| תודה על תרומתך לחב"דפדיה. עם זאת, הערך שלמה שימאנאוויטש שכתבת אינו עומד בסטנדרטים של כתיבת ערכים באנציקלופדיה בשל נושאו, תוכנו או ניסוחו, או בשל היות הערך שכתבת קצר מדי מכדי להיות ערך אנציקלופדי. הערך שכתבת הועבר ממרחב הערכים אל משתמש:172.58.227.196/שלמה שימאנאוויטש.
ניתן להמשיך להרחיב ולערוך את הערך, ולשם כך מומלץ לקרוא את המדריכים הכתובים העוסקים בכתיבת ערכים חדשים: |
- אם ברצונך לקבל סיוע אישי ניתן לפנות לאחד המשתמשים בחב"דפדיה באמצעות דף השיחה, או לבקש סיוע בדף החממה.
לאחר שהערך יורחב ויתוקן וכאשר יעמוד בסטנדרטים של ערך בחב"דפדיה - רק אז ניתן יהיה להחזירו למרחב הערכים.
ברוך בואך לדף השיחה הזה
דפי שיחה הם המקום שאנשים דנים בו על איך לשפר את התוכן באתר חב"דפדיה. ניתן להשתמש בדף הזה כדי להתחיל דיון על עריכות שנעשו מכתובת ה־IP הזו. מה שייכתב כאן יהיה ציבורי ואחרים יראו את זה. כתובות IP רבות משתנות לעיתים קרובות, ולפעמים משמשות כמה אנשים.
| זהו דף שיחה של משתמש לא רשום שמזוהה רק לפי כתובת ה־IP שלו. ייתכן שהודעות ישנות בדף זה מתייחסות למשתמשים אנונימיים אחרים. |
|---|
|
IP lookup • DNS whois • Traceroute • חיפוש חסימת טווח • תרומות טווח • שחזור בוט/טרול |
