גלעד ארדן – הבדלי גרסאות

אין תקציר עריכה
מ החלפת טקסט – "הרבי מלך המשיח" ב־"הרבי"
 
(3 גרסאות ביניים של 3 משתמשים אינן מוצגות)
שורה 12: שורה 12:
== קשריו עם חב"ד ==
== קשריו עם חב"ד ==


בתקופת כהונתו בכנסת פעל רבות לעניני שלימות הארץ, כמו מחאתו על גירוש גוש קטיף, ועזר רבות לחסידי חב"ד (לדוגמא כאשר רצו להוציא את חב"ד מפעילות 'מבצעים' בבסיסי צה"ל).
בתקופת כהונתו בכנסת פעל רבות לעניני שלימות הארץ, כמו מחאתו על גירוש גוש קטיף, ועזר רבות לחסידי חב"ד (לדוגמה כאשר רצו להוציא את חב"ד מפעילות [[מבצעים]] בבסיסי צה"ל).


בשנת [[תשפ"ג]] הגיע להקפות עם הרבי מלך המשיח ב-770 בשמחת תורה מלווה באבטחה{{הערה|[https://chabad.info/news/tishrei/847447/ פרסום ראשון: שגריר ישראל באו"ם הגיע להקפות ב-770] {{אינפו}}}}, לאחר מספר שנים בהם לא הגיעה אישיות דיפלומטית בכירה להקפות. במקום קיבל את פניו ר' [[מתי טוכפלד]]. במהלך ההקפה השניה קיבל ספר תורה, בהקפה זו ניגנו '[[פרזות תשב ירושלים]]', 'הנני מביא אותם' ואח"כ המילים התחלפו ל'[[יחי אדוננו]]'.
בשנת [[תשפ"ג]] הגיע להקפות עם הרבי ב-770 בשמחת תורה מלווה באבטחה{{הערה|[https://chabad.info/news/tishrei/847447/ פרסום ראשון: שגריר ישראל באו"ם הגיע להקפות ב-770] {{אינפו}}}}, לאחר מספר שנים בהם לא הגיעה אישיות דיפלומטית בכירה להקפות. במקום קיבל את פניו ר' [[מתי טוכפלד]]. במהלך ההקפה השניה קיבל [[ספר תורה]], בהקפה זו ניגנו '[[פרזות תשב ירושלים]]', 'הנני מביא אותם' ואח"כ המילים התחלפו ל'[[יחי אדוננו]]'.


לאחר הביקור ב-770 נפגש עם משלחת חסידי חב"ד בלשכתו.
לאחר הביקור ב-770 נפגש עם משלחת [[חסידי חב"ד]] בלשכתו.


== קישורים חיצוניים ==
== קישורים חיצוניים ==