עריכת הדף "הקריאה והקדושה"

קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
אזהרה: אינכם מחוברים לחשבון. כתובת ה־IP שלכם תוצג בפומבי אם תבצעו עריכות כלשהן. אם תיכנסו לחשבון או תיצרו חשבון, העריכות שלכם תיוחסנה לשם המשתמש שלכם ותקבלו גם יתרונות אחרים.

ניתן לבטל את העריכה. נא לבדוק את השוואת הגרסאות שלהלן כדי לוודא שזה אכן מה שאתם רוצים לעשות, ולאחר מכן לפרסם את השינויים למטה כדי לסיים את ביטול העריכה.

גרסה אחרונה הטקסט שלך
שורה 133: שורה 133:


בברכה.|מרכאות=כן}}.
בברכה.|מרכאות=כן}}.
== עיתון הקריאה והקדושה כיום ==
לאחר כ80 שנה שלא הופיע עיתון "הקריאה והקדושה", בתלמוד תורה חב"ד דברי מנחם נתניה החליטו כמה מתלמידי התמימים במתיבתות לחדשו לתלמידי המתיבתות, והוא יוצא לאור תחת הכותרת 'יוצא לאור לחיזוק ההתקשרות לכ"ק אדמו"ר נשיא דורנו. העיתון אינו מזדהה עם אחד מהזרמים בחב"ד אלא מיועד גם לאחדות תלמידי התמימים במתיבתות.
היוזמה התברכה, העיתון יוצא לאור כל חודש החל מחודש שבט ה'תשפ"ב (כאשר היה אז גל הקורונה האחרון), העיתון יצא אז במהדורה ראשונית ומיוחדת לרגל י' בשבט.
כל חודש יש נושא מיוחד שעליו מתבסס העיתון, מחודש לחודש כמות המנויים גודלת ב"ה.
בין המדורים העיקריים בעיתון הוא:
"קראתי ואין עונה" - לקט שיחות מהרבי זיע"א על שלושת השלמויות מכל השנים.
סודו של המקדש - מדור החושף את צורתו האמיתית של בית המקדש והמיקום המדויק שלו ועוד עשרות פרטים מעניינים על בית המקדש והר הבית המדור יצא לאור החל מחודש אלול ה'תשפ"ב כאחד מהמדורים החדשים לקראת השנה החדשה.
סיפור מתח בהמשכים "שלום אחים" - אחד המדורים הבולטים ביותר האהובים ביותר על תלמידי התמימים שקוראים בשקיקה את סיפורם של מוטל וישראל התמימים מהשואה שעזבו אחד את השני, עם סוף מפתיע, הסיפור עוד טרם הסתיים.
השנה העיתון תחת נושא מרכזי "הקהל" וכן גם מוסף מיוחד יוצא מידי חודש נקרא בשם "הקהל את העם".
<gallery>
</gallery>
[[
[[ממוזער]]
<gallery>
</gallery>
]]
==ראו גם==
==ראו גם==
*[[שיר הגאולה (אדמו"ר הריי"צ)|שיר הגאולה]]
*[[שיר הגאולה (אדמו"ר הריי"צ)|שיר הגאולה]]
לתשומת ליבך: תרומתך לאתר חב"דפדיה תפורסם לפי תנאי הרישיון GNU Free Documentation License 1.2 (אפשר לעיין בדף חב"דפדיה:זכויות יוצרים לפרטים נוספים). אם אינך רוצה שעבודתך תהיה זמינה לעריכה על־ידי אחרים, שתופץ לעיני כול, ושאחרים יוכלו להעתיק ממנה תוך ציון המקור – אין לפרסם אותה פה.
כמו־כן, שמירת העריכה משמעה הבטחה שכתבת את הטקסט הזה בעצמך או העתקת אותו ממקור בנחלת הכלל (שאינו מוגבל בזכויות יוצרים) או מקור חופשי דומה. אין לשלוח חומר מוגבל בזכויות יוצרים ללא רשות!
ביטול עזרה בעריכה (נפתח בחלון חדש)