שיע.ק (שיחה | תרומות)
 
(41 גרסאות ביניים של 7 משתמשים אינן מוצגות)
שורה 1: שורה 1:
{{ב"ה}}
{{בה}}
• [[משתמש:כתית למאור|מתעקשים]] • [[שיחת משתמש:כתית למאור|ועידת ליובאוויטש]] 00:34, 28 בדצמבר 2015 (UTC)
• [[משתמש:כתית למאור|מתעקשים]] • [[שיחת משתמש:כתית למאור|ועידת ליובאוויטש]] 00:34, 28 בדצמבר 2015 (UTC)


שורה 11: שורה 11:
תודה רבה על פעילותך, וכן על דאגתך לשלום הערכים ובפרט לערכים החשובים. רציתי להעיר, שאין צורך לכתוב בקשה כל שהיא, גם אם היא דחופה, לכל שלשת מפעילי המערכת, ודי בכתיבת הודעה לאחד מהם, או בדף הבקשות המיוחד לכך. יהיה נכון אולי להסיר את בקשתך ולהשאירה רק ב1 מהדפים. תודה רבה ושבוע טוב '''[[משתמש:שלום|שָׁלוֹם]] - [[שיחת משתמש:שלום|יְהוּדִים מְשׂוֹחֲחִים]]''' כ"ב בטבת ה'תשע"ו, למניינם 01:48, 3 בינואר 2016 (UTC)
תודה רבה על פעילותך, וכן על דאגתך לשלום הערכים ובפרט לערכים החשובים. רציתי להעיר, שאין צורך לכתוב בקשה כל שהיא, גם אם היא דחופה, לכל שלשת מפעילי המערכת, ודי בכתיבת הודעה לאחד מהם, או בדף הבקשות המיוחד לכך. יהיה נכון אולי להסיר את בקשתך ולהשאירה רק ב1 מהדפים. תודה רבה ושבוע טוב '''[[משתמש:שלום|שָׁלוֹם]] - [[שיחת משתמש:שלום|יְהוּדִים מְשׂוֹחֲחִים]]''' כ"ב בטבת ה'תשע"ו, למניינם 01:48, 3 בינואר 2016 (UTC)
:אני מחזק את דברי שלום, זמננו כאן מוגבל ופניה למספר מפעילים לוקחת זמן שהיה יכול להיות מוקדש לעניינים נחוצים נוספים. הגבתי [[שיחת משתמש:שיע.ק# חייו הנצחיים של הרבי שליט"א!!|בדף שיחתי]], וכמובן יש"כ על הדאגה. --[[משתמש:שיע.ק|שיע]] • [[שיחת משתמש:שיע.ק|שיחה]] כ"ג בטבת ה'תשע"ו 22:50, 4 בינואר 2016 (UTC)
:אני מחזק את דברי שלום, זמננו כאן מוגבל ופניה למספר מפעילים לוקחת זמן שהיה יכול להיות מוקדש לעניינים נחוצים נוספים. הגבתי [[שיחת משתמש:שיע.ק# חייו הנצחיים של הרבי שליט"א!!|בדף שיחתי]], וכמובן יש"כ על הדאגה. --[[משתמש:שיע.ק|שיע]] • [[שיחת משתמש:שיע.ק|שיחה]] כ"ג בטבת ה'תשע"ו 22:50, 4 בינואר 2016 (UTC)
== תמונות ==
אני רואה שנכנסת לענין הקדוש של תמונות בערכים, ובתוכם הערך הקדוש [[פרסום גאולה ומשיח]]. אשמח אם תמלא ערך זה בתמונות לכל ארכו, ויש הרבה אפשרויות לכך. (אני בד"כ במחשב חסום בתכלית החסימה, בלי תצוגת תמונות). ואולי בזכותך יקום פה איזה מיזם תמונות, ש[[משתמש:כתית למאור|כתית]] חולם עליו כבר לילות רבים... • [[משתמש:קרייזי אבאוט משיח|קרייזי אבאוט משיח]] • '''[[שיחת משתמש:קרייזי אבאוט משיח|בואו נרקוד ביחד!]]''' 02:59, 5 באפריל 2016 (UTC)
== השאלה מה אתה מגדיר חב"ד... ==
