אין תקציר עריכה
מ (החלפת טקסט – "’" ב־"'") |
אין תקציר עריכה |
||
שורה 9: | שורה 9: | ||
בתחילה פעלה המאפיה במתכונת מצומצמת, אך הרבי דחף כל הזמן להרחבת והגדלת תוצרת המאפייה. | בתחילה פעלה המאפיה במתכונת מצומצמת, אך הרבי דחף כל הזמן להרחבת והגדלת תוצרת המאפייה. | ||
בתחילה הורחבה המאפייה בקצת באמצעות פחונים בעקבות מבצע "מצה לתלמיד" שיזם. לימים נרכשה המאפייה על ידי ר' [[יעקב סטמבלר]] | בתחילה הורחבה המאפייה בקצת באמצעות פחונים בעקבות מבצע "מצה לתלמיד" שיזם. לימים נרכשה המאפייה על ידי ר' [[יעקב סטמבלר]] ואחיו ר' [[זלמן סטמבלר]] שפיתחו ושיפצו רבות את המאפייה, והטמיעו בה הידורים רבים. ההידור הבולט ביותר מתייחס למהירות הרבה של אפיית המצות, שהפכה את המאפייה למהירה ביותר בארץ{{הערה|הידור שמקבל ביטוי רב ב[[שולחן ערוך]] [[אדמו"ר הזקן]]}}. | ||
המאפיה פועלת בעונת החורף והעבודות מתחילות ששה חודשים לפני [[חג הפסח]], ונגמרות שעות ספורות לפני כניסת החג, אז נערכת '[[חבורה]]' של רבו של כפר חב"ד. | המאפיה פועלת בעונת החורף והעבודות מתחילות ששה חודשים לפני [[חג הפסח]], ונגמרות שעות ספורות לפני כניסת החג, אז נערכת '[[חבורה]]' של רבו של כפר חב"ד. |