לדלג לתוכן

שיחת משתמש:קוש מיר: הבדלים בין גרסאות בדף

הוספת נושא
מתוך חב"דפדיה, אנציקלופדיה חב"דית חופשית
תגובה אחרונה: 10 יוני מאת שלום עליכם בנושא נחסמת
התנכלות!: פסקה חדשה
 
(5 גרסאות ביניים של 3 משתמשים אינן מוצגות)
שורה 16: שורה 16:


מדוע מונעים ממני ליצור את דף המשתמש שלי? כבר הוסכם הנוסח המעודן. א  מאדנע משיחיסט'ן! ואחתום בברכה הידועה: [[משתמש:קוש מיר|קוש מיר]]. 23:09, 7 ביוני 2025 (IDT)
מדוע מונעים ממני ליצור את דף המשתמש שלי? כבר הוסכם הנוסח המעודן. א  מאדנע משיחיסט'ן! ואחתום בברכה הידועה: [[משתמש:קוש מיר|קוש מיר]]. 23:09, 7 ביוני 2025 (IDT)
:אפשר לדעת מה זה השם משתמש הזה???!! תחליף אותו מיד!!! [[משתמש:חב"דפדי גאולתי|חב"דפדי גאולתי]] - [[שיחת משתמש:חב"דפדי גאולתי|שיחה]], 23:34, י"א בסיוון, ה'תשפ"ה 23:34, 7 ביוני 2025 (IDT)
::ואחתום בברכה הידועה: [[משתמש:קוש מיר|קוש מיר]]. 17:01, 8 ביוני 2025 (IDT)
== נחסמת ==
לא ברור למה באת לחבדפדיה. בכל מקרה שם המשתמש שלך אינו לפי הכללים של חבדפדיה. אם תרצה תוכל להירשם מחדש, ולהוכיח שבאת לתרום. [[משתמש:שלום עליכם|שלום עליכם]] - [[שיחת משתמש:שלום עליכם|שיחה]], 11:26, י"ד בסיוון, ה'תשפ"ה 11:26, 10 ביוני 2025 (IDT)
:א': כפי שהבהרתי שוין עטלעכע מאל - אבער איר קען נישט פארשטיין דאס - יש לי מה "לתרום" כאן. ב' -  מדוע הוא נוגד את כללי חב"דפדיה?,  16:13, 10 ביוני 2025 (IDT)
איך הוא עדיין לא בחסימה? [[משתמש:חב"דפדי גאולתי|חב"דפדי גאולתי]] - [[שיחת משתמש:חב"דפדי גאולתי|שיחה]], 16:20, י"ד בסיוון, ה'תשפ"ה 16:20, 10 ביוני 2025 (IDT)
::עד עכשיו הוא לא נחסם מדף השיחה. כעת חסמתי אותו גם מכתיבה בדף השיחה. הוא לא יקבל הסבר על שאלתו, ונקווה שיקבל בינה מאת החונן לאדם דעת ובינה. [[משתמש:שלום עליכם|שלום עליכם]] - [[שיחת משתמש:שלום עליכם|שיחה]], 16:50, י"ד בסיוון, ה'תשפ"ה 16:50, 10 ביוני 2025 (IDT)

גרסה אחרונה מ־15:50, 10 ביוני 2025

ההודעה האחרונה בדף השיחה של קוש מיר התקבלה מאת שלום עליכם בתאריך 10/6/2025 בשעה 15:50:08.

ברוך בואך לחב"דפדיה!

שלום קוש מיר, וברוך בואך לחב"דפדיה - האנציקלופדיה החב"דית ברשת האינטרנט

חב"דפדיה הינה אנציקלופדיה פתוחה, שכולם יכולים לקרוא ולהיעזר בה, ואף לשפר ולערוך אותה.

  • בראש ובראשונה, מטרת האנציקלופדיה הינה הפצת תורת חסידות חב"ד, כידוע מענה מלך המשיח להבעל שם טוב כי התגלותו תהיה על ידי הפצת מעיינות החסידות חוצה. בנוסף לזאת, באנציקלופדיה מידע על כל נושא ומושג הקשור לחסידות וחסידים.
  • לתשומת לבך: אין להכניס חומר המוגן בזכויות יוצרים או תרגום שלו. הדבר תקף גם לגבי תוכן כתוב וגם לגבי תמונות - אין להעלות תמונות שמצאת סתם כך בגלישה באינטרנט, אלא יש לברר האם ניתן להשתמש בהן בהתאם לחוקי זכויות היוצרים.
  • תקוותנו כי החומר הרב בחב"דפדיה יהיה לך לתועלת, ותרומותיך יהיו השתתפות בזכות להגדיל ולהרחיב את האנציקלופדיה לנחת כ"ק אדמו"ר שליט"א מלך המשיח.
  • בחב"דפדיה נהוג לחתום בדפי השיחה בסיום כל תגובה. החתימה נעשית באמצעות הוספת ארבע טילדות (~~~~), או באופן אוטומטי בלחיצה על האייקון (מופיע מעל חלונית העריכה). את חתימתך ניתן לעצב בדף ההעדפות האישיות.
  • בכל שאלה אפשר לפנות כאן, או בכתובת הדואר האלקטרוני: chabadpedia.a@gmail.com
יחי אדוננו מורנו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד

שלום וברוכים הבאים לחב"דפדיה! מומלץ להיכנס לפרויקט החממה. בחממה תוכלו לבחור לך חונך שילווה אותך בצעדים הראשונים שלך בחב"דפדיה, וכן תוכלו לכתוב שם את שאלותיך ולהתייעץ עם עורכים מנוסים.

