שי מלך (שיחה | תרומות)
שי מלך (שיחה | תרומות)
 
(6 גרסאות ביניים של 3 משתמשים אינן מוצגות)
שורה 222: שורה 222:


{{חזרה על עריכה|המעמד הגדול}} --~ [[משתמש:חיים כ| חיים כ]] ~ - [[שיחת משתמש:חיים כ|<span style="color:#40E0D0;">שיחה</span>]] - [[יחי| יחי המלך המשיח!]] י"ז בתמוז  23:10, 13 ביולי 2025 (IDT)
{{חזרה על עריכה|המעמד הגדול}} --~ [[משתמש:חיים כ| חיים כ]] ~ - [[שיחת משתמש:חיים כ|<span style="color:#40E0D0;">שיחה</span>]] - [[יחי| יחי המלך המשיח!]] י"ז בתמוז  23:10, 13 ביולי 2025 (IDT)
:'''לא חזרתי על עריכה''', ביטלתי את מה שכתבת, החזרתי גירסא '''יציבה''' והסברתי בתקציר העריכה, ראית? הבנת מה שכתבתי שם? --[[משתמש:שי מלך|יחי המלך המשיח!]] - [[שיחת משתמש:שי מלך|שיחה]], 23:19, י"ז בתמוז, ה'תשפ"ה 23:19, 13 ביולי 2025 (IDT)
:'''לא חזרתי על עריכה''', ביטלתי את מה שכתבת, החזרתי גירסא '''יציבה''' והסברתי בתקציר העריכה, ראית? הבנת מה שכתבתי שם? אתה זה שלא הסביר את הסיבה לשינוי ששינית שם.. --[[משתמש:שי מלך|יחי המלך המשיח!]] - [[שיחת משתמש:שי מלך|שיחה]], 23:19, י"ז בתמוז, ה'תשפ"ה 23:19, 13 ביולי 2025 (IDT)
::אני חושב שחלה פה מעט אי הבנה מה זה אומר [[חב"דפדיה:מלחמת עריכה|"מלחמת עריכה"]]. ''מלחמת עריכה נוצרת כאשר מחלוקת בין שני משתמשים או יותר מביאה לכך שכל אחד מהם חוזר ומבטל את עריכתו של האחר.'''
::ביטלת את גרסתי והחזרת שוב את מה שכתבת או לא? זה נקרא '''חזרה על עריכה''' שהיא למעשה '''מלחמת עריכה'''. בלי שום קשר ל"גרסא יציבה" או מה שהצדקת בתיאור השינוי,  הכלל הוא לאחר שאני עשיתי שינוי בערך אין לך שום יכולת לבטלו ולהחזיר לגרסתך הקודמת מבלי לפתוח ב"מלחמת עריכה".
::חבל שאנחנו צריכים להתעסק בדברים כאלה שוליים, בייחוד שהטעם שכתבת בתיאור העריכה מתקבל על הדעת והיה יכול להוביל לאותו התוצאה אם רק היית כותב אותו בדף השיחה ומתייג אותי במקום לפתוח במלחמת עריכה. --~ [[משתמש:חיים כ| חיים כ]] ~ - [[שיחת משתמש:חיים כ|<span style="color:#40E0D0;">שיחה</span>]] - [[יחי| יחי המלך המשיח!]] י"ז בתמוז  23:47, 13 ביולי 2025 (IDT)
:::אכן צריך לערוך את הדיון בדף השיחה ולא במלחמות עריכה. עם זאת, חשוב להבהיר כי החזרה (חד פעמית) לגרסא יציבה אינה מלחמת עריכה. אמנם כדאי לציין זאת בתקציר העריכה, ואז מי שמבטל את הגרסא היציבה נחשב כפותח במלחמת עריכה. [[משתמש:שלום עליכם|שלום עליכם]] - [[שיחת משתמש:שלום עליכם|שיחה]], 23:51, י"ז בתמוז, ה'תשפ"ה 23:51, 13 ביולי 2025 (IDT)
:::כשאני רואה משהו שמישהו כתב ומבטל אותו, פשוט יותר לכתוב זאת בתקציר העריכה, מאשר לפתוח פיסקא חדשה בדף השיחה. אני לא זכרתי בכלל שהגירסא האחרונה הייתה שלי.. זה היה לפני זמן.. בכל אופן, אני הסברתי בתקציר עריכה, ואתה לא ביטלת את מה שכתבתי, ככה שזה בסדר ולא נכנס לגדר מלחמת עריכה.. --[[משתמש:שי מלך|יחי המלך המשיח!]] - [[שיחת משתמש:שי מלך|שיחה]], 23:57, י"ז בתמוז, ה'תשפ"ה 23:57, 13 ביולי 2025 (IDT)