פתיחת התפריט הראשי

שינויים

נוספו 40 בתים ,  20:48, 23 בנובמבר 2023
* מהירות הכנת המצה ואפייתה. הידור שמקבל ביטוי רב ב[[שולחן ערוך הרב|שולחן ערוך]] של [[אדמו"ר הזקן]].
* מידי 18 דקות כלי הרעדלער (מחורר המצות) עובר ליבון באש, [[בגד]]י העובדים מוחלפים, וכן ספלי המים המשמשים לעיסת הבצק.
* המאפייה בכשרות בד"צ ירושלים העדה החרדית ובכשרותו של הרב [[מאיר אשכנזי (כפר חב"ד)|מאיר אשכנזי]] מרא דאתרא של כפר חב"ד.
* אחרי כל הכנסה לתנור הניירות שעל המקלות מוחלפים.
 
== יחס מהרבי ==
ר' יוסף פרמן, מקים המאפיה זכה לקבל מ[[הרבי]] עוד בשנות היו"דים בקבוקי '[[משקה]]' "בשביל המאפיה". בהזדמנות אחרת הניח הרבי בכף ידו של ר' יוסף עוגת '[[לעקאח]]', תוך אזהרה על דרך הצחות: "שלא תערבב מזה במצות".