואו נביא אותה ביחד!]] ~ [[גאולה|מרחיבים את חב"דפדיה עכשיו!]]  00:29, 28 באוגוסט 2024 (IDT)
 
== למחיקה. בהצלחה! ==
 
[[:קטגוריה:אופקים]] |
[[:קטגוריה:אור יהודה]] |
[[:קטגוריה:מוסדות וארגונים באופקים]] |
[[:קטגוריה:מוסדות וארגונים באור יהודה]] |
[[:קטגוריה:אילת]] |
[[:קטגוריה:אלעד]] |
[[:קטגוריה:אשדוד]] |
[[:קטגוריה:באר שבע]] |
[[:קטגוריה:בית שמש]] |
[[:קטגוריה:בני ברק]] |
[[:קטגוריה:בת ים]] |
[[:קטגוריה:הרצליה]] |
[[:קטגוריה:חדרה]] |
[[:קטגוריה:חולון]] |
[[:קטגוריה:חיפה]] |
[[:קטגוריה:עמנואל]] |
[[:קטגוריה:עכו]] |
[[:קטגוריה:נתניה]] |
[[:קטגוריה:נתיבות]] |
[[:קטגוריה:נוף הגליל]] |
[[:קטגוריה:נהריה]] |
[[:קטגוריה:מגדל העמק]] |
[[:קטגוריה:לוד]] |
[[:קטגוריה:כפר סבא]] |
[[:קטגוריה:יקנעם]] |
[[:קטגוריה:יפו]] |
[[:קטגוריה:טבריה]] |
[[:קטגוריה:עפולה]] |
[[:קטגוריה:ערד]] |
[[:קטגוריה:פתח תקווה]] |
[[:קטגוריה:צפת]] |
[[:קטגוריה:מוסדות וארגונים בפתח תקווה]] |
[[:קטגוריה:קריית גת]] |
[[:קטגוריה:ראשון לציון]] |
[[:קטגוריה:רמלה]] |
[[:קטגוריה:אישים ברמלה]] |
[[:קטגוריה:תומכי תמימים ראשון לציון]] |
[[:קטגוריה:תל אביב]] |
[[:קטגוריה:שדרות]] |
[[:קטגוריה:אישים ברעננה]] |
[[:קטגוריה:רעננה]] |
[[:קטגוריה:רמת גן]] |
[[:קטגוריה:בוגרי ישיבות ספרדיות]] |
'''[[:קטגוריה:אישים שנפטרו בתקופת אדמו"ר הצמח צדק]]''' |
[[:קטגוריה:משפחת גלט]] |
[[:קטגוריה:ניגוני ר' שמעון לזרוב]] |
[[:קטגוריה:אישים שנפטרו בשנת תשי"א]] |
[[:קטגוריה:אישים שנפטרו בשנת תשט"ז]] |
[[:קטגוריה:נשיאי דור]] |
[[:קטגוריה:היסטוריה]]
 
וראה [[משתמש:חלוקת קונטרסים/סדר בחב"דפדיה#סדר בקטגוריות|כאן]] מה שכתב ר' חלוקת: "לפתוח קטגוריה לערים שעדין אין להם".
 
ואולי י"ל שהכוונה בכלל "ודאו שהקטגוריה יכולה להכיל לפחות חמישה ערכים או דפים '''פוטנציאליים'''" היא ש'''בעתיד''' ייתכן ויהיו 5 ערכים. מאת: [[משתמש:ב. שורה|{{עיצוב גופן|גודל=3|צבע=חום|גופן=פרנקרויאל|'''ב. שורה''']]}} {{*}} [[שיחת משתמש:ב. שורה|{{עיצוב גופן|גודל=3|צבע=חום|גופן=פרנקרויאל|לתגובות]]}} {{*}} 04:33, 13 בספטמבר 2024 (IDT)
:ישר כח על הרשימה המפורטת, בהחלט ישנן קטגוריות שנדרשות להימחק, בעז"ה אעבוד על כך בימים הקרובים. אבל א. כפי שכתבת, ישנן קטגוריות העלולות להתמלא ולכן נוצרו. ב. ישנן קטגוריות המשמשות כ'אב קטגוריה' ולכן אין למוחקן. (מחילה על עיכוב המענה). בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (23:18, ט"ו בכסלו, ה'תשפ"ה)
::{{טופל}}, נמחקו וסודורו מספר קטגוריות. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (23:43, כ"ג בכסלו, ה'תשפ"ה)
 
== תודה ==
 
[[משתמש:זלדקן|זלדקן]] - [[שיחת משתמש:זלדקן|שיחה]], 16:07, ד' בתשרי, ה'תשפ"ה 16:07, 6 באוקטובר 2024 (IDT)
:בשמחה. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (23:16, ט"ו בכסלו, ה'תשפ"ה)
 
== בקשת הסבר ==
 
קיבלתי לדף השיחה שלי את ההודעה הבאה- "בבקשה לא להעביר ערכים שהוחזרו למרחב האישי"
וודאי הכוונה היא לערך ששינתי לו את השם, אך בלי השינוי שעשיתי יהיה למשתמשים מאד קשה למצוא את הערך
 
מצפה לתשובה, שכוייח! {{לא חתם|תנא קמא חחח}}
:{{א|תנא קמא חחח}} מדובר על ערך שאינו בר חשיבות ולכן הועבר למרחב האישי. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (23:13, ט"ו בכסלו, ה'תשפ"ה)
 
==12,000 ערכים לחב"דפדיה==
 
מה אתה אומר על מיזם 12,000 ערכים לחב"דפדיה עד י"א ניסן.  בברכה, [[משתמש:מ. רובין|מ. רובין]] - [[שיחת משתמש:מ. רובין|שיחה]] 16:16, 15 בדצמבר 2024 (IST)
:רעיון גרנדיוזי, זה אומר ליצור 175 ערכים בחודש, לפי המצב כרגע לא נראה הגיוני להשלים את המספר הנ"ל. לסבר את האוזן - בארבעת החודשים האחרונים נכתבו 300 ערכים 'בלבד'. אולי עד ר"ה תשפ"ו. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (23:11, ט"ו בכסלו, ה'תשפ"ה)
::צודק, נראה לי שהגזמתי אבל חשבתי שצריך לעשות לכתחילה אריבער, ר"ה תשפ"ו רחוק מידי.  בברכה, [[משתמש:מ. רובין|מ. רובין]] - [[שיחת משתמש:מ. רובין|שיחה]] 23:16, 16 בדצמבר 2024 (IST)
:::כשפותחים כזה פרוייקט, צריך לוודא שעתידו להצליח. ע"פ ארבעת החודשים האחרונים יצירת פרוייקט להשלמת 12,000 ערכים בחב"דפדיה עד ר"ה תשפ"ו, הוא לא רחוק מידי, וכן בר השגה. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (23:20, ט"ו בכסלו, ה'תשפ"ה)
::::אני מציע לשאול את יתר החב"דפדים בלוח המודעות וע"פ הנתונים שיתקבלו, לפתוח את המיזם (או שלא..) וראה [[שיחת חב"דפדיה:מיזמים/הערך ה-10,000#הערך ה-11,000]]. בברכה,[[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (23:29, ט"ו בכסלו, ה'תשפ"ה)
 
== תודה ליוסף. ==
 
יוסף היקר.
תודה-רבה על התודה חחחח.
עלה והצלח, בשורות-טובות🙏 [[משתמש:עריכה במיטבה|עריכה במיטבה]] - [[שיחת משתמש:עריכה במיטבה|שיחה]], 07:56, כ"ג בכסלו, ה'תשפ"ה 07:56, 24 בדצמבר 2024 (IST)
:בד"כ מחזירים תודה סתם על איזו עריכה {{חיוך רחב}}. בהצלחה. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (22:23, כ"ג בכסלו, ה'תשפ"ה)
 
== מדוע נמחקה ההוספה? ==
 
שלום וברכה, יוסף.
אשמח מאוד להבין מדוע השמטת את הוספתי בערך "אתי בורוכוב".
תודה-רבה.
חג-חנוכה שמח, בשורות-טובות [[משתמש:עריכה במיטבה|עריכה במיטבה]] - [[שיחת משתמש:עריכה במיטבה|שיחה]], 18:32, כ"ה בכסלו, ה'תשפ"ה 18:32, 26 בדצמבר 2024 (IST)
:שלום, יש צורת ניסוח מקובלת, בפסקת 'משפחתו' כותבים בתמצות על קרובים ולא מביאים פירוט רב. ראה למשל את [https://chabadpedia.co.il/index.php/%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%97%D7%93:%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%95%D7%90%D7%94_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93%D7%AA/725850?diffmode=source עריכתי] ב[[יונתן בורוכוב]]. מעניין שמשום מה לא מצאתי את ביטול העריכה שלך, תוכל לציין קישור?. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (00:37, כ"ו בכסלו, ה'תשפ"ה)
 
== משוב לר' יוסף. ==
 
שוב שלום וברכה, יוסף.
לא הצלחתי להבין. מדובר ב"טייטל" בסיסי, "מנכ"ל", "גרפולוגית" (איך ידעו האנשים כי אכן זהו בדיוק האדם המדובר, במידה ולא יפתחו את הקישור?). ומדוע הסרת את הקישור לר' יאיר בורוכוב הגדול? וכן הושמט לחלוטין שמה של גב' בורכוב מ"נשים באוהל תבורך".
אגב, יתכן ועדיף שלא לדקדק על קוצו של י' עם עורך כזה או אחר, אבל "להשאיר איתנו את העורך".
מי יתן ויהיה הכל נחת רוח לפניו ולבריותיו.
חג חנוכה שמח, שבת-שלום, בשורות-טובות [[משתמש:עריכה במיטבה|עריכה במיטבה]] - [[שיחת משתמש:עריכה במיטבה|שיחה]], 10:13, כ"ו בכסלו, ה'תשפ"ה 10:13, 27 בדצמבר 2024 (IST)
:יש לכתוב בקצרה ובצורה אחידה את התואר והעיסוקים וכו', הצורה שכתבת שם לא הייתה כך. אשמח לקישור לשאר הדברים שכתבת, היות ולא הבנתי על מה הדברים. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (01:16, כ"ט בכסלו, ה'תשפ"ה)
 
== מה המקור האמיתי לערך לאחר פטירה של רבי יהודה הנשיא? ==
 
שלום יוסף
הבאתי מקור היחידי משיטה מקובצת על זה שתלמידיו של רבינו הקדוש נשבעו בחרב ובכך רצו לפעול תחיית המתים.
לעומת זאת כרגע מציינים מקור לא נאמן בשח "יש מהאחרונים..." אין מקור כזה לדברים מהאחרונים!
נא התייחסותך [[מיוחד:תרומות/46.210.133.1|46.210.133.1]] 11:02, 7 בינואר 2025 (IST)
:שחזור העריכה היה בנוגע לפרשנות שכתבת, המקור הוחזר. יש"כ גדול. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (16:09, ז' בטבת, ה'תשפ"ה)
 
== מיזוג חשבונות ==
 
האם תוכל למזג את [[משתמש:770יחי המלך המשיח770]] ל[[משתמש:מ. רובין]].  בברכה, [[משתמש:מ. רובין|מ. רובין]] - [[שיחת משתמש:מ. רובין|שיחה]] 21:10, 12 בינואר 2025 (IST)
:{{בוצע}}. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (21:25, י"ב בטבת, ה'תשפ"ה)
::מה [[משתמש:מנחם רובין|איתו]]?. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (21:29, י"ב בטבת, ה'תשפ"ה)
::: תודה רבה, לא יודע צריך לבדוק.  בברכה, [[משתמש:מ. רובין|מ. רובין]] - [[שיחת משתמש:מ. רובין|שיחה]] 21:40, 12 בינואר 2025 (IST)
[[קובץ:באג במשתמש מ רובין.jpeg|ממוזער|50px]]
::::אוי, זה בעקבות המיזוג! אתה לא יכול לערוך כעת כרגיל?. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (21:55, י"ב בטבת, ה'תשפ"ה)
:::::לא, זה במשתמש מנחם רובין. בברכה, [[משתמש:מ. רובין|מ. רובין]] - [[שיחת משתמש:מ. רובין|שיחה]] 21:56, 12 בינואר 2025 (IST)
::::::{{אגודל}}. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (22:07, י"ב בטבת, ה'תשפ"ה)
:::::::אז מסתמא עדיף לא לאחד אותו. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (22:10, י"ב בטבת, ה'תשפ"ה)


הנה שיניתי את החתימה--[[משתמש:חילזון|חילזון]] - [[שיחת משתמש:חילזון|דף השיחה שלי]]. 16:29, 13 באוגוסט 2023 (UTC)
== זיהוי הבעל מנגן ==
:ועכשיו זה לא ארוך!!!--[[משתמש:חילזון|חילזון]] - [[שיחת משתמש:חילזון|דף השיחה שלי]]. 16:29, 13 באוגוסט 2023 (UTC)
:{{א|חילזון}} מעולה. אני יודע, ניסיתי למצוא את התקלה ולא הצלחתי. לא צריך לפתוח כותרת כל פעם, זה יוצר מלא כותרות סתם. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(כ"ו באב ה'תשפ"ג)</font>
::אוקיי. כתבתי [[שיחת משתמש:חסיד של הרבי|כאן]] ל{{א|חסיד של הרבי}} בעניין החתימה, אולי יוכל לעזור.--[[משתמש:חילזון|חילזון]] - [[שיחת משתמש:חילזון|דף השיחה שלי]]. 16:34, 13 באוגוסט 2023 (UTC)
:::{{א|חילזון}} מקווה שיוכל לעזור לך. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(כ"ו באב ה'תשפ"ג)</font>
::::כן. אני שואל דווקא אותו כי אני יודע שהחתימה שלו ארוכה ומעוצבת, אך בעריכה היא מובאת בקצרה!--[[משתמש:חילזון|חילזון]] - [[שיחת משתמש:חילזון|דף השיחה שלי]]. 16:41, 13 באוגוסט 2023 (UTC)
:::::{{א|חילזון}} יש לך את החתימה הקודמת שלך אצלך?. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(כ"ו באב ה'תשפ"ג)</font>
::::::אופס... לא.--[[משתמש:חילזון|חילזון]] - [[שיחת משתמש:חילזון|דף השיחה שלי]]. 16:43, 13 באוגוסט 2023 (UTC)
:::::::אה בעצם אני יכול לקחת את זה מדפים קודמים בעריכה, או בהיסטוריה של המחשב!--[[משתמש:חילזון|חילזון]] - [[שיחת משתמש:חילזון|דף השיחה שלי]]. 16:43, 13 באוגוסט 2023 (UTC)
::::::::{{א|חילזון}} זה לא יעבוד. ניסיתי להכניס את החתימה של חסיד אך היא ארוכה מדי.. מעניין. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(כ"ו באב ה'תשפ"ג)</font>
:::::::::איפה הכנסת אותה, ובדיוק לכן אני רוצה לדבר איתו! מתייג את {{א|חסיד של הרבי}} --[[משתמש:חילזון|חילזון]] - [[שיחת משתמש:חילזון|דף השיחה שלי]]. 16:46, 13 באוגוסט 2023 (UTC)
::::::::::{{א|חילזון}} תפסיק לתייג אותו! הוא יראה את התיוג. ניסיתי להכניס להעדפות אך לא הצלחתי. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(כ"ו באב ה'תשפ"ג)</font>
:::::::::::אה--[[משתמש:חילזון|חילזון]] - [[שיחת משתמש:חילזון|דף השיחה שלי]]. 16:50, 13 באוגוסט 2023 (UTC)
::::::::::::ולמרבה הצער, בדקתי בהיסטוריית המחשב ואי אפשר למצוא את זה. בדפים אחרים שערכתי עם החתימה המעוצבת, היא לא מובאת כמו שהיא כתובה בהעדפות, אלא באריכות. בעריכה זה היה ארוך, ובהעדפות זה היה קצר! מקרה מוזר ביותר.--[[משתמש:חילזון|חילזון]] - [[שיחת משתמש:חילזון|דף השיחה שלי]]. 16:52, 13 באוגוסט 2023 (UTC)
:::::::::::::זה מה שאמרתי לך. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]]  ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(כ"ו באב ה'תשפ"ג)</font>
::::::::::::::יש מקום שבו אני יכול לראות איזה משתמשים מחוברים כעת לאתר?--[[משתמש:חילזון|חילזון]] - [[שיחת משתמש:חילזון|דף השיחה שלי]]. 17:07, 13 באוגוסט 2023 (UTC)
:::::::::::::::{{א|חילזון}} לא. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]]  ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(כ"ו באב ה'תשפ"ג)</font>
::::::::::::::::טוב, בסדר. חבל!--[[משתמש:חילזון|חילזון]] - [[שיחת משתמש:חילזון|דף השיחה שלי]]. 17:18, 13 באוגוסט 2023 (UTC)
:::::::::::::::::בוא נעשה שיא - הפסקה המוזחת הכי הרבה פעמים....--[[משתמש:חילזון|חילזון]] - [[שיחת משתמש:חילזון|דף השיחה שלי]]. 17:21, 13 באוגוסט 2023 (UTC)
::::::::::::::::::מה אתה אומר?--[[משתמש:חילזון|חילזון]] - [[שיחת משתמש:חילזון|דף השיחה שלי]]. 17:23, 13 באוגוסט 2023 (UTC)
:::::::::::::::::::{{א|חילזון}} אוקיי... בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(23:22, כ"ו באב, ה'תשפ"ג)</font>
::::::::::::::::::::אנחנו מתקרבים לשיא!--[[משתמש:חילזון|חילזון]] - [[שיחת משתמש:חילזון|דף השיחה שלי]]. 06:36, 14 באוגוסט 2023 (UTC)
:::::::::::::::::::::ירמיהו בנובמבר עדיין חי?
::::::::::::::::::::::{{א|קעניג!}}, {{חתימה והזחה}}. '''ת-ז-י-ח! ת-ח-ת-ו-ם! אתה פה בחב"דפדיה יותר ממני, אך אתה לא מזיח ולא חותם. מה יהיה?'''


