הבדלים בין גרסאות בדף "מכתב כללי - פרטי"

מתוך חב"דפדיה, אנציקלופדיה חב"דית חופשית
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
שורה 1: שורה 1:
באמצע שנת תש"ט התחילה שיטת ה'מכתב כללי - פרטי', דהיינו הרבי כתב אגרת אחת בתוכן הקשור לפר' השבוע או ליומא דפגרא, ומכתב זה הודפס בכמה וכמה עותקים. מתי ש[[הרבי]] רצה לכתוב איגרת קצרה, הוא היה כותבה בשולי המכתב הכללי. בטופס המקורי בשם הנמען היה נכתב מוהר"י, ואת האות י' היו משנים בהתאם לשם הנמען הנוכחי.
+
באמצע שנת [[תש"ט]] התחילה שיטת ה'מכתב כללי - פרטי', דהיינו [[הרבי]] כתב אגרת אחת בתוכן הקשור לפרשת השבוע או ליומא דפגרא, ומכתב זה הודפס בכמה וכמה עותקים. מתי ש[[הרבי]] רצה לכתוב איגרת קצרה, הוא היה כותבה בשולי המכתב הכללי. בטופס המקורי בשם הנמען היה נכתב מוהר"י, ואת האות י' היו משנים בהתאם לשם הנמען הנוכחי.
  
 
כל יום או כמה ימים, היה מתחלף הנוסח של המכתב ה'כללי-פרטי'.
 
כל יום או כמה ימים, היה מתחלף הנוסח של המכתב ה'כללי-פרטי'.
  
בסדרת ה[[אגרות קודש]] הודפס הנוסח הכללי, לאחריו שלוש כוכביות, ואז באים ההוספות לאנשים פרטיים. כאשר ההוספה היא ענין שלם, הובאה התוספת כאיגרת בפ"ע, כשמצויין שנכתבה כתוספת לאיגרת שנדפסה לפניה.
+
בסדרת ה[[אגרות קודש]] הודפס הנוסח הכללי, לאחריו שלוש כוכביות, ואז באים ההוספות לאנשים פרטיים. כאשר ההוספה היא ענין שלם, הובאה התוספת כאיגרת בפני עצמה, כשמצויין שנכתבה כתוספת לאיגרת שנדפסה לפניה.
  
 
[[קטגוריה:ערכים חב"דים]]
 
[[קטגוריה:ערכים חב"דים]]

גרסה מ־00:14, 25 ביולי 2007

באמצע שנת תש"ט התחילה שיטת ה'מכתב כללי - פרטי', דהיינו הרבי כתב אגרת אחת בתוכן הקשור לפרשת השבוע או ליומא דפגרא, ומכתב זה הודפס בכמה וכמה עותקים. מתי שהרבי רצה לכתוב איגרת קצרה, הוא היה כותבה בשולי המכתב הכללי. בטופס המקורי בשם הנמען היה נכתב מוהר"י, ואת האות י' היו משנים בהתאם לשם הנמען הנוכחי.

כל יום או כמה ימים, היה מתחלף הנוסח של המכתב ה'כללי-פרטי'.

בסדרת האגרות קודש הודפס הנוסח הכללי, לאחריו שלוש כוכביות, ואז באים ההוספות לאנשים פרטיים. כאשר ההוספה היא ענין שלם, הובאה התוספת כאיגרת בפני עצמה, כשמצויין שנכתבה כתוספת לאיגרת שנדפסה לפניה.