קצת על משתמש זה:
פנימיות הרצון של משתמש זה היא: לעשות נחת רוח לרבי , ולגרום להתגלותו המיידית נאו ממש!
חיצוניות הרצון של משתמש זה היא: להפוך את חב"דפדיה יחד עם שאר המשתמשים לאתר האינציקלופדי הטוב ביותר בעולם , ודרכו להפציץ את המעינות לכולם!
חשוב להבהיר: משתמש זה מאמין באמונה שלמה שהרבי שליט"א חי וקיים בגוף גשמי ומחלק דולרים ב770 כל יום ראשון, והוא יגאל אותנו לגאולה האמיתית והשלמה נאו ממש!
דעה חשובה של משתמש זה: לא על כל חרק שזז צריך לפתוח ערך, אך גם לא על כל משהו שפחות מוצא חן צריך לסגור ערך הקרדיט על משפט זה נתון למשתמש:חב"דניק .
תולדות חיי:
בו' תשרי תשפ"א - נרשמתי,
בז' תשרי תשפ"א - מלאו לי 10 עריכות,
בי"ט תשרי תשפ"א - מלאו לי 100 עריכות,
באור לר"ח שבט תשפ"א - מלאו לי 770 עריכות,
בי"ב שבט תשפ"א - מלאו לי 1000 עריכות,
בט"ו בסיוון תשפ"א - יצאתי לחופשה חב"דפדית, ללא מגבלת זמן, מסיבות מסוימות, לצערי הרב.
ערכים שיצרתי:
ליובאוויטש וחייליה (ספר)
לחיות עם היום יום
משתמש זה משתדל לחיות עם היום יום!
היום יום , י"ד באייר ה'תשפ"ה - פסח שני , יום שני :
לשיעורי חת"ת ורמב"ם היומי
כט לעומר
פסח שני ענינו איז - עס איז ניטא קיין "פארפאלען", מען קען אלע מאל פאריכטען. אפילו מי שהיה טמא , מי שהיה בדרך רחוקה. און אפילו "לכם", אז דאס איז געווען ברצונו, פונדעסטוועגען קען מען מתקן זיין.
תרגום מאידיש : פסח שני עניינו הוא - אין "אבוד", תמיד ניתן לתקן. אפילו מי שהיה טמא , מי שהיה בדרך רחוקה. ואפילו "לכם", שזה היה ברצונו, מכל מקום אפשר לתקן.
ב"ה , היום, י"ד באייר ה'תשפ"ה - פסח שני , הרבי שליט"א מתגלה!
יחי אדונינו מורינו ורבנו מלך המשיח לעולם ועד!