יחיאל ברג: הבדלים בין גרסאות בדף

ספרא רבא (שיחה | תרומות)
אין תקציר עריכה
ספרא רבא (שיחה | תרומות)
אין תקציר עריכה
 
(6 גרסאות ביניים של אותו משתמש אינן מוצגות)
שורה 1: שורה 1:
[[קובץ:יחיאל.jpg|ממוזער|ר' יחיאל]]
[[קובץ:יחיאל.jpg|ממוזער|ר' יחיאל]]
ר' '''יחיאל ברג''' הוא איש צבא חב"די, רכז שילוב חרדים בצה"ל, ממנהלי עמותת 'נצח יהודה', מנהל מחנה שורה ועסקן בקהילת חב"ד ב[[לוד]].
ר' '''יחיאל ברג''' הוא איש צבא חב"די, רכז גיוס ושילוב חרדים בצה"ל, ממנהלי עמותת 'נצח יהודה', ממפקדי המחנה הצבאי 'שורה' ועסקן בקהילת חב"ד ב[[לוד]].


==תולדות חיים==
==תולדות חיים==
שורה 7: שורה 7:
למד בישיבות חב"ד. התגייס לפלוגת 'נצח יהודה'.
למד בישיבות חב"ד. התגייס לפלוגת 'נצח יהודה'.


ממנהלי עמותת "נצח יהודה" (המוכרת גם כעמותת "הנחהחרדי") הוקמה בשנת התשנ”ט (1999) על ידי קבוצה של רבנים חרדים בשיתוף האגף הביטחוני-חברתי במשרד הביטחון וצה”ל, במטרה לספק מענה לנוער חרדי שאינו מוצא את מקומו בלימוד תורה בישיבה.
משמש כעובד משרד הבטחון וכרכז גיוס ושילוב חרדים לצהבאגף הבטחוני-חברתי.


מנהל פרויקטים בארגון.
ממנהלי עמותת "נצח יהודה" (המוכרת גם כעמותת "הנח"ל החרדי"){{הערה|הוקמה בשנת התשנ”ט (1999) על ידי קבוצה של רבנים חרדים בשיתוף האגף הביטחוני-חברתי במשרד הביטחון וצה”ל, במטרה לספק מענה לנוער חרדי שאינו מוצא את מקומו בלימוד תורה בישיבה}}.
 
מנהל הפרויקטים בארגון.


מנהל סניף ה'ידידים' בלוד, רמלה וכפר חב"ד.
מנהל סניף ה'ידידים' בלוד, רמלה וכפר חב"ד.


מידי שנה מנחה את טקס הזיכרון החרדי לחללי צה"ל וממארגניו.
מידי שנה מנחה את טקס הזיכרון החרדי לחללי צה"ל ומארגנו הראשי.
 
בנוסף משמש במיל' בתפקיד פיקודי במחנה "שורה" לזיהוי חללי צה"ל, במסגרתו פיקד בעת טבח שמחת תורה תשפ"ד על זיהוי אלפי החללים בשיתוף פעולת הרבנות הצבאית והראשית.
 
בנוסף נמנה על עסקני חב"ד בלוד, וממארגני תהלוכת ואירועי [[ל"ג בעומר]], פסח, שמחת בית השואבה וכלל הפעילויות לאורך השנה בקהילה. מחברי "שיתו"ף לקהילה" בקהילה.
 
כן נמנה על ועד ארגון ה'השומרים' בקהילה{{הערה|[https://col.org.il/feed/in/152641 1] [https://col.org.il/feed/f/5668 2]}}.


בנוסף משמש כמנהל ומפקד מחנה "שורה" לזיהוי חללי צה"ל.
==קישורים חיצוניים==
*[https://col.org.il/feed?keyword=%D7%99%D7%97%D7%99%D7%90%D7%9C+%D7%91%D7%A8%D7%92 תגית:יחיאל ברג] {{COL}}


בעת טבח שמחת תורה תשפ"ד פיקד על זיהוי אלפי החללים בשיתוף פעולת הרבנות הצבאית והראשית.
{{הערות שוליים}}
{{קצרמר|אישים}}