שיחה:מוגה – הבדלי גרסאות

בני (שיחה | תרומות)
אין תקציר עריכה
 
בא מועד (שיחה | תרומות)
 
(5 גרסאות ביניים של 5 משתמשים אינן מוצגות)
שורה 4: שורה 4:


כן יש להאריך בסיפור ההתפתחות של הגהת המאמרים (שנתפרסמו בסדרה סה"מ מלוקט), ועוד חזון למועד. [[משתמש:בני|בני]] 20:31, 10 יוני 2007 (EDT)
כן יש להאריך בסיפור ההתפתחות של הגהת המאמרים (שנתפרסמו בסדרה סה"מ מלוקט), ועוד חזון למועד. [[משתמש:בני|בני]] 20:31, 10 יוני 2007 (EDT)
== תצלום לערך ==
על מנת להעשיר את הערך, כדאי להוסיף תמונה של הגהה של הרבי על אחת השיחות. איזו תמונה היית בוחרים לשים כאן?
לענ"ד צריך לראות בתמונה שהכניסו לרבי טור אחד של השיחה כדי שיוכל להעיר בקלות משתי הצדדים, שיראו הרבה הערות ויקבלו את הרושם שהרבי לא עבר על זה רק בשביל הרישמיות, ועיקר - שיהיה כתב ברור ועם תוכן שגם מי שאיןלו הרבה רקע יוכל להבין.
וכעת שתי שאלות: א) האם אתם מסכימים עם ההגדרות דלעיל? ב) האם יש לכם תצלום להציע?... [[מיוחד:תרומות/173.3.199.145|173.3.199.145]] 04:41, 19 בפברואר 2014 (UTC)
:מסכים עם ההגדרות. --[[משתמש:שיע.ק|שיע]] • [[שיחת משתמש:שיע.ק|שיחה]] י"ט באדר א' ה'תשע"ד 09:06, 19 בפברואר 2014 (UTC)
::כן ולא.. {{קריצה}} • [[משתמש:שנוזל|שנוזעל]] - [[שיחת משתמש:שנוזל|שיחה]] • י"ט באדר א' ה'תשע"ד 10:20, 19 בפברואר 2014 (UTC)
== הגהת הרבי ==
איני בקי בנושא אך שמעתי שהרבי הגיה חלק מהעלונים של 'במחנה צבאות השם' בהוצאת צ"ה בארה"ק. {{משתמש:חב"דפדי פעיל/חתימה}} 10:19, י"ג באלול, ה'תשפ"ב ''<font size="1">(9 בספט' למניינם)</font>'', [[בשורת הגאולה|ימות המשיח]]
:יש אינספור הו"ל ודברים שהרבי הגיה. למשל העלון של נשי חב"ד הוגה כל השנים (עד תנש"א), ועוד--[[משתמש:חייל של המלך|חייל של המלך]] - [[שיחת משתמש:חייל של המלך|שיחה]], 19:37, י"ד באלול, ה'תשפ"ב 19:37, 10 בספטמבר 2022 (UTC)
::אם כוונתך ל[[די אידישע היים]] – הגהתו אכן מוזכרת בערך. [[משתמש:בא מועד|בא מועד]] • [[שיחת משתמש:בא מועד|שו"ת]] • י"ד באלול ה'תשפ"ב ליצירה | 21:15, 10 בספטמבר 2022 (UTC)
חזרה לדף "מוגה".