בהצלחה!

בברכה, מענדל סופרתיבת התלונות 14:24, 1 ביוני 2025 (IDT)תגובה

תודה, ואחתום בברכה הידועה: קוש מיר. 14:26, 1 ביוני 2025 (IDT)תגובה
אזהרה!
אזהרה!
שים לב!
עריכתך בדף משתמש:קוש מיר חרגה מהכללים המקובלים בחב"דפדיה ולכן היא שוחזרה. אנו מאמינים שדבר זה נעשה בתום לב ומקווים שלא יחזור על עצמו.

אם לדעתך נפלה טעות או שיש להציג את הדברים באופן אחר, הינך מוזמן להעלות את הנושא לדיון בדף השיחה.

באם יש לכם הערות לגבי הודעה זו או שאתם חושבים שאינה נכונה, אנא כיתבו זאת כאן!
בברכה, מענדל סופרתיבת התלונות 15:09, 1 ביוני 2025 (IDT)תגובה
ואחתום בברכה הידועה: קוש מיר. 15:10, 1 ביוני 2025 (IDT)תגובה

מלחמות עריכה[עריכת קוד מקור]

מענדל סופר אין צורך להיכנס למלחמות עריכה המפעיל נמצא כאן . בברכה. משתמש:מ. רובין - שיחה 15:17, 1 ביוני 2025 (IDT)תגובה

ניסחתי שוב. מאדנע מענטשען. ואחתום בברכה הידועה: קוש מיר. 15:27, 1 ביוני 2025 (IDT)תגובה

אזהרה לפני חסימה[עריכת קוד מקור]

אזהרה!
אזהרה!
אזהרה!
עריכותיך החוזרות ונשנות  בדף משתמש:קוש מיר מהוות עבירה על הכללים המקובלים ונחשבות להשחתה. באם לא תשנה את סגנון כתיבתך בהתאם למקובל, נאלץ לחסום אותך!
באם יש לכם הערות לגבי הודעה זו או שאתם חושבים שאינה נכונה, אנא כיתבו זאת כאן!

. בברכה, מענדל סופרספר וסיפור 23:18, 3 ביוני 2025 (IDT)תגובה

התנכלות![עריכת קוד מקור]

מדוע מונעים ממני ליצור את דף המשתמש שלי? כבר הוסכם הנוסח המעודן. א מאדנע משיחיסט'ן! ואחתום בברכה הידועה: קוש מיר. 23:09, 7 ביוני 2025 (IDT)תגובה

אפשר לדעת מה זה השם משתמש הזה???!! תחליף אותו מיד!!! חב"דפדי גאולתי - שיחה, 23:34, י"א בסיוון, ה'תשפ"ה 23:34, 7 ביוני 2025 (IDT)תגובה
ואחתום בברכה הידועה: קוש מיר. 17:01, 8 ביוני 2025 (IDT)תגובה

נחסמת[עריכת קוד מקור]

לא ברור למה באת לחבדפדיה. בכל מקרה שם המשתמש שלך אינו לפי הכללים של חבדפדיה. אם תרצה תוכל להירשם מחדש, ולהוכיח שבאת לתרום. שלום עליכם - שיחה, 11:26, י"ד בסיוון, ה'תשפ"ה 11:26, 10 ביוני 2025 (IDT)תגובה

א': כפי שהבהרתי שוין עטלעכע מאל - אבער איר קען נישט פארשטיין דאס - יש לי מה "לתרום" כאן. ב' - מדוע הוא נוגד את כללי חב"דפדיה?, 16:13, 10 ביוני 2025 (IDT)

איך הוא עדיין לא בחסימה? חב"דפדי גאולתי - שיחה, 16:20, י"ד בסיוון, ה'תשפ"ה 16:20, 10 ביוני 2025 (IDT)תגובה

עד עכשיו הוא לא נחסם מדף השיחה. כעת חסמתי אותו גם מכתיבה בדף השיחה. הוא לא יקבל הסבר על שאלתו, ונקווה שיקבל בינה מאת החונן לאדם דעת ובינה. שלום עליכם - שיחה, 16:50, י"ד בסיוון, ה'תשפ"ה 16:50, 10 ביוני 2025 (IDT)תגובה