בקשר ל[http://chabadpedia.co.il/index.php?title=%D7%9E%D7%A9%D7%94_%D7%99%D7%94%D7%95%D7%93%D7%94_%D7%9C%D7%99%D7%91_%D7%9C%D7%A0%D7%93%D7%90&curid=4804&diff=220573&oldid=220147 עריכה זו] - על השתייכותו של הרב לנדא לחסידי חב"ד אין חולק, אבל הרב הלפרין הוא חב"דניק-ירושלמי, שלמיטב ידיעתי מידת השתייכותו לחסידי חב"ד לא עולה על חסידי 'מעיני ישראל', ובפשטות עוד פחות מזה... [[משתמש:להתראות|להתראות]] - [[שיחת משתמש:להתראות|שיחה]] 12:11, 9 במאי 2016 (UTC)
:השאלה היא על מי שכתב את 'זקן רבני חב"ד' והוא דווקא [[משתמש:להתראות|אתה]].. בסה"כ ע"פ מה ש[[לוי יצחק הלפרין|כתבת]] שינית ב[[משה יהודה לייב לנדא|ערך]]. אדרבה, אם אתה חושב שהרב הלפרין לא זכאי לתואר, תשנה את מה שכתוב (ב2 הערכים). בהצלחה. [[משתמש:הקהל|הקהל]] - [[שיחת משתמש:הקהל|שיחה]] 13:53, 9 במאי 2016 (UTC)
::ואולי יש למחוק משניהם; הרי אין מתפקידינו לחפש מיהו זקן רבני חב"ד, ומכ"ש שלא להגדיר מי שייך לחב"ד (ומה גם שלאט לאט ההגדרות ל"חסידי חב"ד" [[אליעזר שולמן|מתרחבות כאן]]...{{קריצה}}) • [[משתמש:קרייזי אבאוט משיח|קרייזי אבאוט משיח]] • [[שיחת משתמש:קרייזי אבאוט משיח|מביאים אותו ביחד]] - 02:20, ב' באייר, [[שנת הקהל|הקהל]] ה'תשע"ו
== ימי חב"ד ==
תודה על [http://chabadpedia.co.il/index.php?title=%D7%99%22%D7%93_%D7%91%D7%90%D7%99%D7%99%D7%A8&curid=22225&diff=220527&oldid=220504 תיקון הטעות הזה], שים לב רק שבעדכוני ימי חב"ד יש צורך לעדכן גם ב[[תבנית:י"ד באייר|תבנית היום]] המוצגת בעמוד הראשי. • [[משתמש:קרייזי אבאוט משיח|קרייזי אבאוט משיח]] • [[שיחת משתמש:קרייזי אבאוט משיח|מביאים אותו ביחד]] - 02:15, ב' באייר, [[שנת הקהל|הקהל]] ה'תשע"ו
:מחקתי ב[[תבנית:י"ד באייר|י"ד אייר]] (בט"ו כבר היה כתוב). בכלל, זה לא אמור להיות משהו אוטומטי?? [[משתמש:הקהל|הקהל]] - [[שיחת משתמש:הקהל|שיחה]] 05:17, 10 במאי 2016 (UTC)
::בכלל, זה לא אמור להיות משהו אוטומטי?? [[משתמש:הקהל|הקהל]] - [[שיחת משתמש:הקהל|שיחה]] 03:31, 15 במאי 2016 (UTC)
:::לא. הלוואי שהיה... • [[משתמש:קרייזי אבאוט משיח|קרייזי אבאוט משיח]] • [[שיחת משתמש:קרייזי אבאוט משיח|מביאים אותו ביחד]] - 09:29, ז' באייר, [[שנת הקהל|הקהל]] ה'תשע"ו
::::אולי תפנה למפעילי המערכת בענין זה (להסביר/לבנות/לפנות לטכנאי וכו'). וכן בכיו"ב. [[משתמש:הקהל|הקהל]] - [[שיחת משתמש:הקהל|שיחה]] 21:11, 15 במאי 2016 (UTC)
:::::להערכתי גם בדברים פשוטים יותר לוקח שנים עד שדברים זזים... עאכו"כ בדבר מורכב כזה, שנראה לי שגם בויקיפדיה אינו קיים. • [[משתמש:קרייזי אבאוט משיח|קרייזי אבאוט משיח]] • [[שיחת משתמש:קרייזי אבאוט משיח|מביאים אותו ביחד]] - 02:02, ח' באייר, [[שנת הקהל|הקהל]] ה'תשע"ו
