נשמה עם עצמה – הבדלי גרסאות

מאין תקציר עריכה
שורה 1: שורה 1:
הספר '''נשמה עם עצמה''' הינו ספרו של [[מנחם ברוד]], הספר מתאר מסע רוחני של שלושה בחורים בני ישיבות בעקבות [[חב"ד]]{{הערה|הספר מבוסס על דמויות אמיתיות שעברו את אותה מסע רוחני}}.
{{ספר
{{ספר
|שם=נשמה עם עצמה
|שם=נשמה עם עצמה
|תמונה=[[קובץ:0003699 600.jpg|ממוזער]]
|תמונה=[[קובץ:0003699 600.jpg|200px|ללא מסגרת|ממוזער]]
|כיתוב=תמונת כרכית הספר
|כיתוב=כריכת הספר
|סוג=
|מאת=[[מנחם ברוד]]
|מאת=[[מנחם ברוד]]
|איורים=
|שם בשפת המקור=
|הוצאה=יודיאקה
|הוצאה=יודיאקה
|שנת הוצאה=תשס"ה
|שנת הוצאה=תשס"ה
|הוצאה בעברית=
|שנת הוצאה בעברית=
|סוגה=
|תרגום לעברית=
|תורגם לשפות=
|פרסים=
|מספר עמודים=256
|מספר עמודים=256
|מסת"ב=
|סדרת ספרים=
|קודם=
|הבא=
|מספר ספרים=
|עורך=
|מהדורה ראשונה=
|מהדורות נוספות=
|מהדורה מדעית=
|מספר כרכים=
|מהדורה מוערת=
|הסכמות=
|כתבי יד=
|פרשנים=
|מקורות לכתיבת הספר=
|ויקיטקסט=
|היברובוקס=
|הספרייה הלאומית=
}}
}}
'''נשמה עם עצמה''' הוא ספר שחובר על ידי [[מנחם ברוד]] ומתאר את מסעם הרוחנית של שלושה בני ישיבות אל חסידות [[חב"ד]]. הספר מבוסס על דמויות אמתיות שעברו מסע רוחני דומה.


==הוצאתו לאור==
==הוצאתו לאור==
הסיפור התפרסם בתחילה בעיתון [[כפר חב"ד (שבועון)|כפר חב"ד]] ב[[תשמ"ד]],ע"י הסופר [[מנחם ברוד]]. ולאחר 20 שנה בשנת [[תשס"ה]] יצא כספר.
הסיפור התפרסם בהמשכים בשנת [[תשד"מ]] ב[[שבועון כפר חב"ד]].  


על אף שהסיפור בדיוני, הוא מתבסס על דמויות אמיתיות שעברו את אותו תהליך התקרבות לחב"ד {{הערה|ע"פ הקדמת המחבר}}, הסיפור בכפר חב"ד, בתקופה שבה היה התנגדות גדולה בחב, וחיזק וגרם המון בחורים להתקרב ל[[חב"ד]]{{הערה|[https://col.org.il/news/7101 בתגובות למטה]}}.
בתקופת פרסום הסיפור שררה התגדות גדולה לחב"ד בציבור הליטאי, והסיפור גרם לקוראים רבים שאינם מחב"ד לשנות את גישתם כלפי תורת חב"ד והחסידות, ואף היו שהצהירו שהסיפור היה אחד הגורמים שהשפיעו עליהם להתקרב לחב.
 
בשנת [[תשס"ה]] החליט הסופר [[מנחם ברוד]] להוציא את הסיפור בספר.


==תקציר העלילה==
==תקציר העלילה==