לדלג לתוכן

שיחה:תהלים ק"י – הבדלי גרסאות

הוספת נושא
מתוך חב"דפדיה, אנציקלופדיה חב"דית חופשית
תגובה אחרונה: 14 במרץ 2025 מאת להתראות
ספרא רבא (שיחה | תרומות)
יצירת דף עם התוכן "למה לגנוב ללהתראות את הערכים (מה גם שלא הוספת כמעט כלום על התבנית הבסיסית)?--~~~~"
 
להתראות (שיחה | תרומות)
אין תקציר עריכה
 
(6 גרסאות ביניים של 3 משתמשים אינן מוצגות)
שורה 1: שורה 1:
למה לגנוב ללהתראות את הערכים (מה גם שלא הוספת כמעט כלום על התבנית הבסיסית)?--[[משתמש:מענדל סופר|בברכה, מענדל סופר]] - [[שיחת משתמש:מענדל סופר|שיחה]], 12:45, י"ג באדר, ה'תשפ"ה 12:45, 13 במרץ 2025 (IST)
למה לגנוב ללהתראות את הערכים (מה גם שלא הוספת כמעט כלום על התבנית הבסיסית)?--[[משתמש:מענדל סופר|בברכה, מענדל סופר]] - [[שיחת משתמש:מענדל סופר|שיחה]], 12:45, י"ג באדר, ה'תשפ"ה 12:45, 13 במרץ 2025 (IST)
:תסתכל קודם כל [[שיחת משתמש:מ. רובין#תהילים ק"נ|כאן]] ואז תתערב.  בברכה, יחי המלך המשיח!!! - [[חב"דפדיה:מיזמים/הערך ה-12k|הערך ה12k]]!!! - [[משתמש:מ. רובין]] - [[שיחת משתמש:מ. רובין|שיחה]] 12:50, 13 במרץ 2025 (IST)
::[[שיחת משתמש:מ. רובין#ערכים בבניה|וכאן]]? {{שכח לחתום|מענדל סופר}}
:::[[תהלים צ"ז|שם]] הערך היה באמת ריק .  בברכה, יחי המלך המשיח!!! - [[חב"דפדיה:מיזמים/הערך ה-12k|הערך ה12k]]!!! - [[משתמש:מ. רובין]] - [[שיחת משתמש:מ. רובין|שיחה]] 13:01, 13 במרץ 2025 (IST)
::::הוא התכוון לומר לך שאין לו בעי' שתמשיך בפרוייקט, אבל לא להכנס לו בין העריכות, כמו שם, וכמו פה - אחרי שאתמול יצר את הערכים תהלים ק"ח וק"ט, מסתמא תכנן והתחיל ליצור גם את ערך זה, וחבל--[[משתמש:מענדל סופר|בברכה, מענדל סופר]] - [[שיחת משתמש:מענדל סופר|שיחה]], 13:04, י"ג באדר, ה'תשפ"ה 13:04, 13 במרץ 2025 (IST)
:::::מענדל צודק. זה לא עניין אישי, פשוט חבל על הזמן והמאמצים של שנינו. אני עובד על מחשב בלי אינטרנט, ואני בא להתחבר כדי להעלות את הערך ורואה שחצי מהעבודה היתה מיותרת. לא שאני נפגע או משהו, אבל אם יש מישהו שיותר קורץ לו הפרוייקט הזה, או חלקים מתוכו, הכי הגיוני שיתאם. יש לי מספיק פרוייקטים אחרים להשקיע בהם והזמן מוגבל... בכל אופן, יישר כח על המרץ והרצון לתרום לחב"דפדיה. ולשני הצדדים שליט"א, באתי בהצעה: כל ההתלהמות וההתלהטות מיותרת. היא לא מגיעה מהיצר הטוב. את אותו התוכן אפשר להעביר גם בלי סימני קריאה מרובים. [[משתמש:להתראות|להתראות]] - [[שיחת משתמש:להתראות|שיחה]], 13:32, י"ג באדר, ה'תשפ"ה 13:32, 13 במרץ 2025 (IST)
::::::יצרתי את הערך הזה לא בגלל שיצרת אתמול ק"ט וק"ח פשוט ראיתי קישור אדום ויצרתי רק לאחר מכן שמתי לב שכנראה גם אתה עבדת אליו.  בברכה, יחי המלך המשיח!!! - [[חב"דפדיה:מיזמים/הערך ה-12k|הערך ה12k]]!!! - [[משתמש:מ. רובין]] - [[שיחת משתמש:מ. רובין|שיחה]] 13:37, 13 במרץ 2025 (IST)
:::::::זה בדיוק העניין. אתה לא שם לב. ניסו להעיר את תשומת ליבך כמה פעמים אבל מסתבר שבינתיים ללא הועיל. שוב, אולי לא שמת לב אז הנה אומרים לך במפורש: אחד המשתמשים לקח על עצמו פרוייקט להכחלת כל ערכי ספר התהילים, הוא שמח מאוד על העזרה והשותפות, רק שישמח שתתאם כדי למנוע כפילות ולעבוד בצורה מסודרת. מה בדיוק החלק שאתה רוצה לעשות? אומר לך את האמת, לפי הכללים מותר לך לעבוד עצמאית, אתה יכול להתעלם כליל מכל הנכתב בדף שיחה זה ובכלל. מדובר לטובת העניין. פורים שמח! [[משתמש:להתראות|להתראות]] - [[שיחת משתמש:להתראות|שיחה]], 01:08, י"ד באדר, ה'תשפ"ה 01:08, 14 במרץ 2025 (IST)

