שיחת השבוע: הבדלים בין גרסאות בדף

קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
הוסרו 241 בתים ,  18 במאי 2009
אין תקציר עריכה
שורה 2: שורה 2:


==היסטוריה ועמדות==
==היסטוריה ועמדות==
העלון הראשון הופיע בי"ט כסלו ([[חג הגאולה]]) שנת [[תשמ"ז]]. לפניו יצא גיליון נסיון. מבנה העלון לא השתנה כמעט במהלך השנים (על המבנה ראו להלן). העלון יוצא גם ברוסית ובצרפתית.  
העלון הראשון הופיע ב[[י"ט כסלו]] שנת [[תשמ"ז]]. לפניו יצא גיליון נסיון. מבנה העלון לא השתנה כמעט במהלך השנים (על המבנה ראו להלן). העלון יוצא גם ברוסית ובצרפתית.  


העלון מופץ בבתי כנסת על ידי מנויים ועל ידי [[בית חב"ד|בתי חב"ד]] מקומיים. הוא מחולק גם חינם על ידי תלמידי [[תומכי תמימים|הישיבות]], ה[[מבצע תפילין|מניחים תפילין]] לעוברים ושבים מדי יום שישי בחוצות הערים. הוא נחשב בין העלונים התורניים הנפוצים והפופולריים ביותר. כמו כן הוא מודפס בארצות הברית.
העלון מופץ בבתי כנסת על ידי מנויים ועל ידי [[בית חב"ד|בתי חב"ד]] מקומיים. בנוסף לזה, העלון מחולק חינם על ידי ה[[תמים|תמימים]] ב[[מבצע תפילין]]. הוא נחשב בין העלונים התורניים הנפוצים והפופולריים ביותר. כמו כן הוא מודפס גם ב[[ארצות הברית]].


עלון דומה - העוסק כולו ב[[בשורת הגאולה]] הוא [[שיחת הגאולה]].
==הפצת העלון==
 
העלון מופץ בכ-180,000 עותקים. בחלק מהערים הקטנות יותר, ניתנת אפשרות של התאמה אישית לצורכי העיר, וכך ניתן להוסיף פרסומות מקומיות, שם הסניף המקומי וכדומה (העלון עצמו מצולם עם העריכות החדשות במכונת צילום רגילה).
 
===הפצת העלון===
כאמור, העלון מופץ בכ-180,000 עותקים. בחלק מהערים הקטנות יותר, ניתנת אפשרות של התאמה אישית לצורכי העיר, וכך ניתן להוסיף פרסומות מקומיות, שם הסניף המקומי וכדומה (העלון עצמו מצולם עם העריכות החדשות במכונת צילום רגילה).


== מבנה העלון ==
== מבנה העלון ==

תפריט ניווט