שיחה:תש"י – הבדלי גרסאות

28 (שיחה | תרומות)
אין תקציר עריכה
זלדקן (שיחה | תרומות)
תגיות: עריכה ממכשיר נייד עריכה דרך האתר הנייד
 
(11 גרסאות ביניים של 5 משתמשים אינן מוצגות)
שורה 11: שורה 11:
:::::::נמחקה תשובתי עקב התקלה, ועיקרה: חיים שכנע אותי חלקית, ואחכה לדעות נוספות. ---משיח עכשיו! '''[[משתמש:חסיד|חסיד חב"ד]] - [[שיחת משתמש:חסיד|חדר אורחים]]'''
:::::::נמחקה תשובתי עקב התקלה, ועיקרה: חיים שכנע אותי חלקית, ואחכה לדעות נוספות. ---משיח עכשיו! '''[[משתמש:חסיד|חסיד חב"ד]] - [[שיחת משתמש:חסיד|חדר אורחים]]'''
::::::::מוצאת חן בעיני תשובתו הלמדנית של חיים, ולכאורה הוא צודק. --חייבים בוט החלפות! אם אפשר, לפני '''ביאת משיח, היום כ"ז בסיוון ה'תש"ע'''  [[משתמש:שלום|שָׁלוֹם]] - [[שיחת משתמש:שלום|יהודים משוחחים]] 23:19, 9 ביוני 2010 (UTC)
::::::::מוצאת חן בעיני תשובתו הלמדנית של חיים, ולכאורה הוא צודק. --חייבים בוט החלפות! אם אפשר, לפני '''ביאת משיח, היום כ"ז בסיוון ה'תש"ע'''  [[משתמש:שלום|שָׁלוֹם]] - [[שיחת משתמש:שלום|יהודים משוחחים]] 23:19, 9 ביוני 2010 (UTC)
:::::::::מצטרף לחיים, אני נותן ערך עליון להפצת המעינות ואם ע"י זה ששם הערך יהיה תש"י יגיעו אליו יותר אנשים, כדאי לשנות מהסגנון הפנים חב"די. בנוגע לוויכוח הישן של חיים וחסיד: -לענ"ד- וודאי שהמטרה, התכלית, והעיקר זה ה'חב"ד' שב'פדיה'. אך אנחנו כאן בשביל לתת את חב"ד החוצה, וכמו ששליח מעביר למקורבים שלו את המסרים העמוקים ביותר בשפה שלהם, כך גם בנדו"ד.
:::::::::מצטרף לחיים, אני נותן ערך עליון להפצת המעינות ואם ע"י זה ששם הערך יהיה תש"י יגיעו אליו יותר אנשים, כדאי לשנות מהסגנון הפנים חב"די. בנוגע לוויכוח הישן של חיים וחסיד: -לענ"ד- וודאי שהמטרה, התכלית, והעיקר זה ה'חב"ד' שב'פדיה'. אך אנחנו כאן בשביל לתת את חב"ד החוצה, וכמו ששליח מעביר למקורבים שלו את המסרים העמוקים ביותר בשפה שלהם, כך גם בנדו"ד. --יחי המלך המשיח! [[משתמש:28|'''28''']]  ¤ [[שיחת משתמש:28|'''שיחה''']] 12:16, 29 ביוני 2010 (UTC)
:::::::::את דעתי כבר הבעתי והיא נמחקה, כזכור, נהניתי מהסברו של חיים על ה'שם' ואני מצטרף אליו. בנוגע ל-28, יש להאריך בזה ואכ"מ. ---בואו לעזרת ולהרחבת ה[[משיח]]! '''[[משתמש:חסיד|חסיד חב"ד]] - [[שיחת משתמש:חסיד|חדר אורחים]]'''
::::::::::לסיכום, כולם בעד לשנות את שם הערך, לא? --יחי המלך המשיח! [[משתמש:28|'''28''']]  ¤ [[שיחת משתמש:28|'''שיחה''']] 10:36, 6 ביולי 2010 (UTC)
:::::::::::כך משמע. נאריך בעניין באולם ההתוועדויות. --[[משתמש:חיים נהר|<span style="color: #004DFF;">'''חיים נהר'''</span>]]<span style="color: Maroon;"> ¤ </span> [[שיחת משתמש:חיים נהר|<span style="color:#80BFFF;">('''שׂיג ושׂיח''')</span>]] 16:55, 6 ביולי 2010 (UTC)
 
::::::::::::א. השאלה כמה זה עקרוני. ב. לדעתי צריך שיהיה כתוב בגוף הערך שהרבי קורא לשנה: ה'שי"ת. כנ"ל בשאר השנים מה דעתכם? --[[משתמש:חי גאולה|חי גאולה ]] - [[שיחת משתמש:חי גאולה|שיחה]] 19:15, 10 באוגוסט 2016 (UTC)
 
== ב''ה ==
 
הערה קטנה לדברי חיים נהר (  עדיין איתנו בחב''דפיה ? ) העניין  שהשם הוא המהות כתוב כבר בשער היחוד והאמונה ספ''א וודאי לא אשתמטתיה אלא איידי  דאתיא לי מנשי''ד דור השביעי חביבא ליה [[משתמש:זלדגן|זלדגן]] - [[שיחת משתמש:זלדגן|שיחה]], 12:14, י"ב בשבט, ה'תשפ"ד 12:14, 22 בינואר 2024 (UTC)
חזרה לדף "תש"י".