טוב וחסד: הבדלים בין גרסאות בדף
קפיצה לניווט
קפיצה לחיפוש
מאין תקציר עריכה |
מ (החלפת טקסט – " " ב־" ") |
||
שורה 1: | שורה 1: | ||
בית התבשיל | בית התבשיל '''"טוב וחסד" [[חב"ד]] [[מגדל העמק]]''' | ||
הוקם בשנת [[תשנ"ח]] עקב המצב הקשה והעוני הגובר ב[[ארץ הקודש]]. | הוקם בשנת [[תשנ"ח]] עקב המצב הקשה והעוני הגובר ב[[ארץ הקודש]]. | ||
גרסה מ־22:46, 12 במרץ 2014
בית התבשיל "טוב וחסד" חב"ד מגדל העמק הוקם בשנת תשנ"ח עקב המצב הקשה והעוני הגובר בארץ הקודש.
בית התבשיל דואג לכל צרכי הניזונים בו, החל מארוחה חמה בצהריים, חבילות מזון בחגים, ביגוד, מוצרי בי"ס לילדים ועוד.
נכון לכתיבת שורות אלה ישנם כ 250 סועדים הבאים למקום מידי יום.
פעם בחודש מחלקים בבית התבשיל כ-250 חבילות מוצרי מזון יבש.
במקום פועלת מועדונית מידי ערב לילדים במצוקה כולל ארוחת ערב.
בשבתות פועל במקום גם בית כנסת לדוברי רוסית בהנהלת הרב אלחנן שוחט.
בית התבשיל פועל על ידי מוסדות חב"ד מגדל העמק.
- מנכ"ל בית התבשיל: צבי הירש פרידמן.
- סמנכ"ל: משה גרוסמן.