דף זה מועמד למחיקה. הסיבה: תירגום לא אנושי
תבנית זו נועדה לבקש מחיקה של דפים המתאימים למחיקה לפי מדיניות המחיקה.

כותרת הקישור לתצוגה הרב חביב נולד במרסיי, צרפת. אביו באורח פלא ניצל ממחנות ריכוז, נאמן על המילה שלו, הוא ירד נישא והקים משפחה תורה. מרסיי היו הזדמנויות בחיים חדשים, אך ללא תשתית יהודית של פריז. לכן, הוא לקח חומש והתחיל ללמד את עצמו. הוא עבד ללא לאות כדי לספק את לילדים יהדות תורה-אמת.

יהדות תמיד בא הראשון בבית משפחת חביב. כאשר המשפחה היה גדולה מדי בשביל יהודי מרסיי עשוי לספק, הם הועברו לישראל. הרב חביב היה בן 7 שנים והחל למידה רשמית ב ישיבת קטנה של ישיבת פורת יוסף. הוא התקדם ביותר בלימודים, להציג מסירות ואהבה של תורה. מאז הפעם שאחיו ישנים למדו בקצרה בכל ישיבה ליובאוויטש המפורסם בצרפת ברינוא, הרב חביב נכספה ללכת בדרכה. בהגיעו לגיל בגרות, הוא נרשם בישיבת תומכי תמימים בקריית גת.

לאחר לימוד בקבוצה בארצות הברית, הרב חביב חזר לקריית גת להשלים ההסמכה לרבנות שלו. בעקבות נישואיו, הוא הצטרף לכולל צמח צדק המהולל בעיר העתיקה של ירושלים. 2 שנים שלמד מתקדמים Rabbinics assiduously, בעוד שמגישים בו זמנית כמו הרב של shul המקומי בקטמון שבה הוא חי. זה היה מלווה הגשמת תשוקתו של הוראה, להיות מורה כיתה ז'. לאחר מכן, הוא היה handpicked לעבודה חינוכית השירות בצרפת. עבור קרוב ל- 7 שנים, הרב חביב לימד, הרצה, והורה בכל רחבי צרפת, שתורמות חזקה תחייה מחודשת וצמיחה של הצרפתי יהדות.

השלמת המונח שלו, הרב חביב חזר עם משפחתו לירושלים. במהלך העבודה לעבר דיינות, הוא חיבר ספר הראשון שלו על הוראות משניות. הטקסט באופן ייחודי מלמד את התלמיד כיצד ללמוד משנה, פרשנות ברטנורה, ואת אופן התפתחותה לתוך ימינו ההלכה באמצעות תרגום צרפתי. הרב הצטרף לכולל מקדש שאול להשלים את הדיינות, עשה שימוש עם המשפט הרבני באר שבע. לאחר ההכשרה, הרב חביב הציע משרה עם משרד משפטים. שם, הוא עבד על הבהרת ועל ההתוואה על הפער שבין חוק תורה וישראל. הוא התייעץ עם אין ספור רבנים שופטים העליונים ואת עורכי הדין בארץ.

בינתיים, משפחת חביב עברו לביתר בו הרב המשך תשוקתו לסיוע אחר לצמוח דרך לימוד תורה. "שיעורים אלה הם נהדרים. אנחנו צריכים עוד. מדוע אין לך להיפתח, ו"אמר באחד תלמידיו רגיל, ליובאוויטש נולד, עם הרב חביב בהזנת שלו מלא אנרגיות ואת כישוריו שליחות של לחנך את הדור הבא של חב"ד לרבנים.