מאפיית מצות כפר חב"ד: הבדלים בין גרסאות בדף

קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
אין תקציר עריכה
אין תקציר עריכה
שורה 21: שורה 21:
* מידי 18 דקות כלי הרעדלער (מחורר המצות) עובר ליבון באש, [[בגד]]י העובדים מוחלפים, וכן ספלי המים המשמשים לעיסת הבצק.
* מידי 18 דקות כלי הרעדלער (מחורר המצות) עובר ליבון באש, [[בגד]]י העובדים מוחלפים, וכן ספלי המים המשמשים לעיסת הבצק.
* המאפייה בכשרות בד"צ ירושלים העדה החרדית ובכשרותו של הרב [[מאיר אשכנזי]] מרא דאתרא של כפר חב"ד.
* המאפייה בכשרות בד"צ ירושלים העדה החרדית ובכשרותו של הרב [[מאיר אשכנזי]] מרא דאתרא של כפר חב"ד.
 
* אחרי כל הכנסה לתנור הניירות שעל המקלות מוחלפים.
== יחס מהרבי ==
== יחס מהרבי ==
ר' יוסף פרמן, מקים המאפיה זכה לקבל מ[[הרבי]] עוד בשנות היו"דים בקבוקי '[[משקה]]' "בשביל המאפיה". בהזדמנות אחרת הניח הרבי בכף ידו של ר' יוסף עוגת '[[לעקאח]]', תוך אזהרה על דרך הצחות: "שלא תערבב מזה במצות".
ר' יוסף פרמן, מקים המאפיה זכה לקבל מ[[הרבי]] עוד בשנות היו"דים בקבוקי '[[משקה]]' "בשביל המאפיה". בהזדמנות אחרת הניח הרבי בכף ידו של ר' יוסף עוגת '[[לעקאח]]', תוך אזהרה על דרך הצחות: "שלא תערבב מזה במצות".
51

עריכות

תפריט ניווט