== בנוגע ל[[שימעלה פיזם]] ==
בקשר ל[https://chabadpedia.co.il/index.php?title=%D7%90%D7%95%D7%99%D7%A4%D7%9F_%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%A7_%28%D7%A0%D7%99%D7%92%D7%95%D7%9F%29&diff=732565&oldid=732564&diffmode=source עריכה זו], מהיכן הודאות שזה זלצמן? אתה פשוט מזהה את הקול? או שככה אתה מבין / משער? או הסבר אחר? [[משתמש:להתראות|להתראות]] - [[שיחת משתמש:להתראות|שיחה]], 06:56, ט"ו בטבת, ה'תשפ"ה 06:56, 15 בינואר 2025 (IST)
:ברור שזה הוא! מכיר היטב את הקול שלו. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (19:17, ט"ו בטבת, ה'תשפ"ה)
::וראה [https://drive.google.com/drive/folders/1WIAQUExiwBRf7NGBjGzUV8QLebB2wrdM?usp=drive_link כאן]. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (20:29, ט"ו בטבת, ה'תשפ"ה)


מה הבעיה במה שכתבתי? אני מצטט את הקטע לאחר העריכה: {{ציטוטון|בשלהי שנת תשפ"ג תבע פיזם תביעה כללית את ארגון צעירי אגודת חב"ד בארץ הקודש כמו גם את אגודת חסידי חב"ד בארץ הקודש.}} What is the problem?--[[משתמש:חילזון|חילזון]] - [[שיחת משתמש:חילזון|דף השיחה שלי]]. 11:31, 14 באוגוסט 2023 (UTC)
== אלעד בן אלול ==
:{{א|חילזון}} חשבתי שהפסקת עם המחלוקת. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(11:32, כ"ז באב, ה'תשפ"ג)</font>
::האם זו מחלוקת?--[[משתמש:חילזון|חילזון]] - [[שיחת משתמש:חילזון|דף השיחה שלי]]. 11:32, 14 באוגוסט 2023 (UTC)
:::{{א|חילזון}} לא אתה יצרת את המשפט, אלא החזרת אותו לאחר שמחקתיו. בשביל מה זה טוב?? ועוד להחזיר פעמיים אחרי שמחקתי. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(11:35, כ"ז באב, ה'תשפ"ג)</font>
::::אני עידנתי אותו. וזה אפילו לא ביקורת. זה רק עובדה!--[[משתמש:חילזון|חילזון]] - [[שיחת משתמש:חילזון|דף השיחה שלי]]. 11:45, 14 באוגוסט 2023 (UTC)
:::{{א|חילזון}} לא נשמע מכובד בעליל. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(15:43, כ"ז באב, ה'תשפ"ג)</font>
:::::מה אני יעשה, אני הרי לא יצליח לכתוב זאת ולהשאיר את הקטע הזה בערך, אז לא אלחם ע"כ. אם אתה יכול להביע את דעתך בדף השיחה של הערך הבא: [[משתמש:חילזון/ברגע האמת (ספר)|הערך הזה]], אשמח.--{{*}} [[משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=אדום|גופן=נרקיסים|חילזון}}]] {{*}} [[שיחת משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=חום|גופן=נרקיסים|'''דף השיחה שלי'''}}]]{{*}} 15:48, 14 באוגוסט 2023 (UTC)
:::::{{א|חילזון}} לא צריך להלחם. הבעתי את דעתי. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(15:49, כ"ז באב, ה'תשפ"ג)</font>
::::::אז אפשר למחוק חצי מ[[חב"דפדיה]]? כל ערך שיש עליו ביקורת, אפשר למחוק?--{{*}} [[משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=אדום|גופן=נרקיסים|חילזון}}]] {{*}} [[שיחת משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=חום|גופן=נרקיסים|'''דף השיחה שלי'''}}]]{{*}} 15:50, 14 באוגוסט 2023 (UTC)
:::::::{{א|חילזון}} הלוואי ויכולתי לעשות זאת. כך חב"דפדיה תהייה מקום יפה יותר. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(15:51, כ"ז באב, ה'תשפ"ג)</font>
::::::::מדהים! אני לא מאמין! אני אתלונן עליך שיחסמו אותך!--{{*}} [[משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=אדום|גופן=נרקיסים|חילזון}}]] {{*}} [[שיחת משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=חום|גופן=נרקיסים|'''דף השיחה שלי'''}}]]{{*}} 15:53, 14 באוגוסט 2023 (UTC)
:::::::::{{א|חילזון}} {{חיוך רחב}}. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(15:57, כ"ז באב, ה'תשפ"ג)</font>
::::::::::התכוונתי בהומור, ראיתי את זה בדף: [[חב"דפדיה:הומור]] שכתוב שם איך להגן על ערך... {{*}} [[משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=אדום|גופן=נרקיסים|חילזון}}]] {{*}} [[שיחת משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=חום|גופן=נרקיסים|'''דף השיחה שלי'''}}]]{{*}} 16:20, 14 באוגוסט 2023 (UTC)
:::::::::::הבנת? לא התכוונתי ברצינות...--{{*}} [[משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=אדום|גופן=נרקיסים|חילזון}}]] {{*}} [[שיחת משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=חום|גופן=נרקיסים|'''דף השיחה שלי'''}}]]{{*}} 17:27, 14 באוגוסט 2023 (UTC)
::::::::::::בין כן בין כך, הערך כבר נמצא במרחב הערכים. ב"ה! {{לחיים}} {{שכח|חיזלון}}
:::::::::::::{{א|חילזון}} ודאי שהבנתי {{קריצה}}. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(18:45, כ"ז באב, ה'תשפ"ג)</font>


== בנוגע ל[[שיחה:ברגע האמת (ספר)|הצבעה כאן]] ==
לא יודע על איזה מעשים מדובר, תוכל לכתוב לי בפרטי? בכל אופן, גם אם ההחלטה שאינו ראוי להיכלל בערכים, אשמח אם תוכל לשחזר ולהעביר לדף המשתמש על שמי. הייתי שמח לדעת גם מי הוא הערך ד.ז. ש[https://chabadpedia.co.il/index.php?title=%D7%A9%D7%99%D7%97%D7%94%3A%D7%90%D7%9C%D7%A2%D7%93_%D7%91%D7%9F_%D7%90%D7%9C%D7%95%D7%9C&curid=74660&diff=731117&oldid=684704&diffmode=source נמחק על פי אותה מדיניות]. [[משתמש:להתראות|להתראות]] - [[שיחת משתמש:להתראות|שיחה]], 11:48, ט"ו בטבת, ה'תשפ"ה 11:48, 15 בינואר 2025 (IST)
:{{א|להתראות}} בפרטי. הערך הועבר. בזמנו שיע אישר למחוק את הערך של ד.ז, לדעתי אותו דין לשניהם. אם אתה חולק על החלטה זו, אשמח שתכתוב כאן, תודה. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (19:17, ט"ו בטבת, ה'תשפ"ה)


זה נראה שהרוב בעד הערך! {{*}} [[משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=אדום|גופן=נרקיסים|חילזון}}]] {{*}} [[שיחת משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=חום|גופן=נרקיסים|דף השיחה שלי}}]] {{*}} [[ברגע האמת (ספר)|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=חום|גופן=יד1|בואו לערוך!}}]] {{*}} 15:44, 15 באוגוסט 2023 (UTC)
== ליוסף בן מלמד היקר ==
:{{א|חילזון}} אוקיי, אם כך אז מעולה. מספיק להזמין משתמשים להצביע!!! רוב המשתמשים שאתה מזמין כלל לא יכולים להצביע ואתה פשוט מספים את חב"דפדיה!. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(19:50, כ"ח באב, ה'תשפ"ג)</font>
::{{א|יוסף בן מלמד}} למה הורדת אותי מההצבעה? {{לא חתם|קעניג!}}
:::{{א|קעניג!}} כי אתה לא חותם. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(20:36, כ"ח באב, ה'תשפ"ג)</font>
::::חתמתי! {{לא חתם|קעניג!}}
:::::לא חתמת. לא אתווכח איתך. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(20:43, כ"ח באב, ה'תשפ"ג)</font>
::::::אשתדל לשים את התבנית למשתמשים שיש להם זכות הצבעה. --{{*}} [[משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=אדום|גופן=נרקיסים|חילזון}}]] {{*}} [[שיחת משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=חום|גופן=נרקיסים|דף השיחה שלי}}]] {{*}} [[ברגע האמת (ספר)|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=חום|גופן=יד1|בואו לערוך!}}]] {{*}} 06:25, 16 באוגוסט 2023 (UTC)
:::::::{{א|חילזון}} גם לא להם בבקשה. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(06:26, כ"ט באב, ה'תשפ"ג)</font>
::::::::מדוע? --{{*}} [[משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=אדום|גופן=נרקיסים|חילזון}}]] {{*}} [[שיחת משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=חום|גופן=נרקיסים|דף השיחה שלי}}]] {{*}} [[ברגע האמת (ספר)|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=חום|גופן=יד1|בואו לערוך!}}]] {{*}} 06:27, 16 באוגוסט 2023 (UTC)
:::::::::{{א|חילזון}} כי מדובר בהצבעה בסך הכל ולא יותר. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(06:28, כ"ט באב, ה'תשפ"ג)</font>
::::::::::טוב. דרך אגב, אני מחפש כעת נושא לערך משובח, ארוך, טוב. יש לך משהו בשבילי? {{*}} [[משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=אדום|גופן=נרקיסים|חילזון}}]] {{*}} [[שיחת משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=חום|גופן=נרקיסים|דף השיחה שלי}}]] {{*}} [[ברגע האמת (ספר)|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=חום|גופן=יד1|בואו לערוך!}}]] {{*}} 07:57, 16 באוגוסט 2023 (UTC)
:::::::::::{{א|חילזון}} תחפש נושא שאתה מאוד מחבב ואין עליו ערך. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(08:13, כ"ט באב, ה'תשפ"ג)</font>
::::::::::::למה מחקת את הרעיון על יום ההצדעה לחב"ד בכנסת?--{{*}} [[משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=אדום|גופן=נרקיסים|חילזון}}]] {{*}} [[שיחת משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=חום|גופן=נרקיסים|דף השיחה שלי}}]] {{*}} [[ברגע האמת (ספר)|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=חום|גופן=יד1|בואו לערוך!}}]] {{*}} 08:22, 16 באוגוסט 2023 (UTC)
:::::::::::::זה רעיון מעולה!--{{*}} [[משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=אדום|גופן=נרקיסים|חילזון}}]] {{*}} [[שיחת משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=חום|גופן=נרקיסים|דף השיחה שלי}}]] {{*}} [[ברגע האמת (ספר)|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=חום|גופן=יד1|בואו לערוך!}}]] {{*}} 08:23, 16 באוגוסט 2023 (UTC)
::::::::::::::אני זז להתפלל... נדבר אחר כך.--{{*}} [[משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=אדום|גופן=נרקיסים|חילזון}}]] {{*}} [[שיחת משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=חום|גופן=נרקיסים|דף השיחה שלי}}]] {{*}} [[ברגע האמת (ספר)|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=חום|גופן=יד1|בואו לערוך!}}]] {{*}} 08:27, 16 באוגוסט 2023 (UTC)
:::::::::::::::{{א|חילזון}} כל הכבוד ששמת לב! אם לדעתך הערך יהיה מוצלח אז קדימה, אתה מוזמן. ממליץ לך לאסוף את כל הפרטים - למשל: אתרי אינטרנט רבים, בית משיח וכפר חב"ד - ואז להתחיל לכתוב. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(08:42, כ"ט באב, ה'תשפ"ג)</font>
::::::::::::::::אבל למה מחקת? כי זה לא רעיון טוב...?--{{*}} [[משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=אדום|גופן=נרקיסים|חילזון}}]] {{*}} [[שיחת משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=חום|גופן=נרקיסים|דף השיחה שלי}}]] {{*}} [[ברגע האמת (ספר)|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=חום|גופן=יד1|בואו לערוך!}}]] {{*}} 09:02, 16 באוגוסט 2023 (UTC)
:::::::::::::::::{{א|חילזון}} כי אני לא יודע אם זה רעיון טוב.. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(09:39, כ"ט באב, ה'תשפ"ג)</font>
::::::::::::::::::אני יאסוף מידע, ואז אני יראה מה לעשות בכל אופן, תודה!--{{*}} [[משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=אדום|גופן=נרקיסים|חילזון}}]] {{*}} [[שיחת משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=חום|גופן=נרקיסים|דף השיחה שלי}}]] {{*}} [[ברגע האמת (ספר)|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=חום|גופן=יד1|בואו לערוך!}}]] {{*}} 09:40, 16 באוגוסט 2023 (UTC)


==דחוף דחוף דחוף!==
{{א|חב"ד בדרך לגאולה}} מיצר את צעדי באופן שיטתי, ומבטל את עריכותי ללא טעם. תסביר לי בבקשה מה לא בסדר בעריכתי בדף [[טלוויזיה]]--[[משתמש:מענדל סופר|מענדל סופר]] - [[שיחת משתמש:מענדל סופר|שיחה]], 19:03, ט"ו בטבת, ה'תשפ"ה 19:03, 15 בינואר 2025 (IST)
:{{א|מענדל סופר}} אתה צודק, אכתוב לו הודעה ע"כ. ספציפית בנוגע לעריכה זו, לא הבנתי מדוע הסרת את הקטע? הרי הוא היה שם קודם. ובכל אופן, יש עוד 11,378 ערכים לערוך בהם, לא חייב לחפש דווקא את השוליים. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (19:26, ט"ו בטבת, ה'תשפ"ה)
::יוסף בן מלמד היקר, אתה בעצמך ראית שהשינוי שהוא עשה בערך [[טלוויזיה]] אינו נכון. לגבי הטענה שאני כביכול מצר את צעדיו היא איננה נכונה בתכלית כי הרי הוא עצמו הוכיח שהוא מבטל עריכות סתם על ימין ועל שמאל. בברכה, [[משתמש:חב"ד בדרך לגאולה|חב"ד בדרך לגאולה]] ~ [[שיחת משתמש: חב"ד בדרך לגאולה|שיחה]] ~ [[יחי|'''יחי המלך המשיח''']]  19:50, 15 בינואר 2025 (IST)
:::קודם כל יש לשמור על שיח מכובד בחב"דפדיה, גם עבור משתמש שבעיניך לא עורך כראוי ובפרט אם כוונתו לטובה. תחשוב על משתמש שמתאמץ לבצע עריכה ומגיע משתמש אחר ומבטל לו אותה כי היא לא נראית לו טוב, חבל. אפשר במקום זה לדון בצורה מכובדת על עריכה זו ולא לבצע עליה מלחמת עריכה. ושוב אחזור על מה שכתבתי קודם, אין צורך לעסוק בערכים נפיצים, ישנם למעלה מ11,300 ערכים לעסוק בהם. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (21:16, ט"ו בטבת, ה'תשפ"ה)
::::תחשוב על משתמש שמנסה לקדם את האתר בכל דרך, עושה עריכות מועילות וכל עריכה שלו הוא מקבל כפיות טובה, אטימות, והשחתת ערכים באופן סדרתי. מה היית אומר לגבי זה? אני מצטער אומנם אם היה מקרים שבהם ביטלתי עריכות סתם אבל כאלו זה היה מקרים בודדים, רוב המקרים שהיו הם עריכה בערכים שנויים במחלוקת כדי לעצבן משתמשים אחרים שלא רואים בעין יפה את מה שהמשתמש מ. סופר עושה פה. ואני מאמין שאיתי ביחד יש עוד עשרות משתמשים שחושבים כך, אז לבוא ולהצדיק משתמש אחר שמספים את האתר ברוב המקרים רק כי הוא טוען בפניך שהוא "הקוזק הנגזל" אז זה לא הוגן בכלל. בברכה, [[משתמש:חב"ד בדרך לגאולה|חב"ד בדרך לגאולה]] ~ [[שיחת משתמש: חב"ד בדרך לגאולה|שיחה]] ~ [[יחי|'''יחי המלך המשיח''']]  21:24, 15 בינואר 2025 (IST)
:::::{{א|חב"ד בדרך לגאולה}} העיסוק בזה הוא מיותר ובזבוז זמן משווע, ישנם שני אפשרויות להתייחס למשתמש שלא עורך לפי הכללים: א. להסביר לו. א. להתווכח איתו. אני ממליץ לך להשתמש בדרך הראשונה, ובפרט כשמדובר על עורך חדש. (חשוב לי להבהיר: אני לא לוקח צד מסויים, אלא משתדל ליישב את העניין). בהזדמנות זו אוקיר לך תודה על הניטור בחב"דפדיה, תודה לך והמשך כך. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (21:21, ט"ז בטבת, ה'תשפ"ה)
יוסף היקר, תודה לך על ה"גישור" שאתה עושה פה בחב"דפדיה! תודה ענקית. המשך כך! בברכה, [[משתמש:חב"ד בדרך לגאולה|חב"ד בדרך לגאולה]] ~ [[שיחת משתמש: חב"ד בדרך לגאולה|שיחה]] ~ [[יחי|'''יחי המלך המשיח''']]  22:59, 16 בינואר 2025 (IST)


