שיע.ק (שיחה | תרומות)
שיע.ק (שיחה | תרומות)
העברה, תגובה
שורה 1: שורה 1:
{{/פתיח}}
{{/פתיח}}
{{צבע גופן|לבן|שלום וברוכים הבאים. אם ברצונכם לכתוב לי הודעה, נא כיתבו אותה מתחת למילים אלו}}
{{צבע גופן|לבן|-----------------שלום וברוכים הבאים. אם ברצונכם לכתוב לי הודעה, נא כיתבו אותה מתחת לשורה זו------------------------}}
==א ' גוט  וואך לדעתי יש מיידית או למחוק כליל את הערך וועדרבני ליובאוויטש העולמי או לערוך אותו מחדש. בצורה העכשווית זה נראה מאוד לא טוב מכיוון וסוכ"ס שמם מייצג  הצורה  של הערך נראית בדוגמת עריכה של השחתה לפיכך כדאי לשפצו.


== קישורים חיצוניים ==
== קישורים חיצוניים ==
שורה 103: שורה 102:


איך אני יכול להעלות תמונות להעשרת חב"ד פדיה?--[[משתמש:הפוך עולם היום|הפוך עולם היום]] - [[שיחת משתמש:הפוך עולם היום|שיחה]] 19:01, 28 במאי 2016 (UTC)
איך אני יכול להעלות תמונות להעשרת חב"ד פדיה?--[[משתמש:הפוך עולם היום|הפוך עולם היום]] - [[שיחת משתמש:הפוך עולם היום|שיחה]] 19:01, 28 במאי 2016 (UTC)
== וועד רבני ליובאוויטש==
א ' גוט  וואך לדעתי יש מיידית או למחוק כליל את הערך וועדרבני ליובאוויטש העולמי או לערוך אותו מחדש. בצורה העכשווית זה נראה מאוד לא טוב מכיוון וסוכ"ס שמם מייצג  הצורה  של הערך נראית בדוגמת עריכה של השחתה לפיכך כדאי לשפצו. --[[משתמש:שיע.ק|שיע]] • [[שיחת משתמש:שיע.ק|שיחה]] כ"ט באייר ה'תשע"ו 05:34, 6 ביוני 2016 (UTC)
:אני מציע שתכתוב זאת בדף השיחה של הערך ונשמע מה אומרים אחרים. --[[משתמש:שיע.ק|שיע]] • [[שיחת משתמש:שיע.ק|שיחה]] כ"ט באייר ה'תשע"ו 05:34, 6 ביוני 2016 (UTC)