מענדי 770 770
הצטרף ב־15 ביולי 2025
תגובה אחרונה: 15 ביולי 2025 מאת שי מלך בנושא חזרה על עריכה
|
שלום מענדי 770 770, וברוך בואך לחב"דפדיה - האנציקלופדיה החב"דית ברשת האינטרנט חב"דפדיה הינה אנציקלופדיה פתוחה, שכולם יכולים לקרוא ולהיעזר בה, ואף לשפר ולערוך אותה.
|
שלום וברוכים הבאים לחב"דפדיה! מומלץ להיכנס לפרויקט החממה. בחממה תוכלו לבחור לך חונך שילווה אותך בצעדים הראשונים שלך בחב"דפדיה, וכן תוכלו לכתוב שם את שאלותיך ולהתייעץ עם עורכים מנוסים.
— בהצלחה!
יחי המלך המשיח!!! --יחי המלך המשיח! - שיחה, 05:09, י"ט בתמוז, ה'תשפ"ה 05:09, 15 ביולי 2025 (IDT)
חזרה על עריכה
| כפי ששמת לב, עריכה שביצעת בדף אריה לייב קפלן שוחזרה על ידי אחד המשתמשים באתר ולמרות זאת חזרת וביצעת את אותה עריכה פעם נוספת. חזרה על עריכות ששוחזרו ללא דיון בדף שיחה אינה מקובלת בחב"דפדיה. |
- אם לדעתך ישנה טעות בערך והעריכה שביצעת הייתה נאותה, ניתן לנמק את העריכה בדף השיחה של הערך. ניתן גם להפנות לדיון מלוח המודעות, לקבלת חוות דעת נוספת.
- אם ערך שכתבת נמחק ולדעתך יש לו מקום בחב"דפדיה, ניתן לברר זאת עם מפעיל המערכת שמחק אותו.
תודה, שים לב למה שכתבתי בתקציר העריכה. --יחי המלך המשיח! - שיחה, 13:56, י"ט בתמוז, ה'תשפ"ה 13:56, 15 ביולי 2025 (IDT)