לדלג לתוכן

שיחה:בישול ישראל

הוספת נושא
מתוך חב"דפדיה, אנציקלופדיה חב"דית חופשית
תגובה אחרונה: 31 במאי 2019 מאת תוקידידס בנושא חשיבות

חשיבות[עריכת קוד מקור]

נושא הלכתי, יש דעת אדמו"ר הזקן. מה צריך יותר מזה? • כתית למאורבית הבד 14:12, כ"ו באייר, ה'תשע"ט (31 במאי למניינם), ימות המשיח

חב"דפדיה איננה ויקיהלכה, ולפיכך הערך מיותר כאן, למרות שיש לאדמו"ר הזקן דעה הלכתית בנושא (כמה מפליא, הוא כתב 'שלחן ערוך'...). אין כאן חב"דיות בערך הזה (כדקדקן אוסיף כי השו"ע נכתב לכל ישראל ואילו רק הסידור נכתב לחסידים, כך שבכלל אין להקיש על חב"דיות של נושא הלכתי רק כי אדה"ז כתב בשו"ע ע"ז. וק"ל וד"ל). תוקידידס - שיחה, 15:10, כ"ו באייר, ה'תשע"ט 15:10, 31 במאי 2019 (IST)תגובה
נראה מועתק, חסר קישורים פנימיים (וחיצוניים) לגמרי, לדעתי להחליף את התבנית ב{{לעריכה}}. יחי המלך! ● חלוקת קונטרסיםשיחהיחי המלך המשיח שליט"א • 22:25 • כ"ו בסיוון ה'תש"ף
אינו מועתק, וגם לדעתי יש להחליף לעריכה. -- קרייזי אבאוט משיחמביאים אותו ביחד - 08:39, כ"ט בסיוון ה'תש"ף

הערך בכלל מדבר על בישול עכו"ם, לא מובן השם. נכתב על ידי פולע (שיחה) בשעה 11:38, כ"ט בכסלו, ה'תשפ"א, 15 בדצמ' למניינם, אַ פריילאכ'ן חנוכה

זה אותו רעיון. לדעתי יותר מתאים השם בישול ישראל ●  חלוקת קונטרסיםשיחהיחי המלך המשיח • 05:23 • ב' בטבת ה'תשפ"א