העברתי את שיחת המשתמש שלי לדף אחר שנקרא "חילזון", ואני רוצה לבטל זאת, '''ואני לא מצליח!''' יש סיכוי שאתה עוזר לי? בדחיפות!!!--{{*}} [[משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=אדום|גופן=נרקיסים|חילזון}}]] {{*}} [[שיחת משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=חום|גופן=נרקיסים|דף השיחה שלי}}]] {{*}} [[ברגע האמת (ספר)|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=כתום|גופן=יד1|בואו לערוך!}}]] {{*}} 11:31, 16 באוגוסט 2023 (UTC)
== הגנה מפני עריכה ==
:{{א|חילזון}} טופל. אם אתה מעוניין אוכל להראות לך משהו בנוגע לשינוי שם הכותרת. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(11:47, כ"ט באב, ה'תשפ"ג)</font>
::תודה רבה. מה? {{*}} [[משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=אדום|גופן=נרקיסים|חילזון}}]] {{*}} [[שיחת משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=חום|גופן=נרקיסים|דף השיחה שלי}}]] {{*}} [[ברגע האמת (ספר)|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=כתום|גופן=יד1|בואו לערוך!}}]] {{*}} 11:52, 16 באוגוסט 2023 (UTC)
:::{{א|חילזון}} ראה את עריכתי בדף המשתמש שלך. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(12:02, כ"ט באב, ה'תשפ"ג)</font>
::::היי, תשנה את זה!!!--{{*}} [[משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=אדום|גופן=נרקיסים|חילזון}}]] {{*}} [[שיחת משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=חום|גופן=נרקיסים|דף השיחה שלי}}]] {{*}} [[ברגע האמת (ספר)|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=כתום|גופן=יד1|בואו לערוך!}}]] {{*}} 12:14, 16 באוגוסט 2023 (UTC)
:::::איך עשית זאת?--{{*}} [[משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=אדום|גופן=נרקיסים|חילזון}}]] {{*}} [[שיחת משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=חום|גופן=נרקיסים|דף השיחה שלי}}]] {{*}} [[ברגע האמת (ספר)|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=כתום|גופן=יד1|בואו לערוך!}}]] {{*}} 12:15, 16 באוגוסט 2023 (UTC)
::::::{{א|חילזון}} בוצע {{חיוך רחב|}}. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(12:15, כ"ט באב, ה'תשפ"ג)</font>
:::::::{{א|חילזון}} הוספתי תבנית שיכולה לערוך מעט את הכותרת. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(12:16, כ"ט באב, ה'תשפ"ג)</font>
::::::::{{קריצה}} תודה! יכול לעזור לי במה שכתבתי בדך שיחתי לך? --{{*}} [[משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=אדום|גופן=נרקיסים|חילזון}}]] {{*}} [[שיחת משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=חום|גופן=נרקיסים|דף השיחה שלי}}]] {{*}} [[ברגע האמת (ספר)|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=כתום|גופן=יד1|בואו לערוך!}}]] {{*}} 12:18, 16 באוגוסט 2023 (UTC)


== חממה ==
אני חושב שצריך להפעיל הגנה על כל הערכים הרגישים כמו שיש הגנה בערך האוהל של אדמו"ר הריי"צ.  בברכה, יחי המלך המשיח [[משתמש:מ. רובין|מ. רובין]] - [[שיחת משתמש:מ. רובין|שיחה]] 23:44, 18 בינואר 2025 (IST)
מוסכם עליך שאני יהיה אחראי החממה?
:מגנים על ערכים שהתבצעו בהם כבר השחתות חוזרות ונשנות, לא להפך. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (23:45, י"ח בטבת, ה'תשפ"ה)
בינתיים שמתי אותי בתור אחראי החממה כי שמואל חיים לא פעיל ושיע לא עונה לגבי זה.
אתה תרצה להיות חונך? [[משתמש:קעניג!|קעניג!  ~  יחי אדונינו מורינו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד!]] - [[שיחת משתמש:קעניג!|שיחה]],
:{{א|קעניג!}} תפסיק להספים את האתר!! אתה ממש מרתיח אותי מזעם. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(22:06, כ"ט באב, ה'תשפ"ג)</font>
::{{א|יוסף בן מלמד}} אני פשוט רוצה להיות אחראי ולחדש את מיזם החממה אני יוכל? [[משתמש:קעניג!|קעניג!  ~  יחי אדונינו מורינו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד!]] - [[שיחת משתמש:קעניג!|שיחה]],
:::{{א|קעניג!}} אבל למה לכתוב את אותה הודעה לכמה משתמשים?! אתה יודע בכלל מה זה אומר להיות חונך?. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(22:39, כ"ט באב, ה'תשפ"ג)</font>
::::כן, זה אומר לעזור למשתמשים חדשים בכל מיני דברים באתר. אני יוכל להיות אחראי על החממה? {{לא חתם|קעניג!}}
:::::{{א|קעניג!}} אני לא אחראי על האתר שאתה שואל אותי אם אם אפשר להיות חונך, מצידי תהיה מפעיל מערכת. זה לא שייך אליי ולעוד משתמשים פשוטים אליהם פנית. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(22:45, כ"ט באב, ה'תשפ"ג)</font>
::::::אז לדעתי בינתיים אני יהיה אחראי ואני ימנה חונכים תודה {{לא חתם|קעניג!}}
:::::::{{א|קעניג!}} אוקיי, אין בעיה שתהיה אחראי על המיזם. רק אל תפנה למשתמשים רבים עם אותה הודעה. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(22:55, כ"ט באב, ה'תשפ"ג)</font>
::::::::טוב תודה רבה ותרצה להיות חונך?.  ואגב כתבתי לעוד משתמשים כי רציתי לראות מי רוצה להיות חונך. {{לא חתם|קעניג!}}
:::::::::{{א|קעניג!}} אם אתה רוצה לשאול מי מעוניין להיות חונך פשוט תשאיר הודעה אחת באולם הדיונים וזה מספיק. אני יכול להיות חונך במידה וצריך, לא חושב שהענין הכרחי. וחבל שאתה לא חותם ומזיח. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(23:00, כ"ט באב, ה'תשפ"ג)</font>
::::::::::אני כותב אותך בסדר? {{לא חתם|קעניג!}}
:::::::::::{{א|קעניג!}} אין לי בעיה להיות כתוב.... בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(23:52, כ"ט באב, ה'תשפ"ג)</font>
:::::::::::מי עוד אתה מציע לי לכתוב בתור חונכים? [[משתמש:קעניג!|קעניג!  ~  יחי אדונינו מורינו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד!]] - [[שיחת משתמש:קעניג!|שיחה]],
:::::::::::::{{א|קעניג!}} תודה על ההזחה והחתימה. חכה שהמשתמשים ששלחת להם הודעה יענו לך, אל תהיה לחוץ סתם. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(23:57, כ"ט באב, ה'תשפ"ג)</font>
:::::::::::::עד כמה חונכים עדיף שיהיה במיזם החממה? והאם אפשר שחילזון יהיה? [[משתמש:קעניג!|קעניג!  ~  יחי אדונינו מורינו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד!]] - [[שיחת משתמש:קעניג!|שיחה]]
:::::::::::::::{{א|קעניג!}} מספיק 3 חונכים. לדעתי אתה וחילזון לא ותיקים מספיק כדי להיות חונכים. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(00:01, ל' באב, ה'תשפ"ג)</font>
:::::::::::::::למה לי יש שלוש חודשים וזה מספיק. חילזון כנראה לא... [[משתמש:קעניג!|קעניג! ~  יחי אדונינו מורינו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד!]]
:::::::::::::::::בדף שיחת חממה כתוב שמספיק שלוש חודשים {{לא חתם|קעניג!}}
::::::::::::::::::{{א|קעניג!}} אוקיי, מעולה!. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(00:12, ל' באב, ה'תשפ"ג)</font>
::::::::::::::::::{{א|יוסף בן מלמד}} אז אני יוכל להיות חונך נכון? [[משתמש:קעניג!|קעניג!  ~  יחי אדונינו מורינו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד!]] - [[שיחת משתמש:קעניג!|שיחה]]
::::::::::::::::::::{{א|קעניג!}} כן, אתה יכול להיות חונך. אתה צריך תחום שבו אתה מתמחה, איתו תוכל לעזור למשתמשים. מהו התחום? אני בתחום הטכני של האתר. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(00:38, ל' באב, ה'תשפ"ג)</font>
:::::::::::::::::::::אני יכול יותר בתחום של הכרת חב"דפדיה שפת הויקי ותיבות משתמש. בסדר? [[משתמש:קעניג!|קעניג!  ~  יחי אדונינו מורינו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד!]] - [[שיחת משתמש:קעניג!|שיחה]]
::::::::::::::::::::::אני יורד מעניין החממה, במחילה. {{*}} [[משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=אדום|גופן=נרקיסים|חילזון}}]] {{*}} [[שיחת משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=חום|גופן=נרקיסים|דף השיחה שלי}}]] {{*}} [[ברגע האמת (ספר)|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=כתום|גופן=יד1|בואו לערוך!}}]] {{*}} 12:36, 17 באוגוסט 2023 (UTC)
:::::::::::::::::::::::{{א|קעניג!}} מה הכוונה שפת ויקי? תיבות משתמש לא חושב שהם התמחות. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(17:35, ל' באב, ה'תשפ"ג)</font>
::::::::::::::::::::::::{{א|חילזון}} בכל מקרה אתה לא יכול להיות חונך. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(17:35, ל' באב, ה'תשפ"ג)</font>
:::::::::::::::::::::::::אז אני בעיקר בהכרת חב"דפדיה בסדר? {{לא חתם|קעניג!}}
::::::::::::::::::::::::::ואגב אתה תוכל לפרסם לגבי זה גם למשתמשים חדשים וגם לותיקים? [[משתמש:קעניג!|קעניג!  ~  יחי אדונינו מורינו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד!]] - [[שיחת משתמש:קעניג!|שיחה]]
:::::::::::::::::::::::::::{{א|קעניג!}} חכה עם פתיחת המיזם. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(17:42, ל' באב, ה'תשפ"ג)</font>
:::::::::::::::::::::::::::{{א|יוסף בן מלמד}} למה לחכות? כבר פתחתי! {{לא חתם|קעניג!}}
::::::::::::::::::::::::::::{{א|קעניג!}} עכשיו נגיד ואני החניך שלך. קעניג! היקר למה צריך לחתום ולהזיח? ולמה החונך שלי לא תמיד חותם ומזיח?. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(20:33, ל' באב, ה'תשפ"ג)</font>
::::::::::::::::::::::::::::אני לפעמים מרוב מהירות שוכח ואגב תגיד לכולם על מיזם חממה בסדר? [[משתמש:קעניג!|קעניג!  ~  יחי אדונינו מורינו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד!]] - [[שיחת משתמש:קעניג!|שיחה]]
::::::::::::::::::::::::::::::{{א|קעניג!}} זה מה שתאמר לחניכים שלך? שאתה שוכח? או שמעכשיו לא תשכח?. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(20:38, ל' באב, ה'תשפ"ג)</font>
::::::::::::::::::::::::::::::צודק אני צריך להקפיד להזיח ולחתום ולמה אמרת לי לעצור את המיזם?  [[משתמש:קעניג!|קעניג!  ~  יחי אדונינו מורינו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד!]] - [[שיחת משתמש:קעניג!|שיחה]]
::::::::::::::::::::::::::::::::{{א|קעניג!}} אוקיי. עכשיו, המיזם מתפרסם '''רק''' למשתמשים חדשים כאשר משאירים להם את הודעת ברוכים הבאים, '''לא יותר מזה'''. הבנת?. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(20:43, ל' באב, ה'תשפ"ג)</font>
::::::::::::::::::::::::::::::::טוב. תודה רבה! [[משתמש:קעניג!|קעניג!  ~  יחי אדונינו מורינו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד!]] - [[שיחת משתמש:קעניג!|שיחה]]
:::::::::::::::::::::::::::::::: {{א|יוסף בן מלמד}} איך אתה אומר את זה למשתמשים חדשים, בהודעת ברוכים הבאים? [[משתמש:קעניג!|קעניג!  ~  יחי אדונינו מורינו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד!]] - [[שיחת משתמש:קעניג!|שיחה]]
:::::::::::::::::::::::::::::::::{{א|קעניג!}} מדוע הסרת את עצמך מן הרשימה?. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(08:01, י"א באלול, ה'תשפ"ג)</font>
::::::::::::::::::::::::::::::::::{{א|יוסף בן מלמד}} כי לצערי זה לא פעיל {{שכח|קעניג!}}


== האם קיים? ==
== שאלה ==


קיים דף עם ערכים שעדיין לא קיימים ב[[חב"דפדיה]], אך צריך לכותבם? {{*}} [[משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=אדום|גופן=נרקיסים|חילזון}}]] {{*}} [[שיחת משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=חום|גופן=נרקיסים|דף השיחה שלי}}]] {{*}} [[ברגע האמת (ספר)|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=כתום|גופן=יד1|בואו לערוך!}}]] {{*}} 12:30, 17 באוגוסט 2023 (UTC)
האם זה מתאים לעשות פרוייקט של ליקוטי שיחות-שלוקחים ליקוט אחד כול אחד סקירה כללית על הכרך וסיכום השיחות? [[משתמש:חייל המלך|חייל המלך]] - [[שיחת משתמש:חייל המלך|שיחה]], 14:21, י"ט בטבת, ה'תשפ"ה 14:21, 19 בינואר 2025 (IST)
:{{א|יוסף בן מלמד}} תוכל להוסיף את ב.א.א. לחונך בחממה פשוט אני לא מצליח לעשות את זה... [[משתמש:קעניג!|קעניג!  ~  יחי אדונינו מורינו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד!]] - [[שיחת משתמש:קעניג!|שיחה]],
:לא הבנתי, אתה מתכוון ליצור ערכים על שיחות כגון מאמרים שבתבנית [[תבנית:מאמרי רבותינו נשיאינו|זו]]?. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (23:10, כ"ב בטבת, ה'תשפ"ה)
::{{א|יוסף בן מלמד}} הסתדרתי לגבי החממה. הוספתי את ב.א.א. על פי בקשתו תודה רבה ותפרסם על החממה גם למשתמשים חדשים שנכנסים תכתוב להם ובעז"ה זה יצליח [[משתמש:קעניג!|קעניג!  ~  יחי אדונינו מורינו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד!]] - [[שיחת משתמש:קעניג!|שיחה]],
:::{{א|חילזון}} [[חב"דפדיה:בקשת ערכים]] [[מיוחד:דפים מבוקשים]]. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(17:36, ל' באב, ה'תשפ"ג)</font>
::::אה תודה, כבר חיפשתי ומצאתי את זה [[מיוחד:דפים מבוקשים]], ומ[[מיוחד:דפים מבוקשים|שמה]] כבר כתבתי את הערך [[רוסית]] ואני באמצע לערוך אותו! תודה בכל אופן. {{*}} [[משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=אדום|גופן=נרקיסים|חילזון}}]] {{*}} [[שיחת משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=חום|גופן=נרקיסים|דף השיחה שלי}}]] {{*}} 17:41, 17 באוגוסט 2023 (UTC)
:::::{{א|חילזון}} מעולה, בהצלחה!. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(17:43, ל' באב, ה'תשפ"ג)</font>
::::::{{א|יוסף בן מלמד}} אתה יודע מתי הרב יוסי הלפרין (ירושלים) נולד איזה קבוצה הוא היה ומי הוא אביו? אם אתה יודע תכתוב לי בדף שיחתי. תודה רבה. [[משתמש:קעניג!|קעניג!  ~  יחי אדונינו מורינו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד!]] - [[שיחת משתמש:קעניג!|שיחה]],
:::::::{{א|קעניג!}} אין לי מושג! ניסיתי לחפש אך אני לא מכיר את האיש. (אגב, לא צריך לתייג משתמש כאשר אתה כותב הודעה בשיחת המשתמש שלו. תמשיך עם התיוג וההזחה). בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(06:16, ג' באלול, ה'תשפ"ג)</font>
::::::::תוכל לשלוח אל דף שיחתי את חב"דפדיה להורדה בקיצור את מה ששלחת לאליהו ב. [[משתמש:קעניג!|קעניג!  ~  יחי אדונינו מורינו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד!]] - [[שיחת משתמש:קעניג!|שיחה]]
:::::::::{{א|קעניג!}} אין לי אפשרות לשלוח לך. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(08:46, ג' באלול, ה'תשפ"ג)</font>
:::::::::למה? [[משתמש:קעניג!|קעניג!  ~  יחי אדונינו מורינו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד!]] - [[שיחת משתמש:קעניג!|שיחה]]
:::::::::::{{א|קעניג!}} כי האתר חוסם העלאת הקישור. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(23:10, ד' באלול, ה'תשפ"ג)</font>


