לחלוחית גאולתית: הבדלים בין גרסאות בדף

מתוך חב"דפדיה, אנציקלופדיה חב"דית חופשית
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
אין תקציר עריכה
 
(16 גרסאות ביניים של 7 משתמשים אינן מוצגות)
שורה 1: שורה 1:
{{ערך חסר|כל הערך=כן}}
[[קובץ:לחלוחית גאולתית לוגו.png|200px|ממוזער|שמאל|לוגו הארגון]]
{{חשיבות|11/12/22}}
'''לחלוחית גאולתית''' הוא ארגון להנגשת מידע והדרכה בדרכי החסידים ועבודת השם, מיוסדים על ערכי חסידות חב"ד. בין הנושאים אודותם מעורר הארגון: [[עבודת התפילה]], [[גאולה ומשיח]], [[ניגוני חב"ד]] ועוד.
ארגון '''לחלוחית גאולתית''' נוסד ומנוהל החל משנת תשפ"א ע"י התמים לוי זלמנוב{{הערה|בן הרב [[משה זלמנוב]]}} שהגיע אז ללמוד בשנת הקבוצה ב770. הארגון מתאפיין בעיסוק מוגבר בהנחלת [[עבודת התפילה]] לציבור הרחב לצד הפצת הרגשים ונקודות חסידיות נוספות.


הארגון מוציא לאור גליונות תוכן המחולקים בקביעות בשלחנות 770. כמו כן מפיק הארגון מודעות תוכן המודבקות על לוחות המודעות והכתלים של 770 בקנה מידה נרחב.
הארגון הוקם בשנת [[תשפ"א]] ומנוהל על ידי התמים לוי זלמנוב בנו של הרב [[משה זלמנוב]] ממגדל העמק, שהגיע אז ללמוד בשנת ה[[קבוצה]] ב-770.


הארגון מקיים פאנלים משונים בחצרות קדשנו בזמנים בהם מגיעים ריבוי תמימים וחסידים מארץ הקודש.
הארגון מוציא לאור גליונות תוכן המחולקים בקביעות בשולחנות 770 כמו המגזין השבועי "לחלוחית חסידית". כמו כן מפיק הארגון מודעות תוכן המודבקות על לוחות המודעות והכתלים של 770 בקנה מידה נרחב.
 
הארגון מקיים כינוסים שיעורים ופאנלים בחצרות קדשנו לעידוד והגברת העיסוק ב[[עבודת התפילה]]. הכינוסים מתקיימים בחודש החגים בו מגיעים אלפי תמימים מרחבי העולם לחצרות קדשנו, וכן בימי כינוס השלוחים אז מתאספים שלוחי הרבי מכל העולם ב-770.
 
הארגון פעיל במדיה החב"דית ומחוצה לה ומעלה בקביעות חומרים להגברת העיסוק בעבודת התפילה, ניגוני חב"ד עתיקים ועוד.
 
לאחר הוצאת הכרך הראשון של הספר 'עבודת התפילה בדור השביעי' חתמו עשרות [[רבנים]] ו[[משפיעים]] על קול קורא הממליץ על הספר ומביע קריאת התעוררות לכל חסידי חב"ד להתחזק בעבודת התפילה{{הערה|[https://77012.blogspot.com/2022/03/blog-post_10.html צילום הקול קורא]}}.
 
==הוצאה לאור==
[[קובץ:לחלוחית.png|ממוזער|150px|שער הכרך הראשון של הספר "עבודת התפילה בדור השביעי"]]
*ספר '''עבודת התפילה בדור השביעי''' המכיל 1000 עמודים הכוללים הדרכות מעשיות, מפי כחמישים רבנים ומשפיעים חב"דיים כיצד להתפלל בצורה נכונה בתקופתנו - ג' חלקים{{הערה|[https://chabadpedia.co.il/images/3/38/06-05-2022-11-08-15-ספר-עבודת-התפילה-בדור-השביעי-תקציר.pdf תדפיס מתוך הספר עבודת התפילה בדור השביעי] {{PDF}}}}.


==קישורים חיצוניים==
==קישורים חיצוניים==
* [https://77012.blogspot.com/ האתר של הארגון]
*'''[https://77012.blogspot.com/ האתר של הארגון]'''
*'''[https://chabad.info/tag/לחלוחית-גאולתית/ תגית: לחלוחית גאולתית]''' באתר [[חב"ד אינפו]]
*'''[https://sinun770.org/playlist/uu4b_o1tuvo-vs8dbrxx2onw/ ערוץ היוטיוב של הארגון]''' באתר סינון חב"ד
*'''[https://77012.blogspot.com/2022/01/blog-post_29.html מאגר הדרייב של הארגון]'''


{{הערות שוליים}}
{{הערות שוליים}}
[[קטגוריה:מוסדות וארגונים בארצות הברית]]

גרסה אחרונה מ־01:31, 22 במרץ 2024

לוגו הארגון

לחלוחית גאולתית הוא ארגון להנגשת מידע והדרכה בדרכי החסידים ועבודת השם, מיוסדים על ערכי חסידות חב"ד. בין הנושאים אודותם מעורר הארגון: עבודת התפילה, גאולה ומשיח, ניגוני חב"ד ועוד.

הארגון הוקם בשנת תשפ"א ומנוהל על ידי התמים לוי זלמנוב בנו של הרב משה זלמנוב ממגדל העמק, שהגיע אז ללמוד בשנת הקבוצה ב-770.

הארגון מוציא לאור גליונות תוכן המחולקים בקביעות בשולחנות 770 כמו המגזין השבועי "לחלוחית חסידית". כמו כן מפיק הארגון מודעות תוכן המודבקות על לוחות המודעות והכתלים של 770 בקנה מידה נרחב.

הארגון מקיים כינוסים שיעורים ופאנלים בחצרות קדשנו לעידוד והגברת העיסוק בעבודת התפילה. הכינוסים מתקיימים בחודש החגים בו מגיעים אלפי תמימים מרחבי העולם לחצרות קדשנו, וכן בימי כינוס השלוחים אז מתאספים שלוחי הרבי מכל העולם ב-770.

הארגון פעיל במדיה החב"דית ומחוצה לה ומעלה בקביעות חומרים להגברת העיסוק בעבודת התפילה, ניגוני חב"ד עתיקים ועוד.

לאחר הוצאת הכרך הראשון של הספר 'עבודת התפילה בדור השביעי' חתמו עשרות רבנים ומשפיעים על קול קורא הממליץ על הספר ומביע קריאת התעוררות לכל חסידי חב"ד להתחזק בעבודת התפילה[1].

הוצאה לאור[עריכה | עריכת קוד מקור]

שער הכרך הראשון של הספר "עבודת התפילה בדור השביעי"
  • ספר עבודת התפילה בדור השביעי המכיל 1000 עמודים הכוללים הדרכות מעשיות, מפי כחמישים רבנים ומשפיעים חב"דיים כיצד להתפלל בצורה נכונה בתקופתנו - ג' חלקים[2].

קישורים חיצוניים[עריכה | עריכת קוד מקור]

הערות שוליים