== הקטגוריות החדשות ==
כל הכבוד על הסדר! רק שים לב שעל פי הסדר (ההגיוני) שהיה עד עכשיו, לא צריך להיות כ"כ הרבה קטגוריות בתוך [[:קטגוריה:אישים]] אלא בתוך תת קטגוריות. קטגוריות על משפחות צריכות להכלל ב[[:קטגוריה:משפחות]]; קטגוריות על צוות ישיבות ומוסדות צריך להכלל ב[[:קטגוריה:רבנים לפי ישיבות]] וכן בקטגוריה על אותה ישיבה ספציפית; וקטגוריות על קהילות חב"ד - אישים צריכות להכלל ב[[:קטגוריה:קהילות חב"ד בארץ הקודש: אישים]], או ב[[:קטגוריה:קהילות חב"ד בארצות הברית: אישים]] וכד', וכן בקטגוריה על אותה קהילה ספציפית. ייש כח, בהצלחה רבה • [[משתמש:קרייזי אבאוט משיח|קרייזי אבאוט משיח]] • [[שיחת משתמש:קרייזי אבאוט משיח|מביאים אותו ביחד]] - 03:45, ד' באייר, [[שנת הקהל|הקהל]] ה'תשע"ו
:עוד להעיר, שרובם ככולם של קטגוריות אלו נכתבו בפזיזות ע"י עורך שכתב '''ערך אחד בלבד''', וממילא גם לא בדק האם ישנם עוד ערכים שצריכים להכלל בקטגוריה שכתב. ולכן בפתיחת הקטגוריה, יש צורך לכאורה לחפש מה שייך אליה כדי לא לעשות מזה בדיחה... לדוגמא: [[:קטגוריה:ספרי ילדים]]. וכהנה רבות. {{כתב קטן|וסליחה שאני מעיר לך על דברים שלי אין כח לעשות אותם...}} • [[משתמש:קרייזי אבאוט משיח|קרייזי אבאוט משיח]] • [[שיחת משתמש:קרייזי אבאוט משיח|מביאים אותו ביחד]] - 03:59, ד' באייר, [[שנת הקהל|הקהל]] ה'תשע"ו
::לתשומת לבך, לא חשבתי וכתבתי שום קטגוריה חדשה, אלא (אחרי ששייכתי לקטגוריות את רשימת הדפים (הבודדים) שהיו ללא קטגוריה) עברתי ברשימת הקטגוריות וגיליתי המון - '''למעלה מ200''' - קטגוריות אדומות, ובעצם לא פעילות. עברתי ו'הכחלתי' אותם. דבר ראשון שייכתי אותן לקטגוריה קשורה, ולאו דווקא ל'תת הקטגוריה' המדוייקת שמתאימה לכל אחת, בתור התחלה ע"מ שהן יהיו פעילות. תוך כדי מחקתי כמה קטגוריות לא נצרכות/לא נכונות/כפולות וכו'. אפשר באמת וצריך לסדר עכשיו את כל הקטגוריות שוב (לא רק שהופעלו לאחרונה) לאט ומדוייק.
:::בכלל צריך לקבוע סדר וכללים בקטגוריות.. [[משתמש:הקהל|הקהל]] - [[שיחת משתמש:הקהל|שיחה]] 22:28, 12 במאי 2016 (UTC)
::::כן, כך זה באמת היה נראה - שפתחת אדומות בלי מיון - ולכן הערתי... שכן קטגוריה אדומה לאו דוקא שהיא באמת צריכה להיות. לפעמים כותב הערך לא בדק את הקטגוריה הנכונה, ולכן כתב שם מוטעה: למשל [[שמואל קטן]] במקום להכלל ב[[:קטגוריה:מוזיקאים]] המלאה, נכלל ב[[:קטגוריה:מוזיקאים חב"דיים]] שאינה קיימת ונפתחה על ידך. ולכן זו קטגוריה מיותרת, וכהנה '''הרבה'''.