גרסה אחרונה מ־01:08, 14 במרץ 2025

למה לגנוב ללהתראות את הערכים (מה גם שלא הוספת כמעט כלום על התבנית הבסיסית)?--בברכה, מענדל סופר - שיחה, 12:45, י"ג באדר, ה'תשפ"ה 12:45, 13 במרץ 2025 (IST)תגובה

תסתכל קודם כל כאן ואז תתערב. בברכה, יחי המלך המשיח!!! - הערך ה12k!!! - משתמש:מ. רובין - שיחה 12:50, 13 במרץ 2025 (IST)תגובה
וכאן? -- נכתב ע"י מענדל סופר ששכח לחתום את שמו.
שם הערך היה באמת ריק . בברכה, יחי המלך המשיח!!! - הערך ה12k!!! - משתמש:מ. רובין - שיחה 13:01, 13 במרץ 2025 (IST)תגובה
הוא התכוון לומר לך שאין לו בעי' שתמשיך בפרוייקט, אבל לא להכנס לו בין העריכות, כמו שם, וכמו פה - אחרי שאתמול יצר את הערכים תהלים ק"ח וק"ט, מסתמא תכנן והתחיל ליצור גם את ערך זה, וחבל--בברכה, מענדל סופר - שיחה, 13:04, י"ג באדר, ה'תשפ"ה 13:04, 13 במרץ 2025 (IST)תגובה
מענדל צודק. זה לא עניין אישי, פשוט חבל על הזמן והמאמצים של שנינו. אני עובד על מחשב בלי אינטרנט, ואני בא להתחבר כדי להעלות את הערך ורואה שחצי מהעבודה היתה מיותרת. לא שאני נפגע או משהו, אבל אם יש מישהו שיותר קורץ לו הפרוייקט הזה, או חלקים מתוכו, הכי הגיוני שיתאם. יש לי מספיק פרוייקטים אחרים להשקיע בהם והזמן מוגבל... בכל אופן, יישר כח על המרץ והרצון לתרום לחב"דפדיה. ולשני הצדדים שליט"א, באתי בהצעה: כל ההתלהמות וההתלהטות מיותרת. היא לא מגיעה מהיצר הטוב. את אותו התוכן אפשר להעביר גם בלי סימני קריאה מרובים. להתראות - שיחה, 13:32, י"ג באדר, ה'תשפ"ה 13:32, 13 במרץ 2025 (IST)תגובה
יצרתי את הערך הזה לא בגלל שיצרת אתמול ק"ט וק"ח פשוט ראיתי קישור אדום ויצרתי רק לאחר מכן שמתי לב שכנראה גם אתה עבדת אליו. בברכה, יחי המלך המשיח!!! - הערך ה12k!!! - משתמש:מ. רובין - שיחה 13:37, 13 במרץ 2025 (IST)תגובה
זה בדיוק העניין. אתה לא שם לב. ניסו להעיר את תשומת ליבך כמה פעמים אבל מסתבר שבינתיים ללא הועיל. שוב, אולי לא שמת לב אז הנה אומרים לך במפורש: אחד המשתמשים לקח על עצמו פרוייקט להכחלת כל ערכי ספר התהילים, הוא שמח מאוד על העזרה והשותפות, רק שישמח שתתאם כדי למנוע כפילות ולעבוד בצורה מסודרת. מה בדיוק החלק שאתה רוצה לעשות? אומר לך את האמת, לפי הכללים מותר לך לעבוד עצמאית, אתה יכול להתעלם כליל מכל הנכתב בדף שיחה זה ובכלל. מדובר לטובת העניין. פורים שמח! להתראות - שיחה, 01:08, י"ד באדר, ה'תשפ"ה 01:08, 14 במרץ 2025 (IST)תגובה