ותורה יבקשו מפיהו: הבדלים בין גרסאות בדף

מתוך חב"דפדיה, אנציקלופדיה חב"דית חופשית
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
אין תקציר עריכה
אין תקציר עריכה
שורה 2: שורה 2:
'''ותורה יבקשו מפיהו''' הינו ספר העונה על שאלות ותמיהות אודות חב"ד, תורת החסידות והאמונה [[הרבי|ברבי]]. חיבר את הספר הרב [[שלום דובער וולפא]].  
'''ותורה יבקשו מפיהו''' הינו ספר העונה על שאלות ותמיהות אודות חב"ד, תורת החסידות והאמונה [[הרבי|ברבי]]. חיבר את הספר הרב [[שלום דובער וולפא]].  


הספר עוסק בסוגיות מעניינות ומשמעותיות להולכים בדרכה של החסידות אשר שאל הרב [[מאיר מאזוז]] כמו הקפדה על טבילה ב[[מקווה]] בכל בוקר, [[מזונות לפני התפילה|אכילה לפני התפילה]], מנהג חב"ד לא לאכול פת בסעודה שלישית, [[תהילת השם|סידור תפילה נוסח האר"י ז"ל]], מנהג חב"ד [[שינה בסוכה|לא לישון בסוכה]], [[נבואה]] בזמן הזה, לימוד חסידות לתלמידים. האמונה החסידית שהרבי הוא מלך המשיח ועוד. כל השאלות מבוארות בארוכה ובתשובות מפורטות על הנושאים הנידונים בספר.
הספר עוסק בסוגיות מעניינות ומשמעותיות להולכים בדרכה של החסידות אשר שאל הרב [[מאיר מאזוז]] כמו הקפדה על טבילה ב[[מקווה]] בכל בוקר, [[מזונות לפני התפילה|אכילה לפני התפילה]], מנהג חב"ד לא לאכול פת בסעודה שלישית, [[סידור תהילת ה'|סידור תפילה נוסח האר"י ז"ל]], מנהג חב"ד [[שינה בסוכה|לא לישון בסוכה]], [[נבואה]] בזמן הזה, לימוד חסידות לתלמידים. האמונה החסידית שהרבי הוא מלך המשיח ועוד. כל השאלות מבוארות בארוכה ובתשובות מפורטות על הנושאים הנידונים בספר.
הספר הינו חלקו השני של הספר "לקט שכחת הפאה"
הספר הינו חלקו השני של הספר "לקט שכחת הפאה"



גרסה מ־15:00, 21 במאי 2009

ותורה יבקשו מפיהו

ותורה יבקשו מפיהו הינו ספר העונה על שאלות ותמיהות אודות חב"ד, תורת החסידות והאמונה ברבי. חיבר את הספר הרב שלום דובער וולפא.

הספר עוסק בסוגיות מעניינות ומשמעותיות להולכים בדרכה של החסידות אשר שאל הרב מאיר מאזוז כמו הקפדה על טבילה במקווה בכל בוקר, אכילה לפני התפילה, מנהג חב"ד לא לאכול פת בסעודה שלישית, סידור תפילה נוסח האר"י ז"ל, מנהג חב"ד לא לישון בסוכה, נבואה בזמן הזה, לימוד חסידות לתלמידים. האמונה החסידית שהרבי הוא מלך המשיח ועוד. כל השאלות מבוארות בארוכה ובתשובות מפורטות על הנושאים הנידונים בספר. הספר הינו חלקו השני של הספר "לקט שכחת הפאה"

בספר 318 עמודים.

(חלק מהחומר בערך זה נלקח מאתר "ארון הספרים היהודי")