שיחה:מינסק

מתוך חב"דפדיה, אנציקלופדיה חב"דית חופשית
גרסה מ־16:22, 1 במרץ 2024 מאת צוברענגען משיח (שיחה | תרומות) (←‏חידוש הערך)
(הבדל) → הגרסה הקודמת | הגרסה האחרונה (הבדל) | הגרסה הבאה ← (הבדל)
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש

איני חושב שצריכים למחוק את הערך. והנימוק אינו סביר. למעשה יש בו תוכן ראוי ומתאים ומעשיר ידע. (שלום עליכם מחוץ לחשבון)

ראוי לערך בפ"ע אבל מוכרח להרחיב אותו, אודות העיר עצמה, איך שנראה כעת - באמת לא ראוי. כיפת יחי - שיחה, 07:14, כ"ה בסיוון, ה'תש"ף 07:14, 17 ביוני 2020 (IST)
ודאי ראוי שיהיה עליו ערך. לכן כדאי שיהיה אדום, ככה ידעו שצריך לכתוב. כרגע, אין כאן שום ערך, כי הכותב רק העתיק פתיחים מערכים אחרים, והמידע כבר נמצא במקומו הנכון. תמוהה המחשבה שבערך מינסק צ"ל הפתיח של ערכי האישים שגרו בעיר. -- קרייזי אבאוט משיחמביאים אותו ביחד - 17:16, כ"ה בסיוון ה'תש"ף

חידוש הערך[עריכת קוד מקור]

צוברענגען משיח צריך עוד הרחבה. אין עוד קשר חב"די לעיר חוץ מהויכוח? --חיים כ - מסמ ציכל - כ' באדר א' 18:27, 29 בפברואר 2024 (UTC)

חיים כ א': בעניין המקורות - המקור לפסקת הוויכוח הוא הכתבה בcol, כפי שמובא בהערה, וגם מהערך ויכוח מינסק. כל השאר זה מכפר חב"ד האחרון, כפי שמובא ב"לקריאה נוספת". לכן אני תמה ע"כ שהצבת את התבנית ה"מחפש מקורות". ב': האם לדעתך עדיף להעביר למרחב האישי? או שהערך עוד איכשהוא בסדר? צוברענגען משיח - שיחה 18:33, כ' באדר א', ה'תשפ"ד.
זה הכוונה שיש רק מקור אחד אבל אם הסתמכת על עוד מקורות אפשר למחוק את התבנית ואפשר להשאיר הערך לא גרוע רק צריך הוספה ודרך אגב ראיתי שאתה מחבב תבניות אבל עדיף לא להשתמש בתבנית {{ש}} היא גורמת לבלבול בעריכה --חיים כ - מסמ ציכל - כ' באדר א' 18:45, 29 בפברואר 2024 (UTC)
חיים כ איני "מחבב" תבניות, פשוט התבנית הזו נצרכת לעבודה, שהיא מוסיפה רווח, מדוע היא גורמת לבלבול? היא גם נמצאת בחלונית מעל חלון העריכה בתוך "מבנה" - יש אפשרות "שורה חדשה", שהיא התבנית הנ"ל. אגב, לכל אחד מהאפשרויות ליצור רווח יש שימוש אחר: התבנית הזו נועדה לעשות רווח שלא ישאר שורה ריקה, והאפשרות הידנית נועדה שיהיה שורה ריקה בין השורה העליונה לתחתונה. צוברענגען משיח - שיחה 10:21, כ"א באדר א', ה'תשפ"ד.
גם הוספתי עוד פסקא בנוגע לעסקנותו של הרבי הצמח צדק והרש"ב במינסק - שצעדרין. צוברענגען משיח - שיחה 14:22, כ"א באדר א', ה'תשפ"ד.