::::ועפ"ז כנים מאוד דבריך שצריך לעשות סדר בקטגוריות, מוכן? {{כתב קטן|אני כרגע בעניין של להשקיע בערך המומלץ העתידי [[השיחה הידועה]], אבל אם יהיה צורך אשתתף בזה גם... ואולי בתמורה תעשה את שלך בשיפוץ הערך הנ"ל...}} {{קריצה}} יישר כח ובהצלחה, • [[משתמש:קרייזי אבאוט משיח|קרייזי אבאוט משיח]] • [[שיחת משתמש:קרייזי אבאוט משיח|מביאים אותו ביחד]] - 02:16, ה' באייר, [[שנת הקהל|הקהל]] ה'תשע"ו
כמו שתראה ביצעתי חלק מזה, והעבודה עוד רבה... ראשית כל צריך להתמקד בניקיון ה[[:קטגוריה:אישים]] מכל התת קטגוריות שהכנסת שם, ולהעביר כל אחד לפי ענינו; ולמחוק את כל הקטגוריות שיש בהם רק א' או שניים (אם הם שייכים לקטגוריה אחרת קיימת להעבירם לשם, ואם יש עוד הרבה ערכים להכניס לקטגוריה - והיא לא קיימת בשם אחר - להשאיר אותה ולשים [[תבנית:קטגוריה להשלמה]]). זה המינימום כדי שלא יישאר המצב הבלתי נסבל, אח"כ יש עוד הרבה מה לשפר אם יש לך כח... • [[משתמש:קרייזי אבאוט משיח|קרייזי אבאוט משיח]] • [[שיחת משתמש:קרייזי אבאוט משיח|מביאים אותו ביחד]] - 03:36, ה' באייר, [[שנת הקהל|הקהל]] ה'תשע"ו
:::::ומה עם זה? • [[משתמש:קרייזי אבאוט משיח|קרייזי אבאוט משיח]] • [[שיחת משתמש:קרייזי אבאוט משיח|מביאים אותו ביחד]] - 09:29, ז' באייר, [[שנת הקהל|הקהל]] ה'תשע"ו
::::::בעז"ה.. אל תדאג {{כתב קטן|(ולא שאני מתכוון בתגובה זו שאני מתחייב לעשות זאת. אתה יכול בדיוק כמוני, כנ"ל).}} [[משתמש:הקהל|הקהל]] - [[שיחת משתמש:הקהל|שיחה]] 21:14, 15 במאי 2016 (UTC)
ה' יעזור... העבודה למיין ולהפעיל שיקול דעת מסובכת וקשה הרבה יותר מאשר לפתוח במחי יד מאות קטגוריות... ועוד חזון למועד. • [[משתמש:קרייזי אבאוט משיח|קרייזי אבאוט משיח]] • [[שיחת משתמש:קרייזי אבאוט משיח|מביאים אותו ביחד]] - 02:03, ח' באייר, [[שנת הקהל|הקהל]] ה'תשע"ו
::'''כבר הבנתי שלא אהבת את פתיחת הקטגוריות, אני מזכיר ומסביר (שוב):'''
*כל הקטגוריות כבר היו קיימות והופיעו בערכים שונים.
*יוצר הקטגוריה לא טרח 'להפעיל' אותה.
*בכל אופן, בשלב זה או אחר היו צריכים למיין את כל הקטגוריות ולטפל בהם. - ציטוט מדבריך: "העבודה למיין ולהפעיל שיקול דעת מסובכת וקשה הרבה יותר מאשר לפתוח במחי יד מאות קטגוריות" - בכל אופן היה צריך לעשות עבודה זו, ואולי אדרבה בגלל פתיחת הקטגוריות, התחיל להיות בהם סדר. (על ידי, על ידך (בעיקר, כנראה), כתית וכו').
*מה שעשיתי הוא פשוט מאוד הפעלת הקטגוריות ללא סדר מדוייק - באופן זמני - כך שבנתיים כל מי שייכנס לערכים שיש בהם את הקטגוריות האדומות, יוכל להיעזר בהם (כי עכשיו הם כחולות). ייתכן והיה כדאי להשאיר מאות ערכים וקטגוריות אדומות עד להודעה חדשה.
*לפני הנ"ל יוצא שתגובותיך הנרגשות וכו', אולי לא צריכות להיות מופנות לעברי, וכנ"ל.
*בשם אלפי הגולשים אנו מודים לך על השקעתך בנושא הקטגוריות.
