51
עריכות
אין תקציר עריכה |
|||
שורה 21: | שורה 21: | ||
* מידי 18 דקות כלי הרעדלער (מחורר המצות) עובר ליבון באש, [[בגד]]י העובדים מוחלפים, וכן ספלי המים המשמשים לעיסת הבצק. | * מידי 18 דקות כלי הרעדלער (מחורר המצות) עובר ליבון באש, [[בגד]]י העובדים מוחלפים, וכן ספלי המים המשמשים לעיסת הבצק. | ||
* המאפייה בכשרות בד"צ ירושלים העדה החרדית ובכשרותו של הרב [[מאיר אשכנזי]] מרא דאתרא של כפר חב"ד. | * המאפייה בכשרות בד"צ ירושלים העדה החרדית ובכשרותו של הרב [[מאיר אשכנזי]] מרא דאתרא של כפר חב"ד. | ||
* אחרי כל הכנסה לתנור הניירות שעל המקלות מוחלפים. | |||
== יחס מהרבי == | == יחס מהרבי == | ||
ר' יוסף פרמן, מקים המאפיה זכה לקבל מ[[הרבי]] עוד בשנות היו"דים בקבוקי '[[משקה]]' "בשביל המאפיה". בהזדמנות אחרת הניח הרבי בכף ידו של ר' יוסף עוגת '[[לעקאח]]', תוך אזהרה על דרך הצחות: "שלא תערבב מזה במצות". | ר' יוסף פרמן, מקים המאפיה זכה לקבל מ[[הרבי]] עוד בשנות היו"דים בקבוקי '[[משקה]]' "בשביל המאפיה". בהזדמנות אחרת הניח הרבי בכף ידו של ר' יוסף עוגת '[[לעקאח]]', תוך אזהרה על דרך הצחות: "שלא תערבב מזה במצות". |
עריכות