== האם אפשרי ==
== שוב ==


ליצור דף שמתנהל כדף שיחה? כמו הלוח מודעות וכד'? {{*}} [[משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=אדום|גופן=נרקיסים|חילזון}}]] {{*}} [[שיחת משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=חום|גופן=נרקיסים|דף השיחה שלי}}]] {{*}} 13:54, 20 באוגוסט 2023 (UTC)
מ. רובין שם לי אהרה ללא סיבה--[[משתמש:מענדל סופר|מענדל סופר]] - [[שיחת משתמש:מענדל סופר|שיחה]], 21:56, כ' בטבת, ה'תשפ"ה 21:56, 20 בינואר 2025 (IST)
:{{א|חילזון}} כל דף יכול להתנהל כמו דף שיחה, מה בדיוק אתה מתכוון?. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(18:56, ג' באלול, ה'תשפ"ג)</font>
:שיע.ק ענה לך בדף שיחתך וכן בדף שיחתו. דע לך כלל חשוב: מי שעסוק בלעשות לא עסוק בלדבר וכן להפך וק"ל. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (23:10, כ"ב בטבת, ה'תשפ"ה)
::הכוונה שהדף הוא לא דף ואז יש גם תוספת דף שיחה. אלא שהדף מתנהל כאילו הוא דף שיחה, כמו ה[[חב"דפדיה:לוח מודעות]]! הבנת? אגב, אתה באתר בשעות של [[חצי כדור התחתון]]... {{*}} [[משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=אדום|גופן=נרקיסים|חילזון}}]] {{*}} [[שיחת משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=חום|גופן=נרקיסים|דף השיחה שלי}}]] {{*}} 19:45, 20 באוגוסט 2023 (UTC)
:::לא הבנתי מהי כוונתך בנוגע ליצירת דף שיחה. אכן, הנני דר בחוץ לארץ. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(22:32, ג' באלול, ה'תשפ"ג)</font>
::::את זה כבד ידעתי... אתה בקראון הייטס! נכון? {{*}} [[משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=אדום|גופן=נרקיסים|חילזון}}]] {{*}} [[שיחת משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=חום|גופן=נרקיסים|דף השיחה שלי}}]] {{*}} 10:30, 21 באוגוסט 2023 (UTC)
:::::{{א|חילזון}} נכון, איך ידעת?. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(10:56, ד' באלול, ה'תשפ"ג)</font>
::::::כך שיערתי... {{*}} [[משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=אדום|גופן=נרקיסים|חילזון}}]] {{*}} [[שיחת משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=חום|גופן=נרקיסים|דף השיחה שלי}}]] {{*}} 11:00, 21 באוגוסט 2023 (UTC)
:::::::יכול להעיף מבט על [[רוסית|זה]]? אשמח לשמוע כעת את חווות דעתך, למרות שאני באמצע עדיין לערוך. {{*}} [[משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=אדום|גופן=נרקיסים|חילזון}}]] {{*}} [[שיחת משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=חום|גופן=נרקיסים|דף השיחה שלי}}]] {{*}} 11:03, 21 באוגוסט 2023 (UTC)
:::::::{{א|חילזון}} חסר תוכן משמעותי, הפסקה הוצאה לאור נראית טוב. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(11:09, ד' באלול, ה'תשפ"ג)</font>
::::::::אני באמצע, אל דאגה. ואגב, ההצבעה על [[ברגע האמת|זה]] כבר נגמרה? {{*}} [[משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=אדום|גופן=נרקיסים|חילזון}}]] {{*}} [[שיחת משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=חום|גופן=נרקיסים|דף השיחה שלי}}]] {{*}} 11:16, 21 באוגוסט 2023 (UTC)
:::::::::{{א|חילזון}} אוקיי, להבא אל תעביר את הערך למרחב הערכים כל עוד הוא לא מוכן. ההצבעה תסתיים בעוד כמה שעות. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(11:20, ד' באלול, ה'תשפ"ג)</font>
::::::::::להחזיר אותו למרחב האישי שלי? {{*}} [[משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=אדום|גופן=נרקיסים|חילזון}}]] {{*}} [[שיחת משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=חום|גופן=נרקיסים|דף השיחה שלי}}]] {{*}} 11:22, 21 באוגוסט 2023 (UTC)
:::::::::::{{א|חילזון}} כן, ולשם רוסית. אעזור לך עם הערך {{קריצה}}. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(11:25, ד' באלול, ה'תשפ"ג)</font>
{{שבירה}} {{בוצע}} {{*}} [[משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=אדום|גופן=נרקיסים|חילזון}}]] {{*}} [[שיחת משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=חום|גופן=נרקיסים|דף השיחה שלי}}]] {{*}} 11:31, 21 באוגוסט 2023 (UTC)
:{{א|חילזון}} ישר כח. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(11:34, ד' באלול, ה'תשפ"ג)</font>
::ובנוגע לדף כמו דף שיחה, הבנת מה ביקשתי? {{*}} [[משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=אדום|גופן=נרקיסים|חילזון}}]] {{*}} [[שיחת משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=חום|גופן=נרקיסים|דף השיחה שלי}}]] {{*}} 11:37, 21 באוגוסט 2023 (UTC)
:::{{א|חילזון}} לא הבנתי. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(11:39, ד' באלול, ה'תשפ"ג)</font>
::::הכוונה שיש אפשרות של "פסקה חדשה", כמו בדף שיחה, והאם אפשרי גם שיהיה הכפתור של החתימה. {{*}} [[משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=אדום|גופן=נרקיסים|חילזון}}]] {{*}} [[שיחת משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=חום|גופן=נרקיסים|דף השיחה שלי}}]] {{*}} 11:47, 21 באוגוסט 2023 (UTC)
:::::{{א|חילזון}} לא, אי אפשרי. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(23:09, ד' באלול, ה'תשפ"ג)</font>
::::::אז איך יש את [[חב"דפדיה:לוח מודעות|את זה]] ו[[חב"דפדיה:אולם דיונים|את זה]]? {{*}} [[משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=אדום|גופן=נרקיסים|חילזון}}]] {{*}} [[שיחת משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=חום|גופן=נרקיסים|דף השיחה שלי}}]] {{*}} 13:18, 22 באוגוסט 2023 (UTC)
:::::::{{א|חילזון}} בשניהם אין אפשרות של חתימה. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(23:38, ה' באלול, ה'תשפ"ג)</font>


== תודה רבה! ==
== חב"דציטוט וחב"דטקסט ==


ישר כח גדול על העריכות שעשית בערכים שיצרתי! ממש תודה רבה! יחי המלך המשיח! --[[משתמש:שי מלך|שי מלך]] - [[שיחת משתמש:שי מלך|שיחה]], 10:21, ו' באלול, ה'תשפ"ג 10:21, 23 באוגוסט 2023 (UTC)
מה מתקדם עם חב"דציטוט וחב"דטקסט???  בברכה, יחי המלך המשיח [[משתמש:מ. רובין|מ. רובין]] - [[שיחת משתמש:מ. רובין|שיחה]] 19:10, 22 בינואר 2025 (IST)
:{{א|שי מלך}} בשמחה רבה! תמיד אשמח לשפר. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(10:24, ו' באלול, ה'תשפ"ג)</font>
:עניתי בלוח המודעות. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (23:10, כ"ב בטבת, ה'תשפ"ה)


== מוזמן ==
== הסרת אתר לחלוחית גאולתית ==


אתה מוזמן להשתתף במיזם [[חב"דפדיה:פורום|הזה]] כשמשעמם לך... {{*}} [[משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=אדום|גופן=נרקיסים|חילזון}}]] {{*}} [[שיחת משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=חום|גופן=נרקיסים|דף השיחה שלי}}]] {{*}} 11:00, 25 באוגוסט 2023 (UTC)
הסיבה שהקישורים נוספים על ידי אנונימי היא משום שכשהוא הוסיף דרך משתמש [https://chabadpedia.co.il/index.php/%D7%A9%D7%99%D7%97%D7%AA_%D7%9E%D7%A9%D7%AA%D7%9E%D7%A9:%D7%9C%D7%95%D7%99_%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C#%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA_%D7%9B%D7%9C%D7%A4%D7%99_%D7%90%D7%AA%D7%A8_'%D7%9C%D7%97%D7%9C%D7%95%D7%97%D7%99%D7%AA_%D7%92%D7%90%D7%95%D7%9C%D7%AA%D7%99%D7%AA_%D7%97%D7%91%22%D7%93' כמה משתמשים החליטו] לסגור איתו חשבון... האם משום ה'קושי' בניטור עריכותיו ייחסם אתר לחלוחית? --[[משתמש:ברכת הגאולה|ברכת הגאולה]] [[שיחת משתמש:ברכת הגאולה|שיחה]]   00:44, כ"ג בטבת, ה'תשפ"ה 00:44, 23 בינואר 2025 (IST)
:{{א|חילזון}} מה העניין? יש לוח מודעות ואולם דיונים בשביל זה. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(12:41, ח' באלול, ה'תשפ"ג)</font>
:לא נוגע לי מדוע הוא עורך כאנונימי, אני כמנטר יודע שזה מציק מאוד כאשר אני כל פעם מחדש צריך לבדוק את עריכתו רק כדי להבחין בכך שמדובר על קישור ללחלוחית גאולתית, הבעייה היא שהוא כל פעם משנה כתובת IP, כך שאני לא יכול לדעת בכל עריכה שלו האם זו עריכה שלו או של אנונימי אחר. כמובן, אני לא מדבר על כך שבאמת האתר הזה כבר נהפך לספאם, זאת אחרי למעלה מ-300 קישורים לאתר. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (20:13, כ"ו בטבת, ה'תשפ"ה)
==[[תבנית:רבני מכון הלכה חב"ד]]==
למה הורדת את הרב בכל שם???.  בברכה, יחי המלך המשיח!!! - [[משתמש:מ. רובין|מ. רובין]] - [[שיחת משתמש:מ. רובין|שיחה]] 22:14, 26 בינואר 2025 (IST)
:אין צורך, זה סתם מיותר. וראה לדוגמא [[תבנית:שלוחי הרבי לארץ הקודש|כאן]]. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (22:16, כ"ו בטבת, ה'תשפ"ה)
::אולי אפשר לשנות שהרב יהיה גם בקישור[[דוגמה|הרב דוגמא]]  בברכה, יחי המלך המשיח!!! - [[משתמש:מ. רובין|מ. רובין]] - [[שיחת משתמש:מ. רובין|שיחה]] 22:17, 26 בינואר 2025 (IST)
:::לא חושב שיש צורך, בכל ערכי חב"דפדיה לא כותבים תארים, כך שאין כאן משהו חריג לכתוב רבנים ללא התואר 'הרב'. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (22:19, כ"ו בטבת, ה'תשפ"ה)
::::אגב, נראה שיש צורך להגדיל את התמונה שם. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (22:21, כ"ו בטבת, ה'תשפ"ה)


== משה אורנשטיין ==
==החלפת שם משתמש==
מעדכן שעל פי בקשת משתמש 'חב"ד בדרך לגאולה', החלפתי את שמי מ'חבד לגאולה', ל'גאולת עולמים'.--[[משתמש:לגאולת עולמים|לגאולת עולמים]] - [[שיחת משתמש:לגאולת עולמים|שיחה]], 21:04, כ"ט בטבת, ה'תשפ"ה 21:04, 29 בינואר 2025 (IST)
:{{אגודל}}. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (22:39, כ"ט בטבת, ה'תשפ"ה)


אם תוכל בבקשה להפסיק לשנות את ההערך על משה אורנשטיין ,ותשאיר אותו כמו שהוא {{אנונימי}}
== [[חב"דפדיה:חירום]] ==
:אתה תיחסם על 'עריכותיך'. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(05:33, י"א באלול, ה'תשפ"ג)</font>


== מזל טוב!!! ==
תוכל לעזור לי בזה?.  בברכה, יחי המלך המשיח!!! - [[משתמש:מ. רובין|מ. רובין]] - [[שיחת משתמש:מ. רובין|שיחה]] 19:09, 3 בפברואר 2025 (IST)
:למה הדף משמש? מה הוא מוסיף על [[:תבנית:מפעילי מערכת]]?. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (19:12, ה' בשבט, ה'תשפ"ה)
::הדף הזה לא רק נותן קריאה למפעילי מערכת.  בברכה, יחי המלך המשיח!!! - [[משתמש:מ. רובין|מ. רובין]] - [[שיחת משתמש:מ. רובין|שיחה]] 19:16, 3 בפברואר 2025 (IST)
:::אלא לינק לדף שיחתי?. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (19:17, ה' בשבט, ה'תשפ"ה)
::::לא, צריך להוסיף עוד קישורים.  בברכה, יחי המלך המשיח!!! - [[משתמש:מ. רובין|מ. רובין]] - [[שיחת משתמש:מ. רובין|שיחה]] 19:19, 3 בפברואר 2025 (IST)
::::ומה זה נותן? היכן הדף יוצג?. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (19:19, ה' בשבט, ה'תשפ"ה)
:::::מתייג {{א|מ. רובין}} בברכה, [[משתמש:חב"ד בדרך לגאולה|חב"ד בדרך לגאולה]] ~ [[שיחת משתמש: חב"ד בדרך לגאולה|שיחה]] ~ [[יחי|'''יחי המלך המשיח''']]  19:28, 3 בפברואר 2025 (IST)
::::::מה היינו עושים בלעדיך {{חיוך רחב}}. בכ"מ יש את [[תבנית:תחזוקה]] מומלץ לטפל בה. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (19:30, ה' בשבט, ה'תשפ"ה)
:::::::עכשיו אני רואה שגם בויקיפדיה יש כזה דבר אבל בשביל נושא אחר.  בברכה, יחי המלך המשיח!!! - [[משתמש:מ. רובין|מ. רובין]] - [[שיחת משתמש:מ. רובין|שיחה]] 19:34, 3 בפברואר 2025 (IST)
==ביקורת==
למה מחקת את הביקורת בדף [[אהל מנחם מענדל]]? [[משתמש:חב"ד בדרך לגאולה|חב"ד בדרך לגאולה]] ~ [[שיחת משתמש: חב"ד בדרך לגאולה|שיחה]] ~ [[יחי|'''יחי המלך המשיח''']]  18:32, 5 בפברואר 2025 (IST)
:הביקורת נכתבה ללא מקור ובצורה מתריסה ולא אובייקטיבית. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (18:34, ז' בשבט, ה'תשפ"ה)
:::זה לא מתריס, זה האמת. בברכה, [[משתמש:חב"ד בדרך לגאולה|חב"ד בדרך לגאולה]] ~ [[שיחת משתמש: חב"ד בדרך לגאולה|שיחה]] ~ [[יחי|'''יחי המלך המשיח''']]  18:36, 5 בפברואר 2025 (IST)
::::האמת היא שצריך לעסוק באהבת ישראל ולפעול למען ההתגלות, והיטיב משתמש חסיד להגדיר, ואצטט בשמו: "עריכה שאתה מוכן לדווח עליה לרבי בפ"נ - תבצע. ולהיפך - אז ההיפך". בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (18:43, ז' בשבט, ה'תשפ"ה)


ראיתי בדף המשתמש שלך שהצטרפת בדיוק היום לפני שלוש שנים. מזל טוב!.  שתזכה להיות מפעיל מערכת בקרוב!!!. [[משתמש:קעניג!|קעניג!  ~  יחי אדונינו מורינו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד ]] - [[שיחת משתמש:קעניג!|שיחה]], 12:25, י' באלול, ה'תשפ"ג 12:25, 27 באוגוסט 2023 (UTC)
:::::צודק. בברכה, [[משתמש:חב"ד בדרך לגאולה|חב"ד בדרך לגאולה]] ~ [[שיחת משתמש: חב"ד בדרך לגאולה|שיחה]] ~ [[יחי|'''יחי המלך המשיח''']] 18:46, 5 בפברואר 2025 (IST)
:{{א|קעניג!}} תודה רבה! כל הכבוד ששמת לב! ישר כח על הקידום {{קריצה}}. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(05:31, י"א באלול, ה'תשפ"ג)</font>


== תבניות למחיקה ==
==ניטור==


{{ישר כוח}} על עבודת הקידש בניקיון חב"דפדיה עם תבנית למחיקה מהירה, לגבי [[תבנית:הידעת?/ו' באלול]], לא נכון למחוק אותה אלא להחליף את תוכנה במשהו מתאים יותר, אפשר להתייעץ או לבקש רעיונות עם משתמשים אחרים. [[משתמש:שיע.ק|שיע]] [[שיחת משתמש:שיע.ק|שיחה]] י' באלול ה'תשפ"ג 15:53, 27 באוגוסט 2023 (UTC)
איך רואים מי ניטר את מה בשינויים האחרונים? בברכה, [[משתמש:חב"ד בדרך לגאולה|חב"ד בדרך לגאולה]] ~ [[שיחת משתמש: חב"ד בדרך לגאולה|שיחה]] ~ [[יחי|'''יחי המלך המשיח''']]  18:56, 5 בפברואר 2025 (IST)
:תודה רבה, אין בעיה. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(05:30, י"א באלול, ה'תשפ"ג)</font>
:[https://chabadpedia.co.il/index.php/%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%97%D7%93:%D7%99%D7%95%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%9D?type=patrol&user=&page=&wpdate=&tagfilter=&wpFormIdentifier=logeventslist ראה כאן]. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (19:01, ז' בשבט, ה'תשפ"ה)