[[משתמש:הקהל|הקהל]] - [[שיחת משתמש:הקהל|שיחה]] 05:17, 19 במאי 2016 (UTC)
:המשכתי וסידרתי עכשיו עוד הרבה בקטגוריות, אגב. [[משתמש:הקהל|הקהל]] - [[שיחת משתמש:הקהל|שיחה]] 08:34, 19 במאי 2016 (UTC)
::תנוח דעתך הרב הקהל היקר. הבנתי מיד בהתחלה מה עשית, וזו פעולה חשובה ונצרכת. אם יש משהו שלא אהבתי, זה שפתחת גם הרבה קטגוריות מיותרות (כאלו שנוצרו מתקלדות, כפילויות, או סתם שהעורך לא בדק האם יש צורך בקטגוריה כזו) - ואח"כ לא המשכת לסדר אותם. כעת בעקבות עבודתך המאומצת אני לוקח את כל דברי בחזרה, ואשמח להמשיך יחד עד לשיפור דרסטי של הנושא בחב"דפדיה. {{כתב קטן|ובכל מקרה, מה אני אוהב או לא אוהב לא רלוונטי לכלום. העיקר הוא מה צריך...}} בהצלחה רבה ומופלגה, • [[משתמש:קרייזי אבאוט משיח|קרייזי אבאוט משיח]] • [[שיחת משתמש:קרייזי אבאוט משיח|מביאים אותו ביחד]] - 02:22, י"ב באייר, [[שנת הקהל|הקהל]] ה'תשע"ו
:::ל[[משתמש:קרייזי אבאוט משיח|קרייזי]] היקר, ולכל החברים, הנה כלי עזר (גאדג'טים) מומלצים לעבודה עם קטגוריות (שגיליתי לאחרונה):
*[[שיחת מדיה ויקי:Gadget-Cat-a-lot|Gadget-Cat-a-lot]]
*[[שיחת מדיה ויקי:Gadget-HotCat|Gadget-HotCat]]
יכולים בעז"ה לחסוך הרבה. בהצלחה. [[משתמש:הקהל|הקהל]] - [[שיחת משתמש:הקהל|שיחה]] 02:15, 22 במאי 2016 (UTC)
::::ייש"כ! אבל במחשב 'הנפלא' שעליו אני עובד זה לא ממש הולך. בכל מקרה עלה והצלח בעבודת הק'! • [[משתמש:קרייזי אבאוט משיח|קרייזי אבאוט משיח]] • [[שיחת משתמש:קרייזי אבאוט משיח|מביאים אותו ביחד]] - 09:55, י"ד באייר, [[שנת הקהל|הקהל]] ה'תשע"ו
== מלחמת ששת הימים ==
(סליחה שאני מציק בהודעות, אבל...) בנוגע ל[http://chabadpedia.co.il/index.php?title=%D7%9B%22%D7%95_%D7%91%D7%90%D7%99%D7%99%D7%A8&curid=22428&diff=222099&oldid=221868 עריכתך]: אני חושב שמלחמת ששת הימים היא ציון דרך משמעותי לא רק בעולם, אלא גם ובעיקר '''בחב"ד'''. בטח הרבה יותר מיום הולדתו של מייסד גן חב"ד בשכונה י"א בראש העין... ולכן חשוב שהיא תופיע כאן, ובעיקר בעמוד הראשי. אם יש לך דרך אחרת להכניס זאת (לדוגמא, היום שבו יצא הרבי במבצע תפילין, שתאריכו המדוייק לא ידוע לי וגם לא מופיע כאן) - בשמחה. • [[משתמש:קרייזי אבאוט משיח|קרייזי אבאוט משיח]] • [[שיחת משתמש:קרייזי אבאוט משיח|מביאים אותו ביחד]] - 09:55, ז' באייר, [[שנת הקהל|הקהל]] ה'תשע"ו
==הזמנת כבוד==
הריני להזמין את כ' לבקר בדף [[חב"דפדיה:ערכים מומלצים/דיונים]] ולציין את דעתו החשובה בנוגע לערך [[השיחה הידועה]]. • [[משתמש:קרייזי אבאוט משיח|קרייזי אבאוט משיח]] • [[שיחת משתמש:קרייזי אבאוט משיח|מביאים אותו ביחד]] - 23:10, י"ח באייר, [[שנת הקהל|הקהל]] ה'תשע"ו
:אני אכן בדרך לשם.. וכשראיתי שיש לי הודעה ממך שיערתי שאתה מבקש את הנ"ל.. [[משתמש:הקהל|הקהל]] - [[שיחת משתמש:הקהל|שיחה]] 02:00, 27 במאי 2016 (UTC)
