לדלג לתוכן

ספר המאמרים דרושי חתונה – הבדלי גרסאות

מתוך חב"דפדיה, אנציקלופדיה חב"דית חופשית
אין תקציר עריכה
 
(9 גרסאות ביניים של 2 משתמשים אינן מוצגות)
שורה 1: שורה 1:
{{בעריכה מתמשכת}}
[[קובץ:ספר המאמרים דרושי החתונה.png|ממוזער]]
'''ספר המאמרים - דרושי חתונה''' נדפס לראשונה ב[[הוצאת קה"ת]] בשנת [[תשס"ד]], והינו ספר המאגד את כל מאמרי החסידות שנאמרו בקשר לחתונת [[כ"ק אדמו"ר שליט"א]] ו[[הרבנית חיה מושקא|הרבנית]] בשנת [[תרפ"ט]]. הספר יצא בכריכה רכה ובמספר כרכים מצומצם.
'''ספר המאמרים - דרושי חתונה''' נדפס לראשונה ב[[הוצאת קה"ת]] בשנת [[תשס"ד]], והינו ספר המאגד את כל מאמרי החסידות שנאמרו בקשר לחתונת [[הרבי]] ו[[הרבנית חיה מושקא|הרבנית]] בשנת [[תרפ"ט]].


הספר יצא לאור לראשונה בשנת [[תש"ד]] והוא כולל את ה[[מאמרים]] שאמר [[כ"ק אדמו"ר הריי"צ]] בקשר לחתונה וכן את כל מאמרי [[הרבי]] בין השנים: [[תשי"ד]] - [[תשמ"ח]] שנאמרו בהקשר לחתונה.
==על הספר==
הספר כולל את ה[[מאמרים]] שאמר [[אדמו"ר הריי"צ]] בקשר לחתונה וכן את כל מאמרי [[הרבי]] שנאמרו בהקשר לחתונה.


הספר יצא בכריכה רכה ובמספר כרכים מצומצם.


רוב התוכן בספר זה נדפס ב"ספר המאמרים - דרושי חתונה" כחלק מסט [[ספר המאמרים לפי סדר הפרשיות והמועדים]], על ידי [[המכון להפצת תורתו של משיח]], בתוספת מאמרים נוספים ומראי מקומות וכו'.


==ראו גם==
* [[דרושי חתונה (קונטרס)|קונטרס דרושי חתונה]]
{{קצרמר|ספרים}}
[[קטגוריה:ספרי אדמו"ר שליט"א|דרושי חתונה]]
[[קטגוריה:ספרי אדמו"ר שליט"א|דרושי חתונה]]
[[קטגוריה:ליקוטים מכ"ק אדמו"ר שליט"א|דרושי חתונה]]
[[קטגוריה:ליקוטים - אדמו"ר שליט"א|דרושי חתונה]]

גרסה אחרונה מ־17:39, 13 בינואר 2026

ספר המאמרים - דרושי חתונה נדפס לראשונה בהוצאת קה"ת בשנת תשס"ד, והינו ספר המאגד את כל מאמרי החסידות שנאמרו בקשר לחתונת הרבי והרבנית בשנת תרפ"ט.

על הספר[עריכה | עריכת קוד מקור]

הספר כולל את המאמרים שאמר אדמו"ר הריי"צ בקשר לחתונה וכן את כל מאמרי הרבי שנאמרו בהקשר לחתונה.

הספר יצא בכריכה רכה ובמספר כרכים מצומצם.

רוב התוכן בספר זה נדפס ב"ספר המאמרים - דרושי חתונה" כחלק מסט ספר המאמרים לפי סדר הפרשיות והמועדים, על ידי המכון להפצת תורתו של משיח, בתוספת מאמרים נוספים ומראי מקומות וכו'.

ראו גם[עריכה | עריכת קוד מקור]

  ערך זה הוא קצרמר בנושא ספרים. אתם מוזמנים לתרום לחב"דפדיה ולהרחיב אותו.