הקשר לחב"ד קלוש ואינו מצדיק ערך, ולכן שמתי תבנית חשיבות. נרקיס - שיחה, 20:32, ד' בתשרי, ה'תשפ"א 20:32, 22 בספטמבר 2020 (UTC)

לדעתי עדיין שווה קריאה, כתוב היטב, קצר ולעניין. --שיעשיחה ח' בחשוון ה'תשפ"א 20:35, 26 באוקטובר 2020 (UTC)
אבל אינו עומד בכללים. כשמדובר בסמל חילוני צריך הצדקה מובהקת לזכאות לערך, אחרת אנו מחטיאים את המטרה שלשמה הוקם האתר. נרקיס - שיחה, 23:13, י' בחשוון, ה'תשפ"א 23:13, 28 באוקטובר 2020 (UTC)
נרקיס סליחה שפספסתי את המשך הדיון. באיזה כלל הערך לא עומד לא עומד? יש כאן מידע הקשור לחב"ד, אמנם קצר ומועט אבל הערך כולו קצר כך שמתוך הערך זה כן חלק משמעותי. אני חושב שזה נפלא שאדם שיחפש עליו מידע יקבל את המידע שכתוב אצלנו. אני גם מעריך שלא צפוי שהערך יתרחב או ידרוש תחזוקה משמעותית בעתיד. הוא כתוב מצוין, נקי, מכובד ומחוב"ד. --שיעשיחה א' בכסלו ה'תשפ"א 22:37, 17 בנובמבר 2020 (UTC)
שיע התכוונתי לכללים בדף: "עקרונות וקווים מנחים ליצירת ערכי אישים". הכללים שם יותר מחמירים ונוקשים. לא אכנס לפירוט כי הדיון הסתיים. אני רואה חשיבות בעצם הדיון והנצחתו בדף השיחה, ובזה תרמתי את חלקי. נרקיס - שיחה, 23:01, ו' בכסלו, ה'תשפ"א 23:01, 22 בנובמבר 2020 (UTC)
מכיון שהתיעוד חשוב אז אוסיף עוד כמה הערות
הפסקה הרלוונטית בחב"דפדיה:עקרונות וקווים מנחים ליצירת ערכי אישים, היא: כאשר מדובר על אדם שאינו חסיד חב"ד, לא די בחשיבותו העצמית, אלא צריך שתהיה חשיבות בקשריו עם חב"ד. לדוגמה: קשריו של אדמו"ר עם הרבי, מצדיקים ערך אודותיו אך העובדה שעסקן פלוני התארח בבית חב"ד, או אפילו נשא בו נאום בשבח חב"ד, אינה מצדיקה ערך. כך גם פגישה בודדת וסטנדרטית עם הרבי לא מצדיקה ערך. - סוף ציטוט.
קשר שהוא מעבר לפגישה או נאום על חב"ד וכן ההגדרה 'חשיבות בקשריו עם חב"ד', מותירות תחום נרחב ואפור.
הכללים מנוסחים בכוונה בצורה קשוחה יחסית כדי לעודד אנשים להשקיע במה שחשוב. ולמנוע יצירת ערכים קטנים, לא מנוסחים וללא 'ויקיזציה'.

חשיבות

עבר למעלה משבוע מאז הוצבה התבנית. מה הוכרע בסןף? פולעהערות התמימים ואנ"שב"ה, היום , כ"ד בחשוון ה'תשפ"א , משיח מתגלה! 14:23, 11 בנובמבר 2020 (UTC)

תלוי אם שיע.ק קיבל את דברי נרקיס או שעדין תומך בחשיבות הערך ●  חלוקת קונטרסיםשיחהיחי המלך המשיח • 04:41 • כ"ה בחשוון ה'תשפ"א

עוד מידע אודות אלתרמן ביחס לחב"ד

לאלתרמן יש שיר שכתב על חב"ד - הטלגרמה של חב"ד. בספר 'אוצרות' על ר' אברהם חנוך גליצנשטיין מסופר עליו בעמוד 228 והלאה, ובעמוד 231 שם נמצא מכתב של הרבי לרב גליצנשטיין: "הננו לבקשו שיואיל נא לעורר את מר נתן שי' אלתרמן לשלוח לכאן את ספרו "הטור השביעי", וכמו"כ שאר ספריו וחיבוריו". כמו"כ בספר 'הרב אשכנזי' מסופר עליו בעמוד 31.

חזרה לדף "נתן אלתרמן".