שניאור זלמן רודרמן: הבדלים בין גרסאות בדף

קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
אין תקציר עריכה
אין תקציר עריכה
אין תקציר עריכה
שורה 1: שורה 1:
{{בעבודה}}
מויקיפדיה:
'''שניאור זלמן רודרמן''' [[עיתונאי]], [[סופר]] ו[[עורך]] [[חרדים|חרדי]]. נולד בשנת [[ה'תשכ"ח]] ([[1968]]) ב[[תל אביב]], להורים חסידי חב"ד. החל מ[[ינואר]] [[2009]] משמש כעורך המוסף השבועי של ה[[יומון]] החרדי "[[המבשר]]"
 
כאשר בשנת [[ה'תשמ"ז]] ייסד גיסו, דובר [[צעירי אגודת חב"ד]] [[מנחם ברוד]] את ה[[עלון פרשת השבוע|עלון]] [[שיחת השבוע]] מינה את רודרמן לכתב. רודרמן כתב במשך כחצי יובל שנים את המדורים "סיפור השבוע" ו"חיים יהודיים". בחודש [[אלול]] [[ה'תשס"ז]] עזב את העלון ואת מקומו מילא [[אליעזר שולמן]].
 
המשך דרכו העיתונאית הייתה ב[[שבועון כפר חב"ד]], שם כתב [[סיפור חסידי|סיפורים חסידיים]], בעיקר על [[:קטגוריה:אדמו"רי חב"ד|אדמו"רי חב"ד]]. בהשפעת חברו [[בנימין ליפקין]] התקבל ל[[שבועון]] החרדי "[[בקהילה]]", בו כותב מדור סיפורים שבועי בשם "בין הדגים לזמירות". בעבר פירסם שם אף כתבות.
 
ב[[ה'תש"ס]] נקרא רודרמן לשמש כסופר בעיתון [[תורתך שעשועי]]. רודרמן כותב שם את "סיפור לשבת" ולפרקים מדור בשם "מחכים לגאולה".
 
ב[[ה'תשס"ז]] מונה לעורך המגזין של [[כפר חב"ד]] רודרמן הזניק את העיתון כלפי מעלה וערך בפועל את רובו. ב[[חשון]] [[ה'תשס"ח]] התפטר רודרמן מהעיתון עקב סכסוכים כספיים עם המו"ל, [[חיים גלינסקי]].
 
במשך השנים כתב ספרים רבים לילדים ולנוער, ספרים שהפכו לפופולארים מאד בקרב [[הציבור החרדי]].
 
בעת יסוד היומון החרדי "המבשר" ב[[טבת]] [[ה'תשס"ט]], נקרא רודרמן לשמש כעורך המוסף השבועי.
 
==ספריו==
*לפתע פתאום
*הלוחם
*סיפורי מופת - הבעל שם טוב
*סיפורי מופת - המגיד ממזריטש
*סיפורי מופת - בעל התניא
 
==חייו הפרטיים==
רודרמן מתגורר כיום ב[[כפר חב"ד]], אב לחמישה ו[[חסיד]] [[חב"ד]].
 
 
 
 
 
הרב "שניאור זלמן רודרמן"- הינו סופר ועיתונאי חב"די.
הרב "שניאור זלמן רודרמן"- הינו סופר ועיתונאי חב"די.


תפריט ניווט