מטה חב"ד לשלום העם והארץ: הבדלים בין גרסאות בדף

מתוך חב"דפדיה, אנציקלופדיה חב"דית חופשית
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
אין תקציר עריכה
מ (שוחזר מעריכות של 212.179.244.209 (שיחה) לעריכה האחרונה של חבר)
שורה 2: שורה 2:
'''המטה לשלום העם והארץ''' נוסד בשנת [[תשנ"ג]] במסגרת [[אגודת חסידי חב"ד בארץ הקודש]] על מנת לרכז את הפעולות הרשמיות של [[חב"ד]] בנושא [[שלימות העם]] ו[[שלימות הארץ]].
'''המטה לשלום העם והארץ''' נוסד בשנת [[תשנ"ג]] במסגרת [[אגודת חסידי חב"ד בארץ הקודש]] על מנת לרכז את הפעולות הרשמיות של [[חב"ד]] בנושא [[שלימות העם]] ו[[שלימות הארץ]].


המטה ארגן את הפגנות המוניות של [[חסיד|חסידי חב"ד]] וקמפיין "ארץ ישראל בסכנה" בימי [[הסכם אוסלו]]. כמו כן הוציא המטה, בתקופה הסכם אוסלו, עיתון בשם "כל הארץ". בשנת [[תשנ"ו]] הוביל המטה קמפיינים שונים לקראת הבחירות. בשנת [[תשנ"ח]] ארגן הפגנות כנגד הסכם וואי והסכם חברון. בשנת [[תשס"ה]] ארגן המטה עצרת המונים ב[[כותל המערבי]] וקמפיין "ההתנתקות סכנה ליהודים", ולאחר מכן חדל מלפעול.
המטה ארגן את הפגנות המוניות של [[חסיד|חסידי חב"ד]] וקמפיין "ארץ ישראל בסכנה" בימי [[הסכם אוסלו]]. כמו כן הוציא המטה, בתקופה הסכם אוסלו, עיתון בשם "כל הארץ". בשנת [[תשנ"ו]] הוביל המטה קמפיינים שונים לקראת הבחירות. בשנת [[תשנ"ח]] ארגן הפגנות כנגד הסכם וואי והסכם חברון. בשנת [[תשס"ה]] ארגן המטה עצרת המונים ב[[כותל המערבי]] וקמפיין "ההתנתקות סכנה ליהודים".


==עיתון כל הארץ==
==עיתון כל הארץ==

גרסה מ־15:02, 20 במאי 2019

אחד מגליונות עיתון 'כל הארץ'

המטה לשלום העם והארץ נוסד בשנת תשנ"ג במסגרת אגודת חסידי חב"ד בארץ הקודש על מנת לרכז את הפעולות הרשמיות של חב"ד בנושא שלימות העם ושלימות הארץ.

המטה ארגן את הפגנות המוניות של חסידי חב"ד וקמפיין "ארץ ישראל בסכנה" בימי הסכם אוסלו. כמו כן הוציא המטה, בתקופה הסכם אוסלו, עיתון בשם "כל הארץ". בשנת תשנ"ו הוביל המטה קמפיינים שונים לקראת הבחירות. בשנת תשנ"ח ארגן הפגנות כנגד הסכם וואי והסכם חברון. בשנת תשס"ה ארגן המטה עצרת המונים בכותל המערבי וקמפיין "ההתנתקות סכנה ליהודים".

עיתון כל הארץ

עיתון כל הארץ יצא לאור בשנת תשנ"ד בימי הסכם אוסלו במהלך קמפיין "ארץ ישראל בסכנה" על ידי המטה. העורך האחראי היה הרב יוסף יצחק אהרונוב, המנהל היה שלום לבנהרץ והעורך מנחם ברוד. בעיתון כתבו גם שניאור זלמן רודרמן ("אורי אופן") וגונן גינת, עורך מעריב.

חברי המטה במשך השנים