== יעקב רייצעס ==
== [[רשימת המנורה]] ==


אפשר בבקשה לשאול, עם כל הכבוד הראוי, מדוע מחקת את העריכה האחרונה בדף יעקב רייצס? יש"כ. יחי המלך המשיח! {{אנונימי}}
נשמח שתביע את דעתך בהצבעת החשיבות המתקיימת בדף השיחה שם. יש"כ--[[משתמש:מענדל סופר|מענדל סופר]] - [[שיחת משתמש:מענדל סופר|שיחה]], 18:19, י"ט בשבט, ה'תשפ"ה 18:19, 17 בפברואר 2025 (IST)
:בטעות שיחזרתי. החזרתי את הדברים. ישר כח וסליחה! בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(07:41, י"א באלול, ה'תשפ"ג)</font>
:ראה בדף [[חב"דפדיה:הצבעה]] שהשארת הודעת קריאה להצבעה בדפי שיחה של משתמשים, אסורה לחלוטין בחב"דפדיה. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (23:39, כ"ה בשבט, ה'תשפ"ה)
::תודה רבה! יחי המלך המשיח!  {{אנונימי}}
:::אני ממליץ לך בחום להירשם לאתר. תוכל לעשות זאת תחת שם בדוי. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(07:49, י"א באלול, ה'תשפ"ג)</font>
== בחירות ==
{{חב"דפדים פעילים}} מה בנוגע לבחירות למפעיל מערכת נראה לי שכדאי להתחיל בחירות מה אתם אומרים? אני ממליץ על יוסף בן מלמד!
[[משתמש:קעניג!|קעניג!  ~  יחי אדונינו מורינו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד!]] - [[שיחת משתמש:קעניג!|שיחה]],
:{{א|קעניג!}} אני מאוד מודה לך שאתה ממליץ עליי {{קריצה}}. אך אין צורך לתייג את חב"דפדים פעילים בדף שיחתי אלא לפנות לשיע.ק, כפי שעשית. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(20:06, י"ט באלול, ה'תשפ"ג)</font>
::יוסף תוכל לפתוח בחירות למפעילי מערכת? [[משתמש:קעניג!|קעניג!  ~  יחי אדונינו מורינו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד ]] - [[שיחת משתמש:קעניג!|שיחה]], 09:22, כ' באלול, ה'תשפ"ג 09:22, 6 בספטמבר 2023 (UTC)
:::ואגב חילזון ובובות הקש שלו נחסמו לצמיתות? [[משתמש:קעניג!|קעניג!  ~  יחי אדונינו מורינו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד ]] - [[שיחת משתמש:קעניג!|שיחה]], 09:24, כ' באלול, ה'תשפ"ג 09:24, 6 בספטמבר 2023 (UTC)
::::{{א|קעניג!}} רק שיע יכול לפתוח (כלומר להקדים) את הבחירות. לגבי חילזון - הוא נחסם לצמיתות ואם הוא יפתח חשבון חדש הוא יחסם מיידית. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(09:27, כ' באלול, ה'תשפ"ג)</font>
:::::{{א|יוסף בן מלמד}} תוכל לבקש משיע להקדים את הבחירות? [[משתמש:קעניג!|קעניג!  ~  יחי אדונינו מורינו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד ]] - [[שיחת משתמש:קעניג!|שיחה]], 09:41, כ' באלול, ה'תשפ"ג 09:41, 6 בספטמבר 2023 (UTC)
::::::{{א|קעניג!}} אין צורך לתייג אותי בדף השיחה שלי. מדוע הבחירות חשובות לך? פניתי לשיע פעמיים אך הוא התעלם לחלוטין מבקשתי. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(09:46, כ' באלול, ה'תשפ"ג)</font>
:::::::הבחירות חשובות לי רק בגלל שאני רוצה שתהיה מפעיל מערכת בחב"דפדיה! [[משתמש:קעניג!|קעניג!  ~  יחי אדונינו מורינו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד ]] - [[שיחת משתמש:קעניג!|שיחה]], 10:28, כ' באלול, ה'תשפ"ג 10:28, 6 בספטמבר 2023 (UTC)
::::::::{{א|קעניג!}} {{תודה רבה}} אני מעריך את זה מאוד!. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(20:00, כ' באלול, ה'תשפ"ג)</font>
:::::::::אז יאללה קדימה בחירות למפעילי מערכת!!! [[משתמש:קעניג!|קעניג!  ~  יחי אדונינו מורינו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד ]] - [[שיחת משתמש:קעניג!|שיחה]],
:::::::::{{א|קעניג!}} בעז"ה יגיע הזמן... בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(20:28, כ' באלול, ה'תשפ"ג)</font>
::::::::::{{א|יוסף בן מלמד}} אני ישמח שתשים אותי מפעיל מערכת בחב"דציטוט ואז אני יוכל לערוך שם יותר תודה רבה [[משתמש:קעניג!|קעניג!  ~  יחי אדונינו מורינו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד ]]
:::::::::::{{א|קעניג!}} יש לך מייל? יש לך את הכתובת של חב"דציטוט?. לגבי הורדת חב"דפדיה אשמח לדעת מדוע לא הצלחת להוריד. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(20:51, כ"א באלול, ה'תשפ"ג)</font>
::::::::::::שלחתי לך מייל ותוכל להביא לי את הכתובת החדשה של חב"דציטוט? [[משתמש:קעניג!|קעניג!  ~  יחי אדונינו מורינו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד ]]
:::::::::::::{{א|קעניג!}} עניתי לך במייל. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(22:46, כ"א באלול, ה'תשפ"ג)</font>
::::::::::::::עניתי לך במייל! {{לא חתם|קעניג!}}
:::::::::::::::יצרתי חשבון בחב"דציטוט בשם חב"דציטוטי חדור!  ואגב אני צריך לפתוח מייל חדש פשוט אני כותב ממייל אחר. [[משתמש:קעניג!|קעניג!  ~  יחי אדונינו מורינו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד ]]
::::::::::::::::{{א|קעניג!}} עניתי לך בדף שיחתך בחב"דציטוט. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(10:22, כ"ב באלול, ה'תשפ"ג)</font>
:::::::::::::::::זה כותב לי שנהייתי ממבצעי קידום ההעלאות מה זה אומר?  אתה תוכל לעשות אותי גם מפעיל מערכת? [[משתמש:קעניג!|קעניג!  ~  יחי אדונינו מורינו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד ]] - [[שיחת משתמש:קעניג!|שיחה]], 10:43, כ"ב באלול, ה'תשפ"ג 10:43, 8 בספטמבר 2023 (UTC)
::::::::::::::::::{{א|קעניג!}} עניתי לך בדף שיחתך שם, מעתה כתוב לי בחב"דציטוט עניינים הנוגעים לחב"דציטוט, כאן תכתוב עניינים הנוגעים לחב"דפדיה. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(12:11, כ"ב באלול, ה'תשפ"ג)</font>
:::::::::::::::::::נו מה קורה אתה יכול למנות אותי כמפעיל מערכת? {{לא חתם|קעניג!}}
::::::::::::::::::::{{א|קעניג!}} כן, אל תהיה בלחץ. בבקשה תשאיר כאן הודעות הנוגעות לחב"דפדיה בלבד. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(13:14, כ"ב באלול, ה'תשפ"ג)</font>
:::::::::::::::::::::תתן  לי  הרשאת משתמש לדפי משתמש והרשאה של מפעיל מערכת בחב"דציטוט. תודה רבה בברכה [[משתמש:קעניג!|קעניג!]]  ~ [[שיחת משתמש:קעניג!|יחי אדונינו מורינו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד]], 15:10, כ"ב באלול, ה'תשפ"ג 15:10, 8 בספטמבר 2023 (UTC)
::::::::::::::::::::::{{א|קעניג!}} אין בעיה, אל תהיה בלחץ. בבקשה תשאיר כאן הודעות הנוגעות לחב"דפדיה בלבד. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(21:22, כ"ב באלול, ה'תשפ"ג)</font>
:::::::::::::::::::::::תראה מה כתבתי לך במייל. {{לא חתם|קעניג!}}


==בעבודה==
==בלתי נסבל!==
נא לכבד את התבנית "בעבודה". נתקלתי עכשיו בהתנגשות עריכה איתך בערך על נחמן נחמנסון. זאת לצד יישר כח על הוספותיך החשובות והמועילות. תודה רבה. גמר חתימה טובה. [[משתמש:אליהו ב.|אליהו ב.]] - [[שיחת משתמש:אליהו ב.|שיחה]], 01:03, ג' בתשרי, ה'תשפ"ד
:{{א|אליהו ב.}} מתנצל, פשוט ראיתי שהעריכה האחרונה שלך בדף הייתה לפני 40 דקות. תודה רבה. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(01:06, ג' בתשרי, ה'תשפ"ד)</font>


==משחית==
אני כותב את זה בכאב רב אבל זה בלתי נסבל שמשתמש אחד משגע את כל חב"דפדיה כבר שבועות שלמים ופותח הצבעות על ערכים טובים שמשתמשים אחרים עבדו עליהם במשך שעות. במקביל הוא כתב לעשרות משתמשים שיבואו להצביע ב[[שיחה:רשימת המנורה]] וגם העביר את שם הערך של רשימות כ"ק אדמו"ר שליט"א לשם בלי התואר שליט"א. אשמח את התערבותך המיידית בעניין. או שיירגע או שייחסם לכמה שבועות ויבין שזה אתר ולא פורום ילדים. בברכה, [[משתמש:חבבדרך לגאולה|חבבדרך לגאולה]] ~ [[שיחת משתמש: חבבדרך לגאולה|שיחה]] ~ [[יחי|'''יחי המלך המשיח''']] 15:35, 18 בפברואר 2025 (IST)
יוסף בן מלמד זה קעניג יש פה אחד שמשחית את חב"דפדיה צריך לחסום אותו במידית {{לא חתם|קעניג!}}
:זהו השם התקין והאינציקלופדי (כמו שאין ערך ניגוני כ"ק אדמו"ר שליט"א או שיחות כ"ק כו'). אם יש לך התנגדות אשמח לשמוע אותה--[[משתמש:מענדל סופר|מענדל סופר]] - [[שיחת משתמש:מענדל סופר|שיחה]], 17:17, כ' בשבט, ה'תשפ"ה 17:17, 18 בפברואר 2025 (IST)
:{{א|קעניג!}} כאמור, אין לי מה לעשות בנידון. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(10:23, ד' בתשרי, ה'תשפ)</font>
::{{א|מענדל סופר}} כן יש לי התנגדות! בברכה, [[משתמש:חב"ד בדרך לגאולה|חב"ד בדרך לגאולה]] ~ [[שיחת משתמש: חב"ד בדרך לגאולה|שיחה]] ~ [[יחי|'''יחי המלך המשיח''']] 19:08, 18 בפברואר 2025 (IST)
::הוא לא משחית רק מתקן טעיות. אז מה אפשר לעשות? [[משתמש:קעניג!|קעניג!  ~  יחי אדונינו מורינו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד ]] - [[שיחת משתמש:קעניג!|שיחה]], 10:25, ד' בתשרי, ה'תשפ10:25, 19 בספטמבר 2023 (UTC)
:::נמק פרט הסבר!--[[משתמש:מענדל סופר|מענדל סופר]] - [[שיחת משתמש:מענדל סופר|שיחה]], 19:25, כ' בשבט, ה'תשפ"ה 19:25, 18 בפברואר 2025 (IST)
:::{{א|קעניג!}} הוא משחית. מה לעשות? כרגיל, לחכות לחלוקת ושיע כדי לגלות שהמשחית כבר לא משחית ואין טעם לחסום אותו כבר... בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(10:27, ד' בתשרי, ה'תשפ"ד)</font>
::::בלתי נסבל שכל עריכה שעשיתי ביממה האחרונה הוא ביטל סתם, וכל הערה שהערתי בדף שיחה הוא יצא נגדי והתנגד ללא סיבה, רק בגלל שהוא זועם עלי על תוצאות ההצבעה ברשימת המנורה. אוי, איזו רמת קטנוניות... ה' ירחם--[[משתמש:מענדל סופר|מענדל סופר]] - [[שיחת משתמש:מענדל סופר|שיחה]], 19:35, כ' בשבט, ה'תשפ"ה 19:35, 18 בפברואר 2025 (IST)
::::רק בגלל שצריך לחכות למפעילי מערכת הייתי רוצה שכבר ממזמן ישימו אותך בתור מפעיל מערכת! [[משתמש:קעניג!|קעניג!  ~  יחי אדונינו מורינו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד ]] - [[שיחת משתמש:קעניג!|שיחה]], 11:12, ד' בתשרי, ה'תשפ"ד 11:12, 19 בספטמבר 2023 (UTC)
:::::רבותיי מריבות שכאלו לא יעזרו לאף אחד אלא רק לבזבוז הזמן, השתדלו לעסוק בנושאים מוכרים לכם ומבלי לפגוע ברגשותיו של השני, עברו מספר ימים מאז דיונים אלו ומה תוצאה מכך? דף שיחה מלא.. לא יותר מכך. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (23:39, כ"ה בשבט, ה'תשפ"ה)
:::::{{א|קעניג!}} בעז"ה {{לייק}}. אני מקווה  להיות פעיל כאן השנה כמו שנה שעברה (עדיף קצת פחות פעיל {{קריצה}}). כך שאם אקבל את ההרשאה אוכל לבצע פעולות למען אחזקת האתר. ייתכן וכשירצו למנותי מכורח המציאות (כשם שהיה בעבר) כבר לא אוכל להיות כאן וע"כ צר לי. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(11:32, ד' בתשרי, ה'תשפ"ד)</font>
::::::אז יאללה תדבר עם מי שצריך לדבר למען זה... [[משתמש:קעניג!|קעניג!  ~  יחי אדונינו מורינו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד ]] - [[שיחת משתמש:קעניג!|שיחה]], 11:45, ד' בתשרי, ה'תשפ"ד 11:45, 19 בספטמבר 2023 (UTC)
:::::::{{א|קעניג!}} כבר הסברתי לך ששיע אינו מעוניין. ובתכל'ס, ללא מפעילי מערכת האתר לא יקרוס או משהו... אז הכל בסדר. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(11:49, ד' בתשרי, ה'תשפ"ד)</font>
::::::::צודק אבל עדיין אתה רואה מה שקורה שאין מפעילי מערכת שכל הזמן נמצאים באתר אז יש הרבה משחיתים שלא נחסמים במידית וזה נורא לא טוב... [[משתמש:קעניג!|קעניג!  ~  יחי אדונינו מורינו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד ]] - [[שיחת משתמש:קעניג!|שיחה]], 11:51, ד' בתשרי, ה'תשפ"ד 11:51, 19 בספטמבר 2023 (UTC)
:::::::::{{א|קעניג!}} דווקא אין כ"כ הרבה משחיתים ב"ה. רק מוזר שהאנונימי שהשחית כעת לא נחסם בעבר. בכ"מ, גם אם יש הרבה משחיתים, רק באב יהיו בחירות. מה יהיה עד אז? מה שהיה עד היום... בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(12:02, ד' בתשרי, ה'תשפ"ד)</font>


== תמונות ==
== עריכות של ילדים  ==


שכוייח על תרומתך הרבה בצמצום ה[[:קטגוריה:ערכים בלי תמונה]]! מאת: [[משתמש:ב. שור|{{עיצוב גופן|גודל=3|צבע=חום|גופן=פרנקרויאל|'''ב. שור''']]}} {{*}} [[שיחת משתמש:ב. שור|{{עיצוב גופן|גודל=3|צבע=חום|גופן=פרנקרויאל|לתגובות]]}} {{*}} 12:07, 24 בספטמבר 2023 (UTC)
אם תוכל לטפל ב[https://chabadpedia.co.il/index.php?title=%D7%90%D7%95%D7%A8_%D7%99%D7%94%D7%95%D7%93%D7%94&action=history השחתה זו --[[משתמש:ברכת הגאולה|ברכת הגאולה]] [[שיחת משתמש:ברכת הגאולה|שיחה]]   00:13, כ"א בשבט, ה'תשפ"ה 00:13, 19 בפברואר 2025 (IST)
:{{א|ב. שור}} תודה רבה לך! חן חן!. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(12:11, ט' בתשרי, ה'תשפ"ד)</font>
:{{א|ברכת הגאולה}} ביטלתי את עריכתי שהבנתי את טעותי אתה צודק. בבקשה לא להשתמש בביטויים שכאלו למי שנותן את כל מרצו לחב"דפדיה יומם ולילה. וזאת לאחר שלא היית פה כמה חודשים טובים. בברכה, [[משתמש:חב"ד בדרך לגאולה|חב"ד בדרך לגאולה]] ~ [[שיחת משתמש: חב"ד בדרך לגאולה|שיחה]] ~ [[יחי|'''יחי המלך המשיח''']] 00:16, 19 בפברואר 2025 (IST)


