לדלג לתוכן

שיחה:שלום (פירושונים) – הבדלי גרסאות

הוספת נושא
מתוך חב"דפדיה, אנציקלופדיה חב"דית חופשית
תגובה אחרונה: 11 פברואר מאת שיע.ק בנושא דף מיותר לחלוטין
יצירת דף עם התוכן "הערך לא מגוחך! יצרתי אותו בשביל הפירושון הסכמי שלום (שמקושר הרבה{{הערה|לאו דווקא למלים ..."
 
שיע.ק (שיחה | תרומות)
תגית: נושא חדש
 
(6 גרסאות ביניים של 4 משתמשים אינן מוצגות)
שורה 2: שורה 2:


יצרתי אותו בשביל הפירושון [[הסכמי שלום]] (שמקושר הרבה{{הערה|לאו דווקא למלים האלה}}, והוא ערך נצרך ביותר). ואם הוא כבר קיים, אז הוספתי גם שאר דברים הקשורים (?). אם נראה לכם לא מתאים/יפה/מכובד, אפשר אולי להוריד את השמות 'שלום'. • [[משתמש:שנוזל|שנוזעל]] - [[שיחת משתמש:שנוזל|שיחה]] • כ"ה באב ה'תשע"ג 07:31, 1 באוגוסט 2013 (UTC)
יצרתי אותו בשביל הפירושון [[הסכמי שלום]] (שמקושר הרבה{{הערה|לאו דווקא למלים האלה}}, והוא ערך נצרך ביותר). ואם הוא כבר קיים, אז הוספתי גם שאר דברים הקשורים (?). אם נראה לכם לא מתאים/יפה/מכובד, אפשר אולי להוריד את השמות 'שלום'. • [[משתמש:שנוזל|שנוזעל]] - [[שיחת משתמש:שנוזל|שיחה]] • כ"ה באב ה'תשע"ג 07:31, 1 באוגוסט 2013 (UTC)
:שאלתי היא מדוע אתה לא דואג לאחידות ופותח את ערכי הפירושונים בתוף סוגריים?  •  '''[[משתמש:זוננשיין|זוננשיין]] - [[שיחת משתמש:זוננשיין|תמיד בשמחה]]'''  •  כ"ה באב ה'תשע"ג  •  12:12, 1 באוגוסט 2013 (UTC)
::כבר דובר על זה כמה וכמה פעמים, ושיע הביא ב'אולם הדיונים' את העקרונות המנחים, מתי מכניסים סוגריים ומתי לא. • [[משתמש:שנוזל|שנוזעל]] - [[שיחת משתמש:שנוזל|שיחה]] • כ"ו באב ה'תשע"ג 18:10, 2 באוגוסט 2013 (UTC)
:::לא זכור לי, אפשר הפניה? [[מיוחד:תרומות/24.228.92.219|24.228.92.219]] 18:25, 2 באוגוסט 2013 (UTC)
::::כן, זה אני, פשוט מאז שלא צריך קפצ'קה אין מה שמזכיר לי להיכנס למערכת...  •  '''[[משתמש:זוננשיין|זוננשיין]] - [[שיחת משתמש:זוננשיין|תמיד בשמחה]]'''  •  כ"ו באב ה'תשע"ג  •  18:25, 2 באוגוסט 2013 (UTC)
:::::[[חב"דפדיה:אולם דיונים/ארכיון 10#דעתכם - פירושונים]]. • [[משתמש:שנוזל|שנוזעל]] - [[שיחת משתמש:שנוזל|שיחה]] • כ"ו באב ה'תשע"ג 18:49, 2 באוגוסט 2013 (UTC)


'''הערות שוליים:''' {{צבע|אדום=FF|ירוק=FF|כחול=FF|{{הערות שוליים}}}}
'''הערות שוליים:''' {{צבע|אדום=FF|ירוק=FF|כחול=FF|{{הערות שוליים}}}}
== דף מיותר לחלוטין ==
אין ערך על הסכמי השלום. וספרים שעוסקים בשלמות הארץ בכל הכבוד לא אמורים להיות הפניה מ'שלום' גם לא ספרים שמורכבים משני מילים שאחת מהם היא שלום. [[משתמש:שיע.ק|שיע]] • [[שיחת משתמש:שיע.ק|שיחה]] כ"ד בשבט ה'תשפ"ו 00:13, 11 בפברואר 2026 (IST)

גרסה אחרונה מ־00:13, 11 בפברואר 2026

הערך לא מגוחך!

יצרתי אותו בשביל הפירושון הסכמי שלום (שמקושר הרבה[1], והוא ערך נצרך ביותר). ואם הוא כבר קיים, אז הוספתי גם שאר דברים הקשורים (?). אם נראה לכם לא מתאים/יפה/מכובד, אפשר אולי להוריד את השמות 'שלום'. • שנוזעל - שיחה • כ"ה באב ה'תשע"ג 07:31, 1 באוגוסט 2013 (UTC)

שאלתי היא מדוע אתה לא דואג לאחידות ופותח את ערכי הפירושונים בתוף סוגריים? • זוננשיין - תמיד בשמחה • כ"ה באב ה'תשע"ג • 12:12, 1 באוגוסט 2013 (UTC)
כבר דובר על זה כמה וכמה פעמים, ושיע הביא ב'אולם הדיונים' את העקרונות המנחים, מתי מכניסים סוגריים ומתי לא. • שנוזעל - שיחה • כ"ו באב ה'תשע"ג 18:10, 2 באוגוסט 2013 (UTC)
לא זכור לי, אפשר הפניה? 24.228.92.219 18:25, 2 באוגוסט 2013 (UTC)
כן, זה אני, פשוט מאז שלא צריך קפצ'קה אין מה שמזכיר לי להיכנס למערכת... • זוננשיין - תמיד בשמחה • כ"ו באב ה'תשע"ג • 18:25, 2 באוגוסט 2013 (UTC)
חב"דפדיה:אולם דיונים/ארכיון 10#דעתכם - פירושונים. • שנוזעל - שיחה • כ"ו באב ה'תשע"ג 18:49, 2 באוגוסט 2013 (UTC)

הערות שוליים: ===הערות שוליים===

  1. ^ לאו דווקא למלים האלה

דף מיותר לחלוטין[עריכת קוד מקור]

אין ערך על הסכמי השלום. וספרים שעוסקים בשלמות הארץ בכל הכבוד לא אמורים להיות הפניה מ'שלום' גם לא ספרים שמורכבים משני מילים שאחת מהם היא שלום. שיעשיחה כ"ד בשבט ה'תשפ"ו 00:13, 11 בפברואר 2026 (IST)תגובה