שינויים

קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
נוסף בית אחד ,  03:56, 4 בינואר 2022
בתחילה פעלה המאפיה במתכונת מצומצמת, אך הרבי דחף כל הזמן להרחבת והגדלת תוצרת המאפייה.
בתחילה הורחבה המאפייה בקצת באמצעות פחונים בעקבות מבצע "מצה לתלמיד" שיזם. לימים בתשד"מ נרכשה המאפייה על ידי ר' [[יעקב סטמבלר]] ואחיו ר' [[זלמן סטמבלר]] שפיתחו ושיפצו רבות את המאפייה, והטמיעו בה הידורים רבים. ההידור הבולט ביותר מתייחס למהירות הרבה של אפיית המצות, שהפכה את המאפייה למהירה ביותר בארץ{{הערה|הידור שמקבל ביטוי רב ב[[שולחן ערוך]] [[אדמו"ר הזקן]]}}.
המאפיה פועלת בעונת החורף והעבודות מתחילות ששה חודשים לפני [[חג הפסח]], ונגמרות שעות ספורות לפני כניסת החג, אז נערכת '[[חבורה]]' של רבו של כפר חב"ד.
משתמש אלמוני

תפריט ניווט