בנדיקטין: הבדלים בין גרסאות בדף

נוספו 7 בתים ,  8 בספטמבר 2020
מ
החלפת טקסט – "|thumb" ב־"|ממוזער"
מ (החלפת טקסט – "|left" ב־"|שמאל")
מ (החלפת טקסט – "|thumb" ב־"|ממוזער")
שורה 3: שורה 3:


==היסטוריה וכשרות==
==היסטוריה וכשרות==
[[תמונה:בנדיקטין.jpg|שמאל|thumb|120px|בקבוק בנדיקטין]]
[[תמונה:בנדיקטין.jpg|שמאל|ממוזער|120px|בקבוק בנדיקטין]]
מקורו של המשקה הבנדיקטין הינו בנזיר מהכנסייה הבנדיקטנית בתקופת הרנסאנס לפני כ-300 שנה, שיצר אותו באמצעות תערובת של 27 צמחים שונים ממדינות שונות ברחבי העולם. הבסיס של הליקר הינו אלכוהול המופק מ[[סוכר]] סלק, בו מושרים הצמחים השונים לקבלת הטעם המיוחד של המשקה. הכנת המשקה אורכת שבע שנים במהלכן הוא מושרה בחביות עץ אלון.
מקורו של המשקה הבנדיקטין הינו בנזיר מהכנסייה הבנדיקטנית בתקופת הרנסאנס לפני כ-300 שנה, שיצר אותו באמצעות תערובת של 27 צמחים שונים ממדינות שונות ברחבי העולם. הבסיס של הליקר הינו אלכוהול המופק מ[[סוכר]] סלק, בו מושרים הצמחים השונים לקבלת הטעם המיוחד של המשקה. הכנת המשקה אורכת שבע שנים במהלכן הוא מושרה בחביות עץ אלון.