מאפיית מצות כפר חב"ד: הבדלים בין גרסאות בדף

קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
מ
החלפת טקסט – "’" ב־"'"
(←‏הידורים מיוחדים במאפיה: הוספתי תוכן כשרות המאפייה)
תגיות: עריכה ממכשיר נייד עריכה דרך האתר הנייד
מ (החלפת טקסט – "’" ב־"'")
שורה 21: שורה 21:
* מהירות הכנת המצה ואפייתה. הידור שמקבל מיטוי רב ב[[שולחן ערוך הרב|שולחן ערוך]] של [[אדמו"ר הזקן]].
* מהירות הכנת המצה ואפייתה. הידור שמקבל מיטוי רב ב[[שולחן ערוך הרב|שולחן ערוך]] של [[אדמו"ר הזקן]].
* מידי 18 דקות כלי הרעדלער (מחורר המצות) עובר ליבון באש, [[בגד|בגדי]] העובדים מוחלפים, וכן ספלי המים המשמשים לעיסת הבצק.
* מידי 18 דקות כלי הרעדלער (מחורר המצות) עובר ליבון באש, [[בגד|בגדי]] העובדים מוחלפים, וכן ספלי המים המשמשים לעיסת הבצק.
* המאפייה בכשרות בד"צ ירושלים העדה החרדית ובכשרותו של הרב מאיר שיחי’ אשכנזי
* המאפייה בכשרות בד"צ ירושלים העדה החרדית ובכשרותו של הרב מאיר שיחי' אשכנזי


== יחס מהרבי ==
== יחס מהרבי ==

תפריט ניווט