לדלג לתוכן

שיחת תבנית:לעריכה

מתוך חב"דפדיה, אנציקלופדיה חב"דית חופשית

התבנית כבר מוכנה? --ענוים, הגיע זמן גאולתכם! היום כ"ז באייר ה'תש"ע שָׁלוֹם - סוּכַּת (שיחת) שָׁלוֹם 18:23, 11 במאי 2010 (UTC)

כן. זה אותה תבנית, עם אפשרות להוסיף סיבה. לדוגמא, ערך שזקוק לעריכה בגלל שאינו אנציקלופדי יש לרשום {{לעריכה|לא אנציקלופדי}} וכך יופיע התבנית:
ערך זה זקוק לעריכה - לא אנציקלופדי!

ערך זה זקוק לעריכה, על מנת שיתאים לסגנון המקובל בחב"דפדיה. אם אתם סבורים כי אין בדף בעיה, ניתן לציין זאת בדף השיחה שלו. אם התחלתם לטפל בערך, בבקשה הכניסו בו את תבנית בעבודה.

בהצלחה. --חיים נהר ¤ (שׂיג ושׂיח) 18:38, 11 במאי 2010 (UTC)

ממש תודה רבה על העבודה היפה.
לא מפרעי לך שעכשיו יש כמה מאות ערכים שמופיעה שם כותרת מוזרה "לעריכה {{{1}}}?" --ענוים, הגיע זמן גאולתכם! היום כ"ז באייר ה'תש"ע שָׁלוֹם - סוּכַּת (שיחת) שָׁלוֹם 18:42, 11 במאי 2010 (UTC)
תגיד לי, איזה ערך יש לכותרת המוזרה לעומת נחת רוח של יהודי (חב"דפד)? --חיים נהר ¤ (שׂיג ושׂיח) 18:50, 11 במאי 2010 (UTC)
נו נו. --ענוים, הגיע זמן גאולתכם! היום כ"ז באייר ה'תש"ע שָׁלוֹם - סוּכַּת (שיחת) שָׁלוֹם 18:54, 11 במאי 2010 (UTC)
, שיניתי כך שהסימנים המוזרים הללו, לפחות לא יופיעו בראש התבנית. --שיע 13:35, 27 בספטמבר 2010 (UTC)
בסדר גמור. --חיים נהר ¤ (שׂיג ושׂיח), י"ט בתשרי ה'תשע"א 13:39, 27 בספטמבר 2010 (UTC)
על מנת להסיר את הסימנים המוזרים יש להוסיף את הסימן | אחרי לעריכה, כזה: {{לעריכה|}}, והתוצאה נראית -


חסיד שוטה - בית מועד. תשע"א = ביאת משיח. אין ביאה ללא משיח, אין משיח ללא ביאה. ט' בשבט ה'תשע"א.