== ישר כח ==
== האם אפשר הסבר? ==


על הטיפול המסור בדף [[חב"דפדיה:דיווח על טעויות]] {{כל הכבוד}} [[משתמש:שיע.ק|שיע]] • [[שיחת משתמש:שיע.ק|שיחה]] י"ג בתשרי ה'תשפ"ד 18:23, 28 בספטמבר 2023 (UTC)
האם אתה יכול לבדוק מדוע הערך ("אהל מנחם מענדל צפת (גדולה)") שיצרתי נמחק?
:{{א|שיע.ק}} תודה רבה!. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(19:36, י"ג בתשרי, ה'תשפ"ד)</font>
(כתוב שנמחק ע37.60.47.172)
==זום התוועדות==
--[[משתמש:תנא קמא חחח|תנא קמא חחח]] - [[שיחת משתמש:תנא קמא חחח|שיחה]], 18:41, כ"ט בשבט, ה'תשפ"ה 18:41, 27 בפברואר 2025 (IST)
{{א|יוסף בן מלמד}} אם תוכל לעשות זום זה ממש יעזור תודה רבה! [[משתמש:קעניג!|קעניג!  ~  יחי אדונינו מורינו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד ]] - [[שיחת משתמש:קעניג!|שיחה]], 21:46, י"ז בתשרי, ה'תשפ"ד
:{{א|קעניג!}} אשתדל, בלי נדר. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(21:47, י"ז בתשרי, ה'תשפ"ד)</font>
::{{א|יוסף בן מלמד}} תשלח לי לדף שיחתי קישור. ומתי ההתוועדות תהיה בעז"ה? [[משתמש:קעניג!|קעניג!  ~  יחי אדונינו מורינו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד ]] - [[שיחת משתמש:קעניג!|שיחה]], 21:50, י"ז בתשרי, ה'תשפ"ד
:::{{א|קעניג!}} ראה את המודעה. [[קובץ:ההתוועדות תשפד.jpg|250px|שמאל]] בערך 5 בבוקר שעון ישראל. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(22:03, י"ז בתשרי, ה'תשפ"ד)</font>
::::אני לא מבטיח לעשות זום, אשתדל. עכ"פ אקליט. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(22:05, י"ז בתשרי, ה'תשפ"ד)</font>
::::אבל היום או מחר? ותוכל לשלוח לי קישור לזום לדף שיחתי [[משתמש:קעניג!|קעניג!  ~  יחי אדונינו מורינו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד ]] - [[שיחת משתמש:קעניג!|שיחה]], 22:06, י"ז בתשרי, ה'תשפ"ד
:::::{{א|קעניג!}} כתוב במודעה, מחר בשעה 22. באם אעשה זום אזי הקישור יופיע בלוח מודעות. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(22:07, י"ז בתשרי, ה'תשפ"ד)</font>
::::::הכונה 22:00 אצלי או אצליכם? {{לא חתם|קעניג!}}
:::::::{{א|קעניג!}} יום שלישי 22:00 בלילה אצלנו, יום רביעי 5:00 לפנות בוקר אצלכם. (בהנחה שההתוועדות תתחיל בזמן). בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(22:25, י"ז בתשרי, ה'תשפ"ד)</font>
::::::::לצערי לא היה שידור. ישנה הקלטה בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(07:15, י"ט בתשרי, ה'תשפ"ד)</font>


==עזרה==
:{{א|תנא קמא חחח}} אני מחקתי בגלל שהישיבה עדיין לא נפתחה וגם זה ישיבה של מחרחרי ריב. [[מיוחד:תרומות/37.60.47.172|37.60.47.172]] 19:20, 27 בפברואר 2025 (IST)
אתה יכול לעזור לי בערך של הרב מ"מ עזאגווי? [[משתמש:קעניג!|קעניג!  ~  יחי אדונינו מורינו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד]]
:{{א|קעניג!}} אוכל לעזור. במה אתה צריך עזרה והאם ראית את מה שכתבתי בדך השיחה של הערך?. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(14:38, כ' בתשרי, ה'תשפ"ד)</font>
::מישהו הוריד את מה שכתבתי אצל ערך דב זולדן בפסקה מלחמת יום כיפור אתה יכול להביא לי את זה? [[משתמש:קעניג!|קעניג!  ~  יחי אדונינו מורינו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד]]
:::אני הורדתי היות והיה מדובר בסיפור. תוכל למצוא את הסיפור [https://chabadpedia.co.il/index.php/%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%97%D7%93:%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%95%D7%90%D7%94_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93%D7%AA/637661 כאן]. נא השתדל לא להכניס סיפורים לאתר, לא חשוב מה אורכו של הסיפור. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(00:25, כ"א בתשרי, ה'תשפ"ד)</font>


== חונך. ==
האם אסור לפתוח ערכים על ישיבות שלא נפתחו?! אם אתה רוצה אתה יכול לכתוב בדף השיחה שזאת ישיבה של מחרחרי ריב ותו לא --[[משתמש:תנא קמא חחח|תנא קמא חחח]] - [[שיחת משתמש:תנא קמא חחח|שיחה]], 19:32, כ"ט בשבט, ה'תשפ"ה 19:32, 27 בפברואר 2025 (IST)


אפשר בבקשה שתהיה החונך שלי??
== טפל בבקשה ==
בתודה מראש..!!!--[[משתמש:יוסף הקצון|יוסף הקצון]] - [[שיחת משתמש:יוסף הקצון|שיחה]], 15:49, כ"ה בתשרי, ה'תשפ"ד 15:49, 10 באוקטובר 2023 (UTC)
בהשחתות החוזרות ונשנות בערך רשימות הרבי (עדיף לשים גם הגנה הרמטית)--[[משתמש:מענדל סופר|מענדל סופר]] - [[שיחת משתמש:מענדל סופר|שיחה]], 19:43, א' באדר, ה'תשפ"ה 19:43, 1 במרץ 2025 (IST)
:{{א|יוסף הקצון}} בוודאי! ראשית כל אשמח שתיצור את דף המשתמש שלך באמצעות לחיצה [[משתמש:יוסף הקצון|כאן]]. שנית, באם תקרא את דפי העזרה תדע טוב יותר את הכללים באתר. דפי עזרה הבסיסיים הם [[עזרה:ברוכים הבאים]] ו[[עזרה:איך לערוך דף]], כיון שהדפים ארוכים תוכל לקרוא אותם בכמה פעמים. לכל שאלה תוכל לפנות אליי. בהצלחה בתחילת הדרך!. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(17:49, כ"ה בתשרי, ה'תשפ"ד)</font>
:{{א|מענדל סופר}} ו{{א|יוסף בן מלמד}} היקרים, זה לא השחתות זה השם התקין. כמו שיש את הערך [[חתונת אדמו"ר שליט"א]], מוסדות בנשיאות אדמו"ר שליט"א, ועוד. אז בבקשה לא לחסום את הערך עד שאין דיון והצבעה מסודרת בעניין. תודה. בברכה, [[משתמש:חב"ד בדרך לגאולה|חב"ד בדרך לגאולה]] ~ [[שיחת משתמש: חב"ד בדרך לגאולה|שיחה]] ~ [[יחי|'''יחי המלך המשיח''']] 19:46, 1 במרץ 2025 (IST)
::{{א|יוסף בן מלמד}}, אני יכול לערוך לבד את ערך מלחמת חרבות ברזל?
::למה חסמת  את שיחה:אהל מנחם מענדל קטנה? [[משתמש:חב"ד בדרך לגאולה|חב"ד בדרך לגאולה]] ~ [[שיחת משתמש: חבבדרך לגאולה|שיחה]] ~ [[יחי|'''יחי המלך המשיח''']] 23:15, 1 במרץ 2025 (IST)
:::איך עושים קישור לדף אחר, ושזה יעביר למקום מסוים בדף. לדוגמא: שזה יעבור לכותרת 'פטירתו'.[[משתמש:יוסף הקצון|יוסף הקצון]] - [[שיחת משתמש:יוסף הקצון|שיחה]], 18:34, כ"ה בתשרי, ה'תשפ18:34, 10 באוקטובר 2023 (UTC)
:::יוסף למה אתה כל הזמן מקשיב למשתמש שכל מטרתו היא להטריל?? גם משתמש חדש העיר לו על זה בדף שיחתו. אז בבקשה תעביר את הדף רשימות הרבי לרשימות כ"ק אדמו"ר שליט"א. [[משתמש:חב"ד בדרך לגאולה|חב"ד בדרך לגאולה]] ~ [[שיחת משתמש: חב"ד בדרך לגאולה|שיחה]] ~ [[יחי|'''יחי המלך המשיח''']] 23:33, 1 במרץ 2025 (IST)
::::איך אני עושה שיחת משתמש עם סרגל כלים צבעוני כזה כמו של משתמשים אחרים?--[[משתמש:יוסף הקצון|יוסף הקצון]] - [[שיחת משתמש:יוסף הקצון|שיחה]], 19:10, כ"ה בתשרי, ה'תשפ"ד 19:10, 10 באוקטובר 2023 (UTC)
:::::{{א|יוסף הקצון}} אין צורך לפתוח פסקא חדשה בכל תגובה. עדיין אין אפשרות לערוך את מלחמת חרבות ברזל - זאת כיון שהערך ביצירה כעת. כדי ליצור קישור לפסקא צריך להוסיף # בין שם הערך לפסקא. לדוגמא:  <nowiki>[[יעקב אבינו#פטירתו|פטירתו של יעקב אבינו]]</nowiki> כך ייצא הקישור: [[יעקב אבינו#פטירתו|פטירתו של יעקב אבינו]]. כאשר ישנן ארבעה פסקאות תוכן העניינים נוצר אטוטמטית. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(22:01, כ"ה בתשרי, ה'תשפ"ד)</font>

גרסה אחרונה מ־23:35, 1 במרץ 2025

יוסף בן מלמד


ב"ה ~ ימות המשיח ~ י' באדר ה'תשפ"ה
ניתן ליצור איתי קשר באמצעות:
כתובת המייל שלי - 586YBM@GMAIL.COM
מספר הטלפון שלי - 058.691.6901
או באמצעות דף זה.
יחי אדוננו מורנו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד

58,081

ההודעה האחרונה בדף השיחה של יוסף בן מלמד התקבלה מהמשתמש החסיד חב"ד בדרך לגאולה בתאריך ב' באדר ה'תשפ"ה.
שיחת ארכיון

כיתוב תמונה


1  •  2  •  3  •  4  •  5  •  6  •  7  •  8  •  9  •  10
'פון כאסלאוויטש קיין ליובאוויטש'. ציור מיוחד מאת הצייר זלמן קליימן, המתאר חסידים נוסעים לחסות בצל הרבי






הוספת קישורים לחב"דפדיה[עריכת קוד מקור]

שים לב שהכנסת קישורים לדף מדיה ויקי:Spam-whitelist צריכה להיות בהתאם למה שנכתב בראש הדף. אם לא מכניסים לפי הכללים שנמצאים שם הקישורים לא תמיד יעבדו. זה אומר שלא מכניסים www בתחילת הקישור ומכניסים \b לפני ואחרי כל קישור. שמתי לב שבמקום לשים \b שמת \www לפני הקישור. במקרה כזה זה יעבוד, אבל במקרה בו אין www כמו בקישור האחרון שהכנסת ועוד, הקישור פשוט לא יעבוד. ובכל אופן על מנת לשמור על אחידות כדאי בכל קישור להוריד את ה-www ולהכניס את האות b אחרי ה \. המלצה שלי היא ללחוץ במקלדת במצב עריכה Ctrl+Shift וכך תראה בבירור את ה-\b שלפני ואת ה-\b שאחרי. בהצלחה! ● חלוקת קונטרסיםשיחהיחי המלך המשיח • י"ב בסיוון ה'תשפ"ד • 18:38, 18 ביוני 2024 (IDT)

חלוקת קונטרסים תודה רבה על ההערה החשובה, באמת תהיתי לעצמי מדוע לעיתים הקישורים לא עובדים כמו שצריך (רוב הקישורים דווקא כן עובדים ללא ה-b). למעשה, בעבר כן הקפדתי על ה-b בהתחלה כשברבות הזמן נשתכח ממני הפרט הזה. ישר כח. בברכה, יוסף בן מלמד ~יחי המלך המשיח! ~ (03:04, י"ד בסיוון, ה'תשפ"ד)

קשר עם חב"ד[עריכת קוד מקור]

יוסף, אני מבקש ממך עכשיו להעביר את הדף משתמש: תמים של הרבי/יאיר אנסבכר אל מרחב הערכים. אם לא אני יעקב את שיע. אני השקעתי בזה המון זמן, ויש לו קשרים עם חב"ד. בברכה -- תמים של הרבי - שיחה ~ משיח נאו! 16:27, 28 ביוני 2024 (IDT)

אז דבר עם שיע, אתה לא מאיים פה על מישהו. ברגע שתובהר חשיבות בדף השיחה, הערך יועבר. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (18:40, כ"ב בסיוון, ה'תשפ"ד)
א. אני לא מאיים. ב. כבר הבהרתי לך את החשיבות וראה גם בקשריו עם חב"ד. ג. אני רק אומר שהערך יועבר כנראה ע"י שיע.ק והוא יבדוק עם הערך יוכל לעבור למרחב הערכים. -- תמים של הרבי - שיחה ~ משיח נאו! 18:47, 28 ביוני 2024 (IDT)
אם היית מבהיר חשיבות מתוך רצינות, הערך לא היה במרחבך האישי. בהצלחה. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (22:59, כ"ג בסיוון, ה'תשפ"ד)
מצטרף לדעתו של יוסף שלנשוא הערך אין מספיק קשר לחב"ד ולכן אינו מתאים לחב"דפדיה. אני מבין את הקושי להשקיע רבות וליצור ערך יפה ולגלות שהוא לא מתקבל. להבא מציע מלכתחילה לא לקחת מקרים גבוליים כאלו. שיעשיחה כ"ה בסיוון ה'תשפ"ד 22:50, 1 ביולי 2024 (IDT)
תודה. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (01:48, כ"ו בסיוון, ה'תשפ"ד)

ניטור[עריכת קוד מקור]

יוסף בן מלמד שים לב שאני משתדל לנטר כל הזמן עריכות של אנונימיים וגם להתדיין איתם במקצועיות ובצורה עניינית וטובה בדף שיחתם ואני מגיע מזה לתוצאות טובות שאחר כך הם גם נרשמים לחב"דפדיה. על כן הייתי רוצה להיות מנטר ושיהיה לי את הכלים לכך. אני יוכל?. מתייג גם כן את שיע.ק תודה רבה ובהצלחה. אני רוצה גאולה ~ בואו נביא אותה ביחד! ~ מרחיבים את חב"דפדיה עכשיו! 23:16, 29 ביוני 2024 (IDT)

אני חושב שאתה עדיין לא אחראי מספיק כדי להיות מנטר. עניתי לך על השאלה הזו כבר עשרות פעמים, כמה אני יכול להמציא את עצמי כל פעם מחדש? נא להשתדל להפנים את הדברים בפעם אחת כשמסבירים, שמחתי לעזור. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (01:22, כ"ד בסיוון, ה'תשפ"ד)

מסורת הניגונים[עריכת קוד מקור]

יישר כח עצום על עריכותיך בתבנית והנגזרות שלה!!! הפלא ופלא! להתראות - שיחה, 09:59, י' בתמוז, ה'תשפ"ד 09:59, 16 ביולי 2024 (IDT)

תודה מקרב לב על הערכתך! יישרכוח! בהחלט היה משתלם להשקיע ולהתאמץ זמן רב עבור תוצאה נכבדת זו. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (21:25, י' בתמוז, ה'תשפ"ד)

ברוך שובך[עריכת קוד מקור]

אני מקווה שחזרת לכל הזמן. 😉. בברכה. -- תמים של הרבי - שיחה ~ משיח נאו! 22:07, 22 ביולי 2024 (IDT)

חן חן, כיף לראות שמישהו עוקב. אני כאן כדי להשאר בעז"ה . בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (22:11, ט"ז בתמוז, ה'תשפ"ד)

בשליחות המלך[עריכת קוד מקור]

אשמח אם תוריד את החוברת בשליחות המלך מהערך של ישראל גליצנשטיין, החוברת פורסמה בcoL ללא אישור המשפחה ובעקבות כך הכתבה שבה זה פורסם ירדה מcoL, בנוסף לזה חוברת זו היא גירסא ראשונה עם הרבה טעויות ולכן המשפחה מתכוונת להוציא את זה בגירסא מותקנת --176.140.223.166 23:22, 1 באוגוסט 2024 (IDT)

מקובל, הקישור הוסר. תודה על המענה לשאלתי בתקציר העריכה שם. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (00:03, כ"ז בתמוז, ה'תשפ"ד)

הגנה[עריכת קוד מקור]

מה פשר זה? גם אם הוא בובת קש זה לא מצדיק לחסום את דף שיחתו כלפי המשתמשים, אולי יש סיבה אחרת ואם כן אשמח אם תפרט.. בברכה, ~ חסיד של הרבי ~  •  פארבריינגען חסידי 15:54, 12 באוגוסט 2024 (IDT)ף

