ברגע האמת (ספר) – הבדלי גרסאות

שורה 9: שורה 9:


==המכתבים בספר==
==המכתבים בספר==
בספר נמצאים מכתבים מדהימים החושפים את עומק מעורבתו של [[הרבי]] בעניינים הביטחוניים לבכירים בצה"ל באותו זמן, כמו [[אריאל שרון]], [[יצחק רבין]] - (הרמטכ"ל בזמנו), האלוף [[אהרן יריב]] (ראש אמ"ן בזמנו), [[מנחם בגין]], ועוד אלופים, מפקדים, ראשי ממשלות, וח"כים רבים נוספים.
בספר נמצאים מכתבים מדהימים החושפים את עומק מעורבתו של [[הרבי]] בעניינים הביטחוניים לבכירים ב[[צה]] באותו זמן, כמו [[אריאל שרון]], [[יצחק רבין]] - (הרמטכ"ל בזמנו), האלוף [[אהרן יריב]] (ראש אמ"ן בזמנו), [[מנחם בגין]], ועוד אלופים, מפקדים, ראשי ממשלות, וח"כים רבים נוספים.


בספר מובאים [[אגרות קודש|מכתבים]] בהם הציע [[הרבי]] מספר פעמים לבכירים ב[[צה"ל]] על מספר רעיונות תקיפה, בין השאר ובעיקר בתעלת סואץ. כמו כן מובא שם מספר מכתבים שכתב הרבי בשפת קודים, מכיוון שהנושאים היו חשאיים, ומיועדים לנמען בלבד.
בספר מובאים [[אגרות קודש|מכתבים]] בהם הציע [[הרבי]] מספר פעמים לבכירים ב[[צה"ל]] על מספר רעיונות תקיפה, בין השאר ובעיקר בתעלת סואץ.{{הערה|הרבי הציע [[מלחמת יום הכיפורים|אז]] להפציץ את התעלה כדי שהיא תצא מכלל שימוש מצרי, ראה בעמוד 113 בספר.}} כמו כן מובא שם מספר מכתבים שכתב הרבי בשפת קודים, מכיוון שהנושאים היו חשאיים, ומיועדים לנמען בלבד.


==הראיונות עבור כתיבת הספר==
==הראיונות עבור כתיבת הספר==