יוסף בן זכרי – הבדלי גרסאות

אליהו ב. (שיחה | תרומות)
יצירת דף עם התוכן "הרב '''יוסף בן זכרי''' הוא שליח הרבי ורב קהילת צמח צדק בשכונת פומיאה (Pompéia) בפאולו בר..."
 
אליהו ב. (שיחה | תרומות)
אין תקציר עריכה
שורה 1: שורה 1:
הרב '''יוסף בן זכרי''' הוא [[שליח]] [[הרבי]] ורב קהילת צמח צדק בשכונת פומיאה (Pompéia) ב[[פאולו]] [[ברזיל]].
הרב '''יוסף בן זכרי''' הוא [[שליח]] [[הרבי]] ורב קהילת צמח צדק בשכונת פומפיאה (Pompéia) ב[[פאולו]] [[ברזיל]].


==תולדות חיים==
==תולדות חיים==
נולד להוריו אברהם ואיטא בן זכרי בעיר בלם בצפון ברזיל.
נולד להוריו אברהם ואיטא בן זכרי בעיר בלם בצפון ברזיל.


התקרב לחב"ד על ידי שליח הרבי בלם [[דישראלי זאגורי]], ובבחרותו למד ב[[ישיבת מחנה ישראל]]  בפטרופוליס אצל הרב [[חיים בנימיני]].
התקרב לחב"ד על ידי שליח הרבי בבלם הרב [[דישראלי זאגורי]], ובבחרותו למד ב[[ישיבת מחנה ישראל]]  בפטרופוליס אצל הרב [[חיים בנימיני]].


התחתן עם רעייתו מרת מרים למשפחת ישראל מבלם. והתגוררו כעשור בבלם.
התחתן עם רעייתו מרת מרים למשפחת ישראל מבלם. והתגוררו כעשור בבלם.


יצאו לשליחות והקימו את בית חב"ד בשכונת פומיאה (Pompéia) ב[[פאולו]] [[ברזיל]] בראשית שנות הסמ"ך. ייסדו את בית הכנסת "צמח צדק" בשכונה בו מתקיימים מניינים בשבתות ובמהלך השבוע, וסביבו מתרכזת הפעילות של בית חב"ד סביב מעגל השנה, שיעורי תורה, ועוד.
יצאו לשליחות והקימו את בית חב"ד בשכונת פומפיאה (Pompéia) ב[[פאולו]] [[ברזיל]] בראשית שנות הסמ"ך. ייסדו את בית הכנסת "צמח צדק" בשכונה בו מתקיימים מניינים בשבתות ובמהלך השבוע, וסביבו מתרכזת הפעילות של בית חב"ד סביב מעגל השנה, שיעורי תורה, ועוד.
 
מנהל את פרוייקט "זיווג" להכרויות ושידוכים בין יהודים בכל רחבי ברזיל.


==משפחתו==
==משפחתו==