לדלג לתוכן

שיחה:הרבי מליובאוויטש כמלך המשיח

הוספת נושא
מתוך חב"דפדיה, אנציקלופדיה חב"דית חופשית
תגובה אחרונה: 22 אוגוסט מאת מאיר יעקב העכט בנושא הסרת תמונות
תיבת ארכיון

כיתוב תמונה

1



יוסף מה עושים?[עריכת קוד מקור]

יוסף בן מלמד מה עושים עם שינויו של מענדל סופר שמשנה את הערך פעם אחר פעם? לדעתי זה או הגנה על הערך או חסימתו של המשתמש. בברכה, חב"ד בדרך לגאולה ~ שיחה ~ יחי המלך המשיח 19:49, 14 בינואר 2025 (IST)תגובה

אני לא מבין, מה הבעיתיות בתוכן שהוא הוסיף? ולמה שוב לשחזר את עריכתו לחינם. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (20:00, י"ד בטבת, ה'תשפ"ה)
הסיפור הראשון לא קשור (נביא ולא משיח) והסיפור השני כבר מופיע בערך במקום המתאים. קודש לנשיא הדור - שיחה, 00:34, ט"ו בטבת, ה'תשפ"ה.
גם כעת: הסיפור הראשון הוא הגהה של שיחה, דבר פנימי שלא אמור להתפרסם. לא הוראה לחסידים ולא גילוי דעת. והתוכן הוא לא הוראה שלא לפרסם, אלא שאינו מורה לפרסם. הסיפור השני לפום ריהטא כן מקומו בערך, אבל: 1) צריך להביא מקור ברור. 2) יותר נכון להגדיר כתמיהה בכלל על עצם הזיהוי (אף שמגיע בעקבות הפרסום), ולפי המסקנא זה כלל לא סותר לזיהוי, אלא ש"מלמעלה עדיין לא אמרו". 3) וצ"ע להיכן לשייך את זה. ולהעיר שבשעתו לא הבינו את זה כלל כהתנגדות לפרסום אלא ע"ד ההתבטאויות שלפני י' שבט תשי"א. עיין נאום ר' יואל כהן ט"ז שבט תשנ"ג, וק"ל. בכלל - בפיסקה שעלי' נסובה ההערה מדובר על שנים אחרות. קודש לנשיא הדור - שיחה, 10:35, כ' בטבת, ה'תשפ"ה.
לגופם של דברים, סיפורים כגון דא צריכים להגיע עם מקור. בנוסף סיפור שהרב גרונר מספר לאחר ג' תמוז הוא אמנם לגטימי אך בעל משקל נמוך יותר. וזה צריך לבוא לידי ביטוי בניסוח (למשל לדברי הרב גרונר בשנת תש"ע, כשנכנס וכו'). כמובן שיעשיחה כ"ב בטבת ה'תשפ"ה 20:52, 22 בינואר 2025 (IST)תגובה

להוסיף[עריכת קוד מקור]

ניתן (?) להוסיף (עכ"פ פה , לחביבותא דמילתא) מ"ש וולפא בס' תומת ישרים תחנם, שבמהלך השנים ניתן לראות כיצד הרבי (בחתימתו הק') אט - אט 'מוריד את אות נו"ן (מתעקל למטה) ואת האל"ף כשני חתי"ן סמוכין. מה שיוצא - === מ.ש(נ)יח[חורסאהן] ===... ותן לחכם.. -- נכתב ע"י שפי"ץקייט ששכח לחתום את שמו.

שפי"ץקייט אתה מוזמן לנסות להוסיף את זה בהערת שוליים, וחבר העורכים באתר יחליטו האם זה מתאים לעניין ובעל ערך אינצקלופדי. בינתיים לעניות דעתי זה לא נראה ככה.--~ חיים כ ~ - שיחה - יחי המלך המשיח! כ"ב בסיוון 16:17, 18 ביוני 2025 (IDT)תגובה

הסרת תמונות[עריכת קוד מקור]

מאיר יעקב העכט, מדוע הסרת את התמונות? ברכת הגאולה שיחה 14:43, כ"ח באב, ה'תשפ"ה 14:43, 22 באוגוסט 2025 (IDT)תגובה

את התמונה הראשונה - מפני שההעתקה אינה מתאימה עם תיבות המענה. את התמונה השני' - מפני שאי אפשר לראותה. מאיר יעקב העכט - שיחה, 16:07, כ"ח באב, ה'תשפ"ה 16:07, 22 באוגוסט 2025 (IDT)תגובה