לדלג לתוכן

חב"ד אף אם: הבדלים בין גרסאות בדף

מתוך חב"דפדיה, אנציקלופדיה חב"דית חופשית
מחיקה ללא נימוק ביטול גרסה 792615 של 109.67.130.114 (שיחה)
תגית: ביטול
שולם ס. (שיחה | תרומות)
פיסוק, קישור וניסוח
 
שורה 6: שורה 6:
האתר הוקם בשנת [[תש"ס]] על ידי '[[רשת ליובאוויטש באינטרנט]]' בניהול הרב שמואל קרביץ, במטרה לפרסם חדשות על פרסום ענייני [[משיח]] ו[[הגאולה|גאולה]], דיווחים מ-770 וחדשות חב"ד.
האתר הוקם בשנת [[תש"ס]] על ידי '[[רשת ליובאוויטש באינטרנט]]' בניהול הרב שמואל קרביץ, במטרה לפרסם חדשות על פרסום ענייני [[משיח]] ו[[הגאולה|גאולה]], דיווחים מ-770 וחדשות חב"ד.


שמו של האתר בתחילה היה 'קסול', אך לאחר שהאתר קרס (פרצו לאתר, היוצר הלך לFBI ולמשטרת ארה"ב וגילו כי פרצו את האתר בחורים אנטים שלא אהבו את התוכן), שדרגו אותו מחדש תחת הכתובת חב"ד ‏FM יחד עם הגנות שאי אפשר לפרוץ.
שמו של האתר בתחילה היה 'קסול', אך לאחר שהאתר קרס (פרצו לאתר, היוצר הלך ל-FBI ולמשטרת [[ארצות הברית|ארה"ב]] וגילו כי פרצו את האתר בחורים שלא אהבו את התוכן), שדרגו אותו מחדש תחת הכתובת חב"ד ‏FM יחד עם הגנות שאי אפשר לפרוץ.


בשנים הראשונות שימש האתר כאתר מבזקים, ללא תמונות, ובשנת [[תשס"ב]] הפך לאתר חדשות והחל לפרסם גם תמונות.
בשנים הראשונות שימש האתר כאתר מבזקים, ללא תמונות, ובשנת [[תשס"ב]] הפך לאתר חדשות והחל לפרסם גם תמונות.

גרסה אחרונה מ־01:40, 8 בספטמבר 2025

לוגו האתר

האתר חב"ד אף אם הוא אתר חדשות חב"די העוסק בעיקר בחדשות מ-770.

הקמת האתר[עריכה | עריכת קוד מקור]

האתר הוקם בשנת תש"ס על ידי 'רשת ליובאוויטש באינטרנט' בניהול הרב שמואל קרביץ, במטרה לפרסם חדשות על פרסום ענייני משיח וגאולה, דיווחים מ-770 וחדשות חב"ד.

שמו של האתר בתחילה היה 'קסול', אך לאחר שהאתר קרס (פרצו לאתר, היוצר הלך ל-FBI ולמשטרת ארה"ב וגילו כי פרצו את האתר בחורים שלא אהבו את התוכן), שדרגו אותו מחדש תחת הכתובת חב"ד ‏FM יחד עם הגנות שאי אפשר לפרוץ.

בשנים הראשונות שימש האתר כאתר מבזקים, ללא תמונות, ובשנת תשס"ב הפך לאתר חדשות והחל לפרסם גם תמונות.

בשנת תשע"ו עבר האתר שדרוג, לאחר שלא תופעל במשך כחמש שנים, ובשנת תשע"ט עבר שדרוג נוסף[1].

האתר עוסק היום בעיקר בדיווח מהנעשה ב-770 ומתופעל בעיקר על ידי תמימים בוגרים בניהולו של ר' שמואל קרביץ.

האתר מפעיל אתר דומה בשם חב"ד AM הכולל מאמרי תוכן כתובים ואנציקלופדיה בנושאים ביהדות, בחסידות ובענייני גאולה ומשיח.

משנת תשפ"ב האתר הפך ללימוד חת"ת רמב"ם ועוד ופחות כתבות.

הוצאה לאור[עריכה | עריכת קוד מקור]

בשנת תשס"ז הוציא האתר ספר בשם לפקוח את העיניים, ובו עדויות של חסידים שונים שזכו לראות את הרבי בעיני בשר לאחר ג' תמוז תשנ"ד.[2] בשנת תשע"ז יצא חלק שני של הספר עם סיפורים חדשים[3].

במהלך השנים התפרסמו באתר טורי דעות בענייני משיח וגאולה על ידי מספר כותבים, וביניהם הת' ברוך משה מקמל.

לאחר פטירתו של מקמל, הוציא האתר חוברת ובה לקט של טוריו, תחת השם 'על השולחן'.

ראו גם[עריכה | עריכת קוד מקור]

קישורים חיצוניים[עריכה | עריכת קוד מקור]

הערות שוליים