לדלג לתוכן

גן ישראל צבא הגאולה – הבדלי גרסאות

מתוך חב"דפדיה, אנציקלופדיה חב"דית חופשית
עדכון, עריכה, ניסוח
 
(16 גרסאות ביניים של 8 משתמשים אינן מוצגות)
שורה 1: שורה 1:
[[קובץ:צבא הגאולה.jpeg|שמאל|ממוזער|200px|סמל הקעמפ]]
[[קובץ:צבא הגאולה.jpeg|שמאל|ממוזער|200px|סמליל הקעמפ]]
[[תמונה:קעמפיותר.jpg|left|thumb|100px|ממראות הקעמפ]]
[[קובץ:קעמפיותר.jpg|שמאל|ממוזער|ממראות הקעמפ]]
'''צבא הגאולה''' הינו רשת מחנות קיץ חב"די הפועלים בניהולם של תלמידי ישיבת [[תומכי תמימים מגדל העמק]].
'''צבא הגאולה''' הינו מחנה קיץ, אשר פועל בניהולם של תלמידי ישיבת [[תומכי תמימים מגדל העמק]] (בנוסף ל[[גן ישראל מגדל העמק|גן ישראל מגדל העמק)]].
 
בקייטנה משתתפים כ־95 ילדים.


==היסטוריית הקעמפ==
==היסטוריית הקעמפ==
הקעמפ פתח את שעריו לראשונה לקראת חופשת הקיץ של שנת הלימודים [[תשס"ז]] על ידי קבוצת תלמידים בוגרי ישיבת [[תומכי תמימים מגדל העמק]], והוא פעל תחת הוועדה הרוחנית בה היו חברים הרב [[יצחק גולדברג]], הרב [[יוסף יצחק גורביץ']] והרב [[יוסף יצחק סגל]], ותחת ניהולו של מנכ"ל הקעמפ ר' שמואל רייניץ.
הדיי קעמפ נפתח בשנת [[תשע"ד]]. הדיי קעמפ פועל עד היום ומתקיים בשטח [[תלמוד תורה מגדל העמק]].


עד שנת [[תשס"ט]] התקיים הקעמפ בשטח ישיבת [[תומכי תמימים מגדל העמק]], ובשנת [[תש"ע]] עבר לשטח ישיבת [[תומכי תמימים לוד]].
ברחבי הארץ ישנם עוד דיי קעמפים תחת השם 'צבא הגאולה', אך הם חדלו לפעול כרשת ופועלים כל אחד לעצמו, הדיי קעמפ במגדל העמק לא פועל תחת רשת מחנות קיץ כל שהיא, אלא כשייך למוסדות חב"ד בעיר.
==ראו גם==
*[[גן ישראל מגדל העמק]]
*[http://tzhm770.blogspot.co.il/ אתר צבאות השם מגדל העמק]


בקיץ של שנת [[תשע"א]] נסגר הקעמפ עצמו שפעל במתכונת יום מלא, ונשארו תחתיו רק הקייטנות (דיי-קעמפ) בסניפים ב[[ביתר]] וב[[קריית מלאכי]].
[[קטגוריה:מחנות קיץ|צבא הגאולה]]
[[קטגוריה:מחנות קיץ|צבא הגאולה]]

גרסה אחרונה מ־04:59, 1 באוקטובר 2025

סמליל הקעמפ
ממראות הקעמפ

צבא הגאולה הינו מחנה קיץ, אשר פועל בניהולם של תלמידי ישיבת תומכי תמימים מגדל העמק (בנוסף לגן ישראל מגדל העמק).

בקייטנה משתתפים כ־95 ילדים.

היסטוריית הקעמפ[עריכה | עריכת קוד מקור]

הדיי קעמפ נפתח בשנת תשע"ד. הדיי קעמפ פועל עד היום ומתקיים בשטח תלמוד תורה מגדל העמק.

ברחבי הארץ ישנם עוד דיי קעמפים תחת השם 'צבא הגאולה', אך הם חדלו לפעול כרשת ופועלים כל אחד לעצמו, הדיי קעמפ במגדל העמק לא פועל תחת רשת מחנות קיץ כל שהיא, אלא כשייך למוסדות חב"ד בעיר.

ראו גם[עריכה | עריכת קוד מקור]