חסיד של הרבי עזוב בן מלמד סתם חסם לי את זה, והטענה שלו שאחי הוא בובת קש שלי, עובדה שמותר לשתי אחים לכתוב משני חשבונות שונים. בברכה. אני רוצה גאולה ~ בואו נביא אותה ביחד! ~ מרחיבים את חב"דפדיה עכשיו! 16:21, 12 באוגוסט 2024 (IDT)
יכול להיות שאתה אכן לא בובת קש, הדבר ניתן לברור באמצעות שיחת טלפון אחת ופשוטה עם אחד ההורים אך לא על זה תמיהתי. השאלה היא למה לחסום את דף השיחה? ~ חסיד של הרבי ~  •  פארבריינגען חסידי 16:38, 12 באוגוסט 2024 (IDT)
חסיד של הרבי הדיון הוא בכלל על אחי תמים של הרבי שיוסף בן מלמד חושב שהוא בובת קש שלי, ואת זה אתה פשוט יכול לברר ולהתקשר לשיע.ק ולדעת את האמת.
בנוגע לחסימת דף השיחה האישי שלי, גם לי עלתה תמיהה על כך שמה אשם דף השיחה שלי בכך שבן מלמד חושב שאחי הוא בובת הקש שלי. בתקווה לימים טובים יותר. אני רוצה גאולה ~ בואו נביא אותה ביחד! ~ מרחיבים את חב"דפדיה עכשיו! 16:43, 12 באוגוסט 2024 (IDT)
חסמתי את הדף כדי לקבל החלטה מה לעשות עם הבבק"ש. הוחלט לחסום לצמיתות. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (00:36, ט' באב, ה'תשפ"ד)
באיזה קטע אתה חוסם את אחי לצמיתות מילא לכמה שבועות אבל לצמיתות?! בכלל ביקשת אישור משיע.ק לפני שעשית את הצעד הנורא הזה?! אני אומר לך אני הולך לערער על כך לשיע.ק בהצלחה לך. אני רוצה גאולה ~ בואו נביא אותה ביחד! ~ מרחיבים את חב"דפדיה עכשיו! 01:03, 13 באוגוסט 2024 (IDT)
אגב תפתח לי את החסימה מהדף של הבחירות למפעילי מערכת, אני רוצה להצביע. אני רוצה גאולה ~ בואו נביא אותה ביחד! ~ מרחיבים את חב"דפדיה עכשיו! 01:12, 13 באוגוסט 2024 (IDT)
במקרים מסויימים, בובת קש נחסמת לצמיתות ובהחלט במקרה הזה (פירטתי שם). גם מדף הבחירות לא נחסמת לחינם, זאת לאחר שהשחתת שוב ושוב. בהצלחה עם הערעור, מבחינתי העניין לא ניתן לשינוי בשום אופן, הוזהרת כבר עשרות (!) פעמים ולא הפנמת כלום. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (02:22, ט' באב, ה'תשפ"ד)

────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────אני לא מבע פה עמדה בקשר לשאלה אם הוא בובת קש או לא, זה לא ענייני. מה שכן גם אם הוא בובת קש אני לא רואה סיבה מוצדקת לחסום דפי שיחה, מכל סיבה שהיא. וק"ש וק"ו דפי שיחה של משמשים - גם אם הם של בובת קש. בברכה, ~ חסיד של הרבי ~  •  פארבריינגען חסידי 21:59, 13 באוגוסט 2024 (IDT)

הסברתי למה חסמתי. בכ"מ החסימה כבר הוסרה. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (22:56, ט' באב, ה'תשפ"ד)

שלום[עריכת קוד מקור]

קראתי למשתמש 'מלברו אדום' ע"ש הסיגריות שהרבי עישן... נ"ב זה שפיצקייט... יעעעעעעעס!!! שפיצקייט... יחי המלך! - שיחה, 21:47, ט' באב, ה'תשפ"ד 21:47, 13 באוגוסט 2024 (IDT)

מדהים, ובוודאי לבנך תקרא טריאונפו. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (23:18, ט' באב, ה'תשפ"ד)

בקשת אישור עריכת תמונות[עריכת קוד מקור]

בערך "אברהם חיים זילבר" ישנה תמונה שאינה מכבדת אותו כלל וכלל, אנא שנו או לחילופין אשרו לי לשנות תמונה זו. ובכללות יש לי הרבה תמונות של אנשים שיש עליהם ערכים. --תנא קמא חחח - שיחה, 02:37, י"ב באב, ה'תשפ"ד 02:37, 16 באוגוסט 2024 (IDT)

את ההרשאה להעלאת תמונות מקבלים לאחר 50 עריכות, לך יש רק 13 עריכות. אם תרצה, אוכל לשנות בעצמי. ואגב, בהשגח"פ בעל הערך הנ"ל שלח לי תמונה שלו, אותה העלתי לערך. נ.ב. אשמח לדעת מהו סוד שם המשתמש שלך.. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (02:56, י"ב באב, ה'תשפ"ד)

מזל טוב![עריכת קוד מקור]

לרגל המשך תפקידך כמפעיל מערכת בחב"דפדיה, עלה והצלח בהמשך הפצת המעיינות חוצה כהוראתו הקדושה של כ"ק אדמו"ר שליט"א מלך המשיח, עד להתגלות נאו ממש. בהצלחה ♦ נכתב על ידי חב"דפדי פעיל (שיחה) • יחי אדונינו מורינו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד • בשעה 00:06, י"ד באב, ה'תשפ"ד (18 באוג' למניינם), ימות המשיח

תודה רבה! בעזר ה' אמשיך להיות פעיל ככל שהזמן מאפשר. וברור הדבר אשר הכל נעשה למען ההתגלות השלימה. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (11:46, י"ד באב, ה'תשפ"ד)

דחוף ביותר[עריכת קוד מקור]

לטפל בזריזות בכל התרומות שעשה המשתמש 188.64.207.82 יש שם שינויים שהוא עשה ועדין לא טופלו --בברכה, דער רעבע איז דא - נייעס חסידי מעניין 23:56, 27 באוגוסט 2024 (IDT)

אשרי המשחית שבזכותו זכינו לראותך כאן . בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (00:25, כ"ד באב, ה'תשפ"ד)
יוסף בן מלמד אבל עדיין לא מחקת את הדפים שהמשחית יצר. בברכה, אני רוצה גאולה ~ בואו נביא אותה ביחד! ~ מרחיבים את חב"דפדיה עכשיו! 00:28, 28 באוגוסט 2024 (IDT)
כעת אמחוק. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (00:28, כ"ד באב, ה'תשפ"ד)
תודה אני רוצה גאולה ~ בואו נביא אותה ביחד! ~ מרחיבים את חב"דפדיה עכשיו! 00:29, 28 באוגוסט 2024 (IDT)

למחיקה. בהצלחה![עריכת קוד מקור]

קטגוריה:אופקים | קטגוריה:אור יהודה | קטגוריה:מוסדות וארגונים באופקים | קטגוריה:מוסדות וארגונים באור יהודה | קטגוריה:אילת | קטגוריה:אלעד | קטגוריה:אשדוד | קטגוריה:באר שבע | קטגוריה:בית שמש | קטגוריה:בני ברק | קטגוריה:בת ים | קטגוריה:הרצליה | קטגוריה:חדרה | קטגוריה:חולון | קטגוריה:חיפה | קטגוריה:עמנואל | קטגוריה:עכו | קטגוריה:נתניה | קטגוריה:נתיבות | קטגוריה:נוף הגליל | קטגוריה:נהריה | קטגוריה:מגדל העמק | קטגוריה:לוד | קטגוריה:כפר סבא | קטגוריה:יקנעם | קטגוריה:יפו | קטגוריה:טבריה | קטגוריה:עפולה | קטגוריה:ערד | קטגוריה:פתח תקווה | קטגוריה:צפת | קטגוריה:מוסדות וארגונים בפתח תקווה | קטגוריה:קריית גת | קטגוריה:ראשון לציון | קטגוריה:רמלה | קטגוריה:אישים ברמלה | קטגוריה:תומכי תמימים ראשון לציון | קטגוריה:תל אביב | קטגוריה:שדרות | קטגוריה:אישים ברעננה | קטגוריה:רעננה | קטגוריה:רמת גן | קטגוריה:בוגרי ישיבות ספרדיות | קטגוריה:אישים שנפטרו בתקופת אדמו"ר הצמח צדק | קטגוריה:משפחת גלט | קטגוריה:ניגוני ר' שמעון לזרוב | קטגוריה:אישים שנפטרו בשנת תשי"א | קטגוריה:אישים שנפטרו בשנת תשט"ז | קטגוריה:נשיאי דור | קטגוריה:היסטוריה

וראה כאן מה שכתב ר' חלוקת: "לפתוח קטגוריה לערים שעדין אין להם".

ואולי י"ל שהכוונה בכלל "ודאו שהקטגוריה יכולה להכיל לפחות חמישה ערכים או דפים פוטנציאליים" היא שבעתיד ייתכן ויהיו 5 ערכים. מאת: ב. שורה  •  לתגובות  •  04:33, 13 בספטמבר 2024 (IDT)

ישר כח על הרשימה המפורטת, בהחלט ישנן קטגוריות שנדרשות להימחק, בעז"ה אעבוד על כך בימים הקרובים. אבל א. כפי שכתבת, ישנן קטגוריות העלולות להתמלא ולכן נוצרו. ב. ישנן קטגוריות המשמשות כ'אב קטגוריה' ולכן אין למוחקן. (מחילה על עיכוב המענה). בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (23:18, ט"ו בכסלו, ה'תשפ"ה)
טופל, נמחקו וסודורו מספר קטגוריות. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (23:43, כ"ג בכסלו, ה'תשפ"ה)

תודה[עריכת קוד מקור]

זלדקן - שיחה, 16:07, ד' בתשרי, ה'תשפ"ה 16:07, 6 באוקטובר 2024 (IDT)

בשמחה. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (23:16, ט"ו בכסלו, ה'תשפ"ה)

בקשת הסבר[עריכת קוד מקור]

קיבלתי לדף השיחה שלי את ההודעה הבאה- "בבקשה לא להעביר ערכים שהוחזרו למרחב האישי" וודאי הכוונה היא לערך ששינתי לו את השם, אך בלי השינוי שעשיתי יהיה למשתמשים מאד קשה למצוא את הערך

מצפה לתשובה, שכוייח! תנא קמא חחח (שיחה | תרומות) לא חתם.

תנא קמא חחח מדובר על ערך שאינו בר חשיבות ולכן הועבר למרחב האישי. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (23:13, ט"ו בכסלו, ה'תשפ"ה)

12,000 ערכים לחב"דפדיה[עריכת קוד מקור]

מה אתה אומר על מיזם 12,000 ערכים לחב"דפדיה עד י"א ניסן. בברכה, מ. רובין - שיחה 16:16, 15 בדצמבר 2024 (IST)

רעיון גרנדיוזי, זה אומר ליצור 175 ערכים בחודש, לפי המצב כרגע לא נראה הגיוני להשלים את המספר הנ"ל. לסבר את האוזן - בארבעת החודשים האחרונים נכתבו 300 ערכים 'בלבד'. אולי עד ר"ה תשפ"ו. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (23:11, ט"ו בכסלו, ה'תשפ"ה)
צודק, נראה לי שהגזמתי אבל חשבתי שצריך לעשות לכתחילה אריבער, ר"ה תשפ"ו רחוק מידי. בברכה, מ. רובין - שיחה 23:16, 16 בדצמבר 2024 (IST)
כשפותחים כזה פרוייקט, צריך לוודא שעתידו להצליח. ע"פ ארבעת החודשים האחרונים יצירת פרוייקט להשלמת 12,000 ערכים בחב"דפדיה עד ר"ה תשפ"ו, הוא לא רחוק מידי, וכן בר השגה. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (23:20, ט"ו בכסלו, ה'תשפ"ה)
אני מציע לשאול את יתר החב"דפדים בלוח המודעות וע"פ הנתונים שיתקבלו, לפתוח את המיזם (או שלא..) וראה שיחת חב"דפדיה:מיזמים/הערך ה-10,000#הערך ה-11,000. בברכה,יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (23:29, ט"ו בכסלו, ה'תשפ"ה)

תודה ליוסף.[עריכת קוד מקור]

יוסף היקר. תודה-רבה על התודה חחחח. עלה והצלח, בשורות-טובות🙏 עריכה במיטבה - שיחה, 07:56, כ"ג בכסלו, ה'תשפ"ה 07:56, 24 בדצמבר 2024 (IST)

בד"כ מחזירים תודה סתם על איזו עריכה . בהצלחה. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (22:23, כ"ג בכסלו, ה'תשפ"ה)

מדוע נמחקה ההוספה?[עריכת קוד מקור]

שלום וברכה, יוסף. אשמח מאוד להבין מדוע השמטת את הוספתי בערך "אתי בורוכוב". תודה-רבה. חג-חנוכה שמח, בשורות-טובות עריכה במיטבה - שיחה, 18:32, כ"ה בכסלו, ה'תשפ"ה 18:32, 26 בדצמבר 2024 (IST)

שלום, יש צורת ניסוח מקובלת, בפסקת 'משפחתו' כותבים בתמצות על קרובים ולא מביאים פירוט רב. ראה למשל את עריכתי ביונתן בורוכוב. מעניין שמשום מה לא מצאתי את ביטול העריכה שלך, תוכל לציין קישור?. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (00:37, כ"ו בכסלו, ה'תשפ"ה)

משוב לר' יוסף.[עריכת קוד מקור]

שוב שלום וברכה, יוסף. לא הצלחתי להבין. מדובר ב"טייטל" בסיסי, "מנכ"ל", "גרפולוגית" (איך ידעו האנשים כי אכן זהו בדיוק האדם המדובר, במידה ולא יפתחו את הקישור?). ומדוע הסרת את הקישור לר' יאיר בורוכוב הגדול? וכן הושמט לחלוטין שמה של גב' בורכוב מ"נשים באוהל תבורך". אגב, יתכן ועדיף שלא לדקדק על קוצו של י' עם עורך כזה או אחר, אבל "להשאיר איתנו את העורך". מי יתן ויהיה הכל נחת רוח לפניו ולבריותיו. חג חנוכה שמח, שבת-שלום, בשורות-טובות עריכה במיטבה - שיחה, 10:13, כ"ו בכסלו, ה'תשפ"ה 10:13, 27 בדצמבר 2024 (IST)

יש לכתוב בקצרה ובצורה אחידה את התואר והעיסוקים וכו', הצורה שכתבת שם לא הייתה כך. אשמח לקישור לשאר הדברים שכתבת, היות ולא הבנתי על מה הדברים. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (01:16, כ"ט בכסלו, ה'תשפ"ה)

מה המקור האמיתי לערך לאחר פטירה של רבי יהודה הנשיא?[עריכת קוד מקור]

שלום יוסף הבאתי מקור היחידי משיטה מקובצת על זה שתלמידיו של רבינו הקדוש נשבעו בחרב ובכך רצו לפעול תחיית המתים. לעומת זאת כרגע מציינים מקור לא נאמן בשח "יש מהאחרונים..." אין מקור כזה לדברים מהאחרונים! נא התייחסותך 46.210.133.1 11:02, 7 בינואר 2025 (IST)

שחזור העריכה היה בנוגע לפרשנות שכתבת, המקור הוחזר. יש"כ גדול. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (16:09, ז' בטבת, ה'תשפ"ה)

מיזוג חשבונות[עריכת קוד מקור]

האם תוכל למזג את משתמש:770יחי המלך המשיח770 למשתמש:מ. רובין. בברכה, מ. רובין - שיחה 21:10, 12 בינואר 2025 (IST)

בוצע. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (21:25, י"ב בטבת, ה'תשפ"ה)
מה איתו?. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (21:29, י"ב בטבת, ה'תשפ"ה)
תודה רבה, לא יודע צריך לבדוק. בברכה, מ. רובין - שיחה 21:40, 12 בינואר 2025 (IST)
אוי, זה בעקבות המיזוג! אתה לא יכול לערוך כעת כרגיל?. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (21:55, י"ב בטבת, ה'תשפ"ה)
לא, זה במשתמש מנחם רובין. בברכה, מ. רובין - שיחה 21:56, 12 בינואר 2025 (IST)
. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (22:07, י"ב בטבת, ה'תשפ"ה)
אז מסתמא עדיף לא לאחד אותו. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (22:10, י"ב בטבת, ה'תשפ"ה)

זיהוי הבעל מנגן[עריכת קוד מקור]

בקשר לעריכה זו, מהיכן הודאות שזה זלצמן? אתה פשוט מזהה את הקול? או שככה אתה מבין / משער? או הסבר אחר? להתראות - שיחה, 06:56, ט"ו בטבת, ה'תשפ"ה 06:56, 15 בינואר 2025 (IST)

ברור שזה הוא! מכיר היטב את הקול שלו. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (19:17, ט"ו בטבת, ה'תשפ"ה)
וראה כאן. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (20:29, ט"ו בטבת, ה'תשפ"ה)

אלעד בן אלול[עריכת קוד מקור]

לא יודע על איזה מעשים מדובר, תוכל לכתוב לי בפרטי? בכל אופן, גם אם ההחלטה שאינו ראוי להיכלל בערכים, אשמח אם תוכל לשחזר ולהעביר לדף המשתמש על שמי. הייתי שמח לדעת גם מי הוא הערך ד.ז. שנמחק על פי אותה מדיניות. להתראות - שיחה, 11:48, ט"ו בטבת, ה'תשפ"ה 11:48, 15 בינואר 2025 (IST)

להתראות בפרטי. הערך הועבר. בזמנו שיע אישר למחוק את הערך של ד.ז, לדעתי אותו דין לשניהם. אם אתה חולק על החלטה זו, אשמח שתכתוב כאן, תודה. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (19:17, ט"ו בטבת, ה'תשפ"ה)

ליוסף בן מלמד היקר[עריכת קוד מקור]

