יואל (שיחה | תרומות)
יואל (שיחה | תרומות)
שורה 50: שורה 50:


==מתקפת עריכת ערכים==
==מתקפת עריכת ערכים==
בתקופה האחרונה שמתי לב לכך שרבים מהערכים אינם ערוכים ואינם כתובים בלשון בהירה וברורה, במיוחד לאלו שאינם נמנים בגלוי על חסידי חב"ד. ב"ה הגענו לכ-3000 ערכים (!) הודות למאמציהם של כל החב"דפדים, ובמיוחד של המשתמש חסיד, אבל עדיין הרבה ערכים לוקים בחסר.
בימים האחרונים שותפים משתמשי חב"דפדיה לדיון אודות מתקפת עריכת הערכים הממשמשת ובאה אי"ה, ורוב המשתמשים הפעילים אף הביעו את נכונותם והצביעו באופן חיובי באולם הדיונים.
 
ב"ה עד עתה הגענו ליות ר מ-3000 ערכים (!) הודות למאמציהם של כל החב"דפדים הוותיקים והחדשים, ובמיוחד של המשתמש [[משתמש:חסיד|חסיד]], אבל עדיין הרבה (אולי אפילו רוב ה) ערכים לוקים בחסר.
[[תמונה:חבדפדיה עולמית.jpg|left|thumb|250px|מתקפת עריכת ערכים]]
[[תמונה:חבדפדיה עולמית.jpg|left|thumb|250px|מתקפת עריכת ערכים]]


'''ואשר על כן, הנני פונה לכל המשתתפים לכתוב את דעתם בנוגע לערכים הקיימים, וביחד ננסה לראות האם כולם מוכנים לעצור לרגע מכתיבת ערכים חדשים ורק לערוך ולהוסיף על הישנים.'''
'''בקרוב תתחיל מתקפת הערכים, והמשתמשים הפעילים יביעו דעתם על הערכים הקיימים, וביחד ננסה לראות כיצד ניתן לערוך ולהוסיף על הישנים בצורה הטובה ביותר.'''
 
אם אראה שאכן אכפת למשתתפים מחב"דפדיה, וכולם מוכנים לעזור במתקפה זו תוך הישמרות מכתיבת ערכים חדשים - אזי הבטחתי נתונה בזו, שעד חנוכה ה'תש"ע הבעל"ט כל הערכים שכתובים כאן ישתנו לבלי הכר, בעבודה משותפת של כולנו! רק כך נוכל שחב"דפדיה תהיה אמינה ונאמנת לשמה - חב"דפדיה.


אם אכן יהיה אכפת למשתתפים מחב"דפדיה, וכולם יעזרו במתקפה זו תוך הישמרות מכתיבת ערכים חדשים באופן סתמי (לבד מערכים המתבקשים מאליהם, כערכים הנוגעים לתקופה או ערכים המתבקשים תוך כדי עריכת הישנים) - אזי הבטחתי נתונה בזו, שעד חנוכה ה'תש"ע הבעל"ט כל הערכים שכתובים כאן ישתנו לבלי הכר, בעבודה משותפת של כולנו! רק כך נוכל שחב"דפדיה תהיה אמינה ונאמנת לשמה - חב"דפדיה.


==משנתי החב"דפדית==
==משנתי החב"דפדית==