::תודה על ההזמנה. הכניסה חופשית?..[[משתמש:הקהל|הקהל]] - [[שיחת משתמש:הקהל|שיחה]] 02:01, 27 במאי 2016 (UTC)
:::{{בוצע}}. בהצלחה והמשך כך. [[יחי המלך]]! [[משתמש:הקהל|הקהל]] - [[שיחת משתמש:הקהל|שיחה]] 03:41, 27 במאי 2016 (UTC)
::::ייש"כ! סאך הצלחה! • [[משתמש:קרייזי אבאוט משיח|קרייזי אבאוט משיח]] • [[שיחת משתמש:קרייזי אבאוט משיח|מביאים אותו ביחד]] - 22:01, י"ט באייר, [[שנת הקהל|הקהל]] ה'תשע"ו
==שאלה ==
רציתי לשאול מה הסיבה למחיקת הערך [[גל עיני]]?  בגלל אורכו הקצר? [[משתמש:ינון גלעדי|ינון גלעדי]] - [[שיחת משתמש:ינון גלעדי|שיחה]] 21:29, 2 ביוני 2016 (UTC)
== לוח מודעות ==
ראה את הפסקה האחרונה שכתבתי שם לכבודו. --'''[[משתמש:שלום|שָׁלוֹם]] - [[שיחת משתמש:שלום|חַסִידִִים מְשׂוֹחֲחִים]]''' כ"ה באייר ה'תשע"ו, למניינם 22:09, 2 ביוני 2016 (UTC)
== עשר ==
[[קובץ:10 לאתר.png|מרכז|200px]]
--[[משתמש:חבר|אני אוהב כל יהודי]] - [[שיחת משתמש:חבר|יחי המלך המשיח]] - [[אידישעפדיה|בואו נתוועד!]] [[י"ג בטבת]] [[ה'תשע"ז]]
== שחזור ==
מותר לכבוד מעלתו להתייחס ולנמק את השחזור, האם לדעתך כל חסיד שחתם על הפסק יש לציין על חתימתו?.--[[משתמש:הנחה|הנחה]] - [[שיחת משתמש:הנחה|שיחה]] 10:24, 15 בינואר 2017 (UTC)
:אולי לאו דווקא, אך זה לא אומר שצריך למחוק. אגב, יש כו"כ שזה כתוב בערכם (ואל תתחיל למחוק עכשיו..). ספציפית, לא זוכר במי היה מדובר, אבל נראה לי שגם ככה לא היו הרבה פרטים עליו.
{{כתב קטן|[נ.ב. מתחלת דבריך משמע כאילו מה שאתה עשית ברור ומנומק, ומותר (גם) לי גם "להתייחס ולנמק" את השחזור ה"לא מובן"..]}}. [[משתמש:הקהל|הקהל]] - [[שיחת משתמש:הקהל|שיחה]] 01:50, 17 בינואר 2017 (UTC)
== מייסדי הישיבה הקטנה בראשון ==
מה לא נכון בכך שהמייסדים של הישיבה הם הרב משה לידר והרב [[ישראל יצחק זלמנוב (לוד)]]???
זה שכתבו רק את הרב זלמנוב כמייסד זה בגלל שהרב משה לידר כתוב כבר כראש ישיבה.--[[משתמש:יחי מלכנו משיחנו לעד|יחי מלכנו משיחנו לעד]] - [[שיחת משתמש:יחי מלכנו משיחנו לעד|שיחה]] 15:13, 23 בינואר 2017 (UTC)
:א. מה לעשות, זה פשוט לא נכון.. ב. והתירוץ המוזר הזה ממש לא בסדר (לכתוב רק אותו), אבל לא רק זה הבעיה אלא שהוא לא המייסד ואפילו לא ייסד יחד עם ראש הישיבה, אלא נקרא לשמש בה (ואף כחלק מההנהלה) ע"י המייסדים. בהצלחה. [[משתמש:הקהל|הקהל]] - [[שיחת משתמש:הקהל|שיחה]] 17:30, 23 בינואר 2017 (UTC)
== גורליק ==
מה פשרה של בקשת [http://chabadpedia.co.il/index.php?title=%D7%92%D7%95%D7%A8%D7%9C%D7%99%D7%A7_%28%D7%A4%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D%29&diff=284034&oldid=268856 המחיקה]? --'''[[משתמש:שלום|שלום]] - [[שיחת משתמש:שלום|עליכם]]''' ב' בשבט ה'תשע"ז, למניינם 15:06, 29 בינואר 2017 (UTC)