בהצלחה! אפשר לעשות שתהיה תבנית כזאת בצד עם נתונים בסיסיים כמו שמופיע בישיבות למשל (מס' תל, שנת ייסוד, שם מנהל וכו')--M&n - שיחה 08:18, 3 באוגוסט 2017 (UTC)
- אולי כדאי לעשות בהתחלה רשימה של כל התלמודי תורה שיש עליהם ערכים.. • כתית למאור • בית הבד 15:45, י"א באב, ה'תשע"ז (3 באוג' למניינם), ימות המשיח
- יצויין שיש הסבורים שאין הצדקה לערך על כל בית ספר. [1] אני אישית סבור שיש הצדקה, אבל בתנאי שאכן מופיע בערך מידע כלשהו מעבר לרשימת שמות ותפקידים (לדוגמה תאריך הקמה, שלבים בהקמה ואבות מייסדים. התייחסויות מהרבי אם יש. מאפיינים. --שיע • שיחה י"ג באב ה'תשע"ז 23:25, 5 באוגוסט 2017 (UTC)
- Men770, סידרתי את המיזם בצורה שלדעתי תקל יותר על ההתמצאות והעריכה בו, אם אתה לא אוהב את זה, זכותך כמובן לשחזר... --שיע • שיחה י"ג באב ה'תשע"ז 23:31, 5 באוגוסט 2017 (UTC)