|
שלום דער חסיד, וברוך בואך לחב"דפדיה - האנציקלופדיה החב"דית ברשת האינטרנט חב"דפדיה הינה אנציקלופדיה פתוחה, שכולם יכולים לקרוא ולהיעזר בה, ואף לשפר ולערוך אותה.
|
בברכה, בא מועד • שו"ת • י"ד בסיוון ה'תשפ"ב ליצירה | 18:19, 13 ביוני 2022 (UTC)
דף משתמש
| שלום דער חסיד,
תודה על תרומתך לחב"דפדיה! נראה שעדיין לא יצרת את דף המשתמש שלך. זהו המקום שבו תוכל להציג את עצמך – לספר על תחומי העניין שלך, להוסיף רשימת ערכים שכתבת או מיזמים שאתה שותף בהם, ואפילו לקשט בתיבות משתמש מתוך קטגוריה:תיבות משתמש או חב"דפדיה:תיבות משתמש. ניתן גם להוסיף קישורים שימושיים עבורך, לציין את פועלך באתר ולתעד אירועים משמעותיים בפעילותך. כדי להתחיל, לחץ על עריכה בראש הדף וכתוב לפי סגנונך. בהצלחה ביצירת דף אישי שישקף אותך! |
--- זינגען א ניגן - שיחת השבוע - הקישו 9000 - כ' בשבט ה'תשפ"ו 06:42, 15 ביוני 2022 (UTC)
יישר כח אטפל בזה בהמשך בעז"ה. --דער חסיד - שיחה, 20:30, י"ט בסיוון, ה'תשפ"ב 20:30, 18 ביוני 2022 (UTC)
- אשמח אם תוכל לטפל בזה כעת . קצת מפריע לעין שיש הרבה מאוד קישורים אדומים בשינויים אחרונים --- זינגען א ניגן - שיחת השבוע - כותבים את ליובאוויטש 10:17, 24 ביוני 2022 (UTC)
אז אתה רוצה שאני אפסיק לכתוב???--דער חסיד - שיחה, 10:19, כ"ה בסיוון, ה'תשפ"ב 10:19, 24 ביוני 2022 (UTC)