חב"ד בדרך לגאולה מיצר את צעדי באופן שיטתי, ומבטל את עריכותי ללא טעם. תסביר לי בבקשה מה לא בסדר בעריכתי בדף טלוויזיה--מענדל סופר - שיחה, 19:03, ט"ו בטבת, ה'תשפ"ה 19:03, 15 בינואר 2025 (IST)

מענדל סופר אתה צודק, אכתוב לו הודעה ע"כ. ספציפית בנוגע לעריכה זו, לא הבנתי מדוע הסרת את הקטע? הרי הוא היה שם קודם. ובכל אופן, יש עוד 11,378 ערכים לערוך בהם, לא חייב לחפש דווקא את השוליים. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (19:26, ט"ו בטבת, ה'תשפ"ה)
יוסף בן מלמד היקר, אתה בעצמך ראית שהשינוי שהוא עשה בערך טלוויזיה אינו נכון. לגבי הטענה שאני כביכול מצר את צעדיו היא איננה נכונה בתכלית כי הרי הוא עצמו הוכיח שהוא מבטל עריכות סתם על ימין ועל שמאל. בברכה, חב"ד בדרך לגאולה ~ שיחה ~ יחי המלך המשיח 19:50, 15 בינואר 2025 (IST)
קודם כל יש לשמור על שיח מכובד בחב"דפדיה, גם עבור משתמש שבעיניך לא עורך כראוי ובפרט אם כוונתו לטובה. תחשוב על משתמש שמתאמץ לבצע עריכה ומגיע משתמש אחר ומבטל לו אותה כי היא לא נראית לו טוב, חבל. אפשר במקום זה לדון בצורה מכובדת על עריכה זו ולא לבצע עליה מלחמת עריכה. ושוב אחזור על מה שכתבתי קודם, אין צורך לעסוק בערכים נפיצים, ישנם למעלה מ11,300 ערכים לעסוק בהם. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (21:16, ט"ו בטבת, ה'תשפ"ה)
תחשוב על משתמש שמנסה לקדם את האתר בכל דרך, עושה עריכות מועילות וכל עריכה שלו הוא מקבל כפיות טובה, אטימות, והשחתת ערכים באופן סדרתי. מה היית אומר לגבי זה? אני מצטער אומנם אם היה מקרים שבהם ביטלתי עריכות סתם אבל כאלו זה היה מקרים בודדים, רוב המקרים שהיו הם עריכה בערכים שנויים במחלוקת כדי לעצבן משתמשים אחרים שלא רואים בעין יפה את מה שהמשתמש מ. סופר עושה פה. ואני מאמין שאיתי ביחד יש עוד עשרות משתמשים שחושבים כך, אז לבוא ולהצדיק משתמש אחר שמספים את האתר ברוב המקרים רק כי הוא טוען בפניך שהוא "הקוזק הנגזל" אז זה לא הוגן בכלל. בברכה, חב"ד בדרך לגאולה ~ שיחה ~ יחי המלך המשיח 21:24, 15 בינואר 2025 (IST)
חב"ד בדרך לגאולה העיסוק בזה הוא מיותר ובזבוז זמן משווע, ישנם שני אפשרויות להתייחס למשתמש שלא עורך לפי הכללים: א. להסביר לו. א. להתווכח איתו. אני ממליץ לך להשתמש בדרך הראשונה, ובפרט כשמדובר על עורך חדש. (חשוב לי להבהיר: אני לא לוקח צד מסויים, אלא משתדל ליישב את העניין). בהזדמנות זו אוקיר לך תודה על הניטור בחב"דפדיה, תודה לך והמשך כך. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (21:21, ט"ז בטבת, ה'תשפ"ה)

יוסף היקר, תודה לך על ה"גישור" שאתה עושה פה בחב"דפדיה! תודה ענקית. המשך כך! בברכה, חב"ד בדרך לגאולה ~ שיחה ~ יחי המלך המשיח 22:59, 16 בינואר 2025 (IST)

הגנה מפני עריכה[עריכת קוד מקור]

אני חושב שצריך להפעיל הגנה על כל הערכים הרגישים כמו שיש הגנה בערך האוהל של אדמו"ר הריי"צ. בברכה, יחי המלך המשיח מ. רובין - שיחה 23:44, 18 בינואר 2025 (IST)

מגנים על ערכים שהתבצעו בהם כבר השחתות חוזרות ונשנות, לא להפך. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (23:45, י"ח בטבת, ה'תשפ"ה)

שאלה[עריכת קוד מקור]

האם זה מתאים לעשות פרוייקט של ליקוטי שיחות-שלוקחים ליקוט אחד כול אחד סקירה כללית על הכרך וסיכום השיחות? חייל המלך - שיחה, 14:21, י"ט בטבת, ה'תשפ"ה 14:21, 19 בינואר 2025 (IST)

לא הבנתי, אתה מתכוון ליצור ערכים על שיחות כגון מאמרים שבתבנית זו?. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (23:10, כ"ב בטבת, ה'תשפ"ה)

שוב[עריכת קוד מקור]

מ. רובין שם לי אהרה ללא סיבה--מענדל סופר - שיחה, 21:56, כ' בטבת, ה'תשפ"ה 21:56, 20 בינואר 2025 (IST)

שיע.ק ענה לך בדף שיחתך וכן בדף שיחתו. דע לך כלל חשוב: מי שעסוק בלעשות לא עסוק בלדבר וכן להפך וק"ל. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (23:10, כ"ב בטבת, ה'תשפ"ה)

חב"דציטוט וחב"דטקסט[עריכת קוד מקור]

מה מתקדם עם חב"דציטוט וחב"דטקסט??? בברכה, יחי המלך המשיח מ. רובין - שיחה 19:10, 22 בינואר 2025 (IST)

עניתי בלוח המודעות. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (23:10, כ"ב בטבת, ה'תשפ"ה)

הסרת אתר לחלוחית גאולתית[עריכת קוד מקור]

הסיבה שהקישורים נוספים על ידי אנונימי היא משום שכשהוא הוסיף דרך משתמש כמה משתמשים החליטו לסגור איתו חשבון... האם משום ה'קושי' בניטור עריכותיו ייחסם אתר לחלוחית? --ברכת הגאולה שיחה 00:44, כ"ג בטבת, ה'תשפ"ה 00:44, 23 בינואר 2025 (IST)

לא נוגע לי מדוע הוא עורך כאנונימי, אני כמנטר יודע שזה מציק מאוד כאשר אני כל פעם מחדש צריך לבדוק את עריכתו רק כדי להבחין בכך שמדובר על קישור ללחלוחית גאולתית, הבעייה היא שהוא כל פעם משנה כתובת IP, כך שאני לא יכול לדעת בכל עריכה שלו האם זו עריכה שלו או של אנונימי אחר. כמובן, אני לא מדבר על כך שבאמת האתר הזה כבר נהפך לספאם, זאת אחרי למעלה מ-300 קישורים לאתר. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (20:13, כ"ו בטבת, ה'תשפ"ה)

תבנית:רבני מכון הלכה חב"ד[עריכת קוד מקור]

למה הורדת את הרב בכל שם???. בברכה, יחי המלך המשיח!!! - מ. רובין - שיחה 22:14, 26 בינואר 2025 (IST)

אין צורך, זה סתם מיותר. וראה לדוגמא כאן. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (22:16, כ"ו בטבת, ה'תשפ"ה)
אולי אפשר לשנות שהרב יהיה גם בקישורהרב דוגמא בברכה, יחי המלך המשיח!!! - מ. רובין - שיחה 22:17, 26 בינואר 2025 (IST)
לא חושב שיש צורך, בכל ערכי חב"דפדיה לא כותבים תארים, כך שאין כאן משהו חריג לכתוב רבנים ללא התואר 'הרב'. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (22:19, כ"ו בטבת, ה'תשפ"ה)
אגב, נראה שיש צורך להגדיל את התמונה שם. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (22:21, כ"ו בטבת, ה'תשפ"ה)

החלפת שם משתמש[עריכת קוד מקור]

מעדכן שעל פי בקשת משתמש 'חב"ד בדרך לגאולה', החלפתי את שמי מ'חבד לגאולה', ל'גאולת עולמים'.--לגאולת עולמים - שיחה, 21:04, כ"ט בטבת, ה'תשפ"ה 21:04, 29 בינואר 2025 (IST)

. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (22:39, כ"ט בטבת, ה'תשפ"ה)

חב"דפדיה:חירום[עריכת קוד מקור]

תוכל לעזור לי בזה?. בברכה, יחי המלך המשיח!!! - מ. רובין - שיחה 19:09, 3 בפברואר 2025 (IST)

למה הדף משמש? מה הוא מוסיף על תבנית:מפעילי מערכת?. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (19:12, ה' בשבט, ה'תשפ"ה)
הדף הזה לא רק נותן קריאה למפעילי מערכת. בברכה, יחי המלך המשיח!!! - מ. רובין - שיחה 19:16, 3 בפברואר 2025 (IST)
אלא לינק לדף שיחתי?. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (19:17, ה' בשבט, ה'תשפ"ה)
לא, צריך להוסיף עוד קישורים. בברכה, יחי המלך המשיח!!! - מ. רובין - שיחה 19:19, 3 בפברואר 2025 (IST)
ומה זה נותן? היכן הדף יוצג?. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (19:19, ה' בשבט, ה'תשפ"ה)
מתייג מ. רובין בברכה, חב"ד בדרך לגאולה ~ שיחה ~ יחי המלך המשיח 19:28, 3 בפברואר 2025 (IST)
מה היינו עושים בלעדיך . בכ"מ יש את תבנית:תחזוקה מומלץ לטפל בה. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (19:30, ה' בשבט, ה'תשפ"ה)
עכשיו אני רואה שגם בויקיפדיה יש כזה דבר אבל בשביל נושא אחר. בברכה, יחי המלך המשיח!!! - מ. רובין - שיחה 19:34, 3 בפברואר 2025 (IST)

ביקורת[עריכת קוד מקור]

למה מחקת את הביקורת בדף אהל מנחם מענדל? חב"ד בדרך לגאולה ~ שיחה ~ יחי המלך המשיח 18:32, 5 בפברואר 2025 (IST)

הביקורת נכתבה ללא מקור ובצורה מתריסה ולא אובייקטיבית. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (18:34, ז' בשבט, ה'תשפ"ה)
זה לא מתריס, זה האמת. בברכה, חב"ד בדרך לגאולה ~ שיחה ~ יחי המלך המשיח 18:36, 5 בפברואר 2025 (IST)
האמת היא שצריך לעסוק באהבת ישראל ולפעול למען ההתגלות, והיטיב משתמש חסיד להגדיר, ואצטט בשמו: "עריכה שאתה מוכן לדווח עליה לרבי בפ"נ - תבצע. ולהיפך - אז ההיפך". בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (18:43, ז' בשבט, ה'תשפ"ה)
צודק. בברכה, חב"ד בדרך לגאולה ~ שיחה ~ יחי המלך המשיח 18:46, 5 בפברואר 2025 (IST)

ניטור[עריכת קוד מקור]

איך רואים מי ניטר את מה בשינויים האחרונים? בברכה, חב"ד בדרך לגאולה ~ שיחה ~ יחי המלך המשיח 18:56, 5 בפברואר 2025 (IST)

ראה כאן. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (19:01, ז' בשבט, ה'תשפ"ה)

רשימת המנורה[עריכת קוד מקור]

נשמח שתביע את דעתך בהצבעת החשיבות המתקיימת בדף השיחה שם. יש"כ--מענדל סופר - שיחה, 18:19, י"ט בשבט, ה'תשפ"ה 18:19, 17 בפברואר 2025 (IST)

ראה בדף חב"דפדיה:הצבעה שהשארת הודעת קריאה להצבעה בדפי שיחה של משתמשים, אסורה לחלוטין בחב"דפדיה. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (23:39, כ"ה בשבט, ה'תשפ"ה)

בלתי נסבל![עריכת קוד מקור]

אני כותב את זה בכאב רב אבל זה בלתי נסבל שמשתמש אחד משגע את כל חב"דפדיה כבר שבועות שלמים ופותח הצבעות על ערכים טובים שמשתמשים אחרים עבדו עליהם במשך שעות. במקביל הוא כתב לעשרות משתמשים שיבואו להצביע בשיחה:רשימת המנורה וגם העביר את שם הערך של רשימות כ"ק אדמו"ר שליט"א לשם בלי התואר שליט"א. אשמח את התערבותך המיידית בעניין. או שיירגע או שייחסם לכמה שבועות ויבין שזה אתר ולא פורום ילדים. בברכה, חב"ד בדרך לגאולה ~ שיחה ~ יחי המלך המשיח 15:35, 18 בפברואר 2025 (IST)

זהו השם התקין והאינציקלופדי (כמו שאין ערך ניגוני כ"ק אדמו"ר שליט"א או שיחות כ"ק כו'). אם יש לך התנגדות אשמח לשמוע אותה--מענדל סופר - שיחה, 17:17, כ' בשבט, ה'תשפ"ה 17:17, 18 בפברואר 2025 (IST)
מענדל סופר כן יש לי התנגדות! בברכה, חב"ד בדרך לגאולה ~ שיחה ~ יחי המלך המשיח 19:08, 18 בפברואר 2025 (IST)
נמק פרט הסבר!--מענדל סופר - שיחה, 19:25, כ' בשבט, ה'תשפ"ה 19:25, 18 בפברואר 2025 (IST)
בלתי נסבל שכל עריכה שעשיתי ביממה האחרונה הוא ביטל סתם, וכל הערה שהערתי בדף שיחה הוא יצא נגדי והתנגד ללא סיבה, רק בגלל שהוא זועם עלי על תוצאות ההצבעה ברשימת המנורה. אוי, איזו רמת קטנוניות... ה' ירחם--מענדל סופר - שיחה, 19:35, כ' בשבט, ה'תשפ"ה 19:35, 18 בפברואר 2025 (IST)
רבותיי מריבות שכאלו לא יעזרו לאף אחד אלא רק לבזבוז הזמן, השתדלו לעסוק בנושאים מוכרים לכם ומבלי לפגוע ברגשותיו של השני, עברו מספר ימים מאז דיונים אלו ומה תוצאה מכך? דף שיחה מלא.. לא יותר מכך. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (23:39, כ"ה בשבט, ה'תשפ"ה)

עריכות של ילדים[עריכת קוד מקור]

אם תוכל לטפל ב[https://chabadpedia.co.il/index.php?title=%D7%90%D7%95%D7%A8_%D7%99%D7%94%D7%95%D7%93%D7%94&action=history השחתה זו --ברכת הגאולה שיחה 00:13, כ"א בשבט, ה'תשפ"ה 00:13, 19 בפברואר 2025 (IST)

ברכת הגאולה ביטלתי את עריכתי שהבנתי את טעותי אתה צודק. בבקשה לא להשתמש בביטויים שכאלו למי שנותן את כל מרצו לחב"דפדיה יומם ולילה. וזאת לאחר שלא היית פה כמה חודשים טובים. בברכה, חב"ד בדרך לגאולה ~ שיחה ~ יחי המלך המשיח 00:16, 19 בפברואר 2025 (IST)

האם אפשר הסבר?[עריכת קוד מקור]

האם אתה יכול לבדוק מדוע הערך ("אהל מנחם מענדל צפת (גדולה)") שיצרתי נמחק? (כתוב שנמחק ע"י 37.60.47.172) --תנא קמא חחח - שיחה, 18:41, כ"ט בשבט, ה'תשפ"ה 18:41, 27 בפברואר 2025 (IST)

תנא קמא חחח אני מחקתי בגלל שהישיבה עדיין לא נפתחה וגם זה ישיבה של מחרחרי ריב. 37.60.47.172 19:20, 27 בפברואר 2025 (IST)

האם אסור לפתוח ערכים על ישיבות שלא נפתחו?! אם אתה רוצה אתה יכול לכתוב בדף השיחה שזאת ישיבה של מחרחרי ריב ותו לא --תנא קמא חחח - שיחה, 19:32, כ"ט בשבט, ה'תשפ"ה 19:32, 27 בפברואר 2025 (IST)

טפל בבקשה[עריכת קוד מקור]

בהשחתות החוזרות ונשנות בערך רשימות הרבי (עדיף לשים גם הגנה הרמטית)--מענדל סופר - שיחה, 19:43, א' באדר, ה'תשפ"ה 19:43, 1 במרץ 2025 (IST)

מענדל סופר ויוסף בן מלמד היקרים, זה לא השחתות זה השם התקין. כמו שיש את הערך חתונת אדמו"ר שליט"א, מוסדות בנשיאות אדמו"ר שליט"א, ועוד. אז בבקשה לא לחסום את הערך עד שאין דיון והצבעה מסודרת בעניין. תודה. בברכה, חב"ד בדרך לגאולה ~ שיחה ~ יחי המלך המשיח 19:46, 1 במרץ 2025 (IST)
למה חסמת את שיחה:אהל מנחם מענדל קטנה? חב"ד בדרך לגאולה ~ שיחה ~ יחי המלך המשיח 23:15, 1 במרץ 2025 (IST)
יוסף למה אתה כל הזמן מקשיב למשתמש שכל מטרתו היא להטריל?? גם משתמש חדש העיר לו על זה בדף שיחתו. אז בבקשה תעביר את הדף רשימות הרבי לרשימות כ"ק אדמו"ר שליט"א. חב"ד בדרך לגאולה ~ שיחה ~ יחי המלך המשיח 23:33, 1 במרץ 2025 (IST)