חב"דניק יקר: ממתי המנהג בחסידות חב"ד לשיר ניגון זה בשמח"ת ואחש"פ. הרי מנגנים את זה בכל עת-מצוא; התוועדויות שמחות, חתונות, בר מצוות, שמחת בית השואבה וכו' וכו'. ודווקא בשמח"ת ואחש"פ לא נהוג כיום אצל חסידי חב"ד (ב-770) לנגן ניגון זה. מה שכן בעיירה ליובאוויטש כן היו מנגנים זאת, כך ע"פ ספר הניגונים. אין זה מדרכי לשנות חזרה ממה שמישהו שינה ובפרט בירוקרט חשוב כמותך - אך ציפיותי ממך לשקול לפחות פעמיים בטרם תשנה. --חיים נהר (שיחה) 21:16, 27 יוני 2007 (EDT)
- בבקשה ממך, היכנס להיסטוריה של הערך ותראה שאתה זה שהכנסת את זה.. השינוי שאני עשיתי הוא שבמקום שיהי'ה כתוב "שמחת-תורה" הורדתי את הקו והשארתי "שמחת תורה", כנ"ל לגבי אחרון של פסח.
- אגב, הסמכות שלי כביוקורט היא ההרשאות שאני יכול לתת, לא לקבוע סדרית חדשים בחסידות חב"ד :). אתה בהחלט מוזמן להוסיף מה שנראה לך. הצלחה --chabadnik - שיחה 17:45, 28 יוני 2007 (EDT)
- כן, נוהגים לשיר את זה לפחות באחרון של פסח
- אני לא יודע על שמחת תורה. אבל בפירוש שרים את זה באחרון של פסח באופן קבוע בהתוועדות הרבי. לא זוכר עכשיו את המקור, אבל הרבי בעצמו אמר לנגן את זה לפחות פעם אחת בשייכות ישירה לסעודת משיח - ומאז ככל הנראה הפך זה למנהג קבוע באחרון של פסח. בהצלחה לתוקפים בלי קשר.... שניאור
אחידות לשוניתעריכה
במידה ושם הערך הופ קוזק - הכיתוב בפנים (האפ קוזק) צ"ל אחיד או להפך לא שונה פרידבערג - שיחה 01:56, 11 בנובמבר 2011 (UTC)
- תיקנתי. --חיים נהר ¤ (שׂיג ושׂיח), י"ד בחשוון ה'תשע"ב 07:08, 11 בנובמבר 2011 (UTC)