תורת חב"ד לבני הישיבות – הבדלי גרסאות

ב. שורה (שיחה | תרומות)
אין תקציר עריכה
 
(6 גרסאות ביניים של 3 משתמשים אינן מוצגות)
שורה 6: שורה 6:


== ניידת הפצה ==
== ניידת הפצה ==
בעבר הפעיל הארגון ניידת מיוחדת שהגיעה לישיבות ברחבי הארץ ומכרה ספרי חסידות בהנחות גדולות ובסבסוד. בניידת מובנית גם ספריית השאלה לבני ישיבות. פעמיים בשנה, בחורף (חשוון-ניסן) ובקיץ (אייר–אלול) מגיעה הניידת לישיבות, למכירת ספרי חסידות המשתתפים במבצע באותה תקופה עם פרסום ופירוט קודם בכל ישיבה.
בעבר הפעיל הארגון ניידת מיוחדת שהגיעה לישיבות ברחבי הארץ ומכרה ספרי חסידות בהנחות גדולות ובסבסוד. בניידת מובנית גם ספריית השאלה לבני ישיבות. פעמיים בשנה, בחורף ([[חשוון]]-[[ניסן]]) ובקיץ ([[אייר]]–[[אלול]]) מגיעה הניידת לישיבות, למכירת ספרי חסידות המשתתפים במבצע באותה תקופה עם פרסום ופירוט קודם בכל ישיבה.


בכ"ד טבת [[תשס"ו]] נחנכה הניידת באירוע בכפר חב"ד בהשתתפות הרב [[יהודה קרינסקי]] ובנו הרב הלל דוד תורם הניידת.
בכ"ד טבת [[תשס"ו]] נחנכה הניידת באירוע בכפר חב"ד בהשתתפות [[יהודה קרינסקי]] ובנו הרב הלל דוד תורם הניידת.


== האתר ==
== האתר ==
שורה 24: שורה 24:
{{ערך מורחב|צמאה (אלבום)}}
{{ערך מורחב|צמאה (אלבום)}}
[[קובץ:צמאה1.jpg|ממוזער|אלבום צמאה הרביעי]]
[[קובץ:צמאה1.jpg|ממוזער|אלבום צמאה הרביעי]]
[[צמאה (אלבום)|צמאה]] היא סדרת אלבומים של פרויקט מוזיקלי המבצעת את רוב [[ניגוני חב"ד]], ובעיקר את אלו שאינם מוכרים ומנגישה אותם לציבור היהודי הרחב. מתוך הסדרה יצאו לאור חמשה אלבומים מוזיקלים וכמה סינגלים. המפיק המוזיקלי של הפרויקט הוא ר' [[נאור כרמי]]. האלבומים יוצאים ביוזמת ארגון [[תורת חב"ד לבני הישיבות]] ומנהלו הרב משה שילת. באלבומים השתתפו יוצרים וזמרים ישראלים מוכרים, דתיים וחילונים, ביניהם [[אברהם פריד]], [[שולי רנד]], אריאל זילבר, ישי ריבו ועוד.
[[צמאה (אלבום)|צמאה]] היא סדרת אלבומים של פרויקט מוזיקלי המבצעת את רוב [[ניגוני חב"ד]], ובעיקר את אלו שאינם מוכרים ומנגישה אותם לציבור היהודי הרחב. מתוך הסדרה יצאו לאור חמשה אלבומים מוזיקלים וכמה סינגלים. המפיק המוזיקלי של הפרויקט הוא ר' [[נאור כרמי]]. האלבומים יוצאים ביוזמת ארגון [[תורת חב"ד לבני הישיבות]] ומנהלו הרב משה שילת. באלבומים השתתפו יוצרים וזמרים ישראלים מוכרים, דתיים וחילונים, ביניהם [[אברהם פריד]], [[שולי רנד]], [[אריאל זילבר]], ישי ריבו ועוד.


==חגיגות י"ט כסלו בבנייני האומה==
==חגיגות י"ט כסלו בבנייני האומה==
{{ערך מורחב|אירועי צמאה}}
{{ערך מורחב|אירועי צמאה}}
החל משנת [[תשס"ו]] החל הארגון לקיים בחג הגאולה י"ט כסלו יריד ספרי חסידות והתוועדות חסידית לציבור הרחב, עם השנים המתכונת הורחבה והחל משנת תשע"ד היא החלה לכלול שרשרת של התוועדויות מופעי ניגונים ותערוכות לאלפי בני הישיבות ולבנות בנפרד עם משפיעים מהארץ ומחו"ל.
החל משנת [[תשס"ו]] החל הארגון לקיים ב[[חג הגאולה י"ט כסלו]] יריד ספרי חסידות והתוועדות חסידית לציבור הרחב, עם השנים המתכונת הורחבה והחל משנת [[תשע"ד]] היא החלה לכלול שרשרת של התוועדויות מופעי ניגונים ותערוכות לאלפי בני הישיבות ולבנות בנפרד עם משפיעים מהארץ ומחו"ל.


ההתוועדות המרכזית היא מעמד סיום ספר התניא הנערך בלילה שבין י"ט לכ' כסלו ובה משתתפים הרב יואל כהן וכן הרב שבתאי סלבטיצקי שמגיעים במיוחד מידי שנה לאירוע. גולת הכותרת הוא יריד חסידות למכירת ספרי החסידות הכללית עם דגש על ספרי חסידות חב"ד במחירים מסובסדים של ארבעה ספרים במאה שקלים.
ההתוועדות המרכזית היא מעמד סיום ספר ה[[תניא]] הנערך בלילה שבין י"ט לכ' כסלו ובה משתתפים הרב [[שבתאי סלבטיצקי]] שמגיע במיוחד מידי שנה לאירוע. בעבר היה מגיע גם הרב [[יואל כהן]].


היריד זוכה להצלחה רבה הבאה לידי ביטוי במספר המשתתפים העצום ובמספר הספרים הנמכרים כשבשנת תשע"ז השתתפו בתוכניות השונות למעלה מ-50,000 איש ונמכרו מעל 300,000 ספרי חסידות שונים.
גולת הכותרת הוא יריד חסידות למכירת ספרי החסידות הכללית עם דגש על ספרי חסידות חב"ד במחירים מסובסדים של ארבעה ספרים במאה שקלים.
 
היריד זוכה להצלחה רבה הבאה לידי ביטוי במספר המשתתפים העצום ובמספר הספרים הנמכרים כשבשנת [[תשע"ז]] השתתפו בתוכניות השונות למעלה מ-50,000 איש ונמכרו מעל 300,000 ספרי חסידות שונים.


בכל שנה מוציא הארגון לרגל היריד ספרי חסידות מבוארים וערוכים מחדש וכן מדפיס מחדש עשרות כותרים קיימים, בין הספרים שהוציא הארגון במהלך השנים לרגל היריד:
בכל שנה מוציא הארגון לרגל היריד ספרי חסידות מבוארים וערוכים מחדש וכן מדפיס מחדש עשרות כותרים קיימים, בין הספרים שהוציא הארגון במהלך השנים לרגל היריד: