פתיחת התפריט הראשי

שינויים

נוספו 6,591 בתים ,  17:35, 1 בפברואר 2015
מנחה השידור היה ר' [[שמואל קפלן]] ה[[שליח]] למרילנד ביחד עם מנחה בשם [[גר'י לוין]].
===י' שב"ט שבט תשנ"ג===
[[קובץ:י' שבט תשנ"ג.jpg|200px|thumb|left|קריאת רבני חב"ד להשתתף במעמד ה'סאטלייט' י' שב"ט תשנ"ג]]
השידור אורגן על ידי [[המטה העולמי להבאת המשיח]].
 
===י' שבט תשע"ה===
 
יותר מחמשת אלפים תמימים השתתפו ב[[סאטעלייט]] הענק של י' שבט, שהקיף את העולם כולו בדרישה ותביעה להתגלות השלימה. אלפים מאנ"ש הצטרפו לשידור החי. במשך שעה צפו במראות קודש והאזינו לדברים נלהבים מהרבנים והמשפיעים שיחיו בנקודות השונות ברחבי תבל, והתאחדו בדרישה וזעקה: [[עד מתי?!]] רצוננו לראות את מלכנו! [[יחי אדוננו מורנו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד]].
 
האירוע נפתח במראות קודש, כאשר הרבי מלך המשיח נראה מנגן את הניגון המפורסם [["צמאה לך נפשי"]], והקהל כולו מצטרף לניגון.
המנחה הרב לוי ליברוב, שליח בפלטבוש, מדבר על כך שכל מה שברא הקדוש ברוך בעולמו לא ברא אלא לכבודו, וממילא הטכנולוגיה של האינטרנט המנוצלת כעת לאחד את העולם כולו ל[[גאולה]], היא המטרה לשמה נברא. המנחה מונה את ישיבות חב"ד בכל רחבי תבל המשתתפות במעמד המיוחד, מצפון אמריקה ודרום אמריקה, אירופה ואסיה, וכמובן ארץ הקודש.
ראשון הדוברים הוא ה[[מרא דאתרא]] וחבר ה[[בד"צ דקראון הייטס]] הרב [[יוסף ישעיה ברוין]], החוזר על ה[[פסק דין]] שכבר "כלו כל הקיצין" והרבי חייב להתגלות תיכף ומיד ממש.
לאחר עולה לדוכן ה[[מרא דאתרא]] וחבר ה[[בד"צ דקראון הייטס]] הרב [[אהרן יעקב שוויי]], שבקול חנוק מדמעות ביקש ודרש מהקב"ה שישלח לנו את הגאולה האמיתית והשלימה.
בשלב זה עולה המשפיע הרב [[שלום בער ליפסקר]] קורא עם התמימים את [[פרקו של הרבי מלך המשיח]] בתהלים.
מיד לאחר מכן נראים על המסכים המראות המרגשים והבלתי נשכחים מתאריך [[י' שבט תשנ"ג]], כאשר הרב [[שניאור זלמן גוראריה]] ע"ה, הכריז בפני הרבי ביחד עם הקהל כולו את הכרזת הקודש [["יחי אדוננו מורנו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד"]], והרבי עודד את השירה בתנועות ראשו הק'.
מפעם לפעם נראים [[תלמידי התמימים]] ב[[ישיבות]] הרבות בכל רחבי תבל, המתאחדים כעת במעמד ה[[סאטעלייט]].
המנחה פונה אל המדינה המרוחקת ביותר מבית חיינו, אל אוסטרליה, משם מוזמן לדבר בשידור חי הרב [[חיים צבי גרונר]]. למרות השעה המוקדמת, לפנות בוקר של יום שישי, [[י' שבט]], דבריו הנלהבים של הרב גרונר חודרים היטב. הוא מבקש לחזק את התמימים בהתקשרות לרבי, ולסיום את העבודה של המשכת השכינה למטה בארץ. את דבריו הוא מסיים בהכרזת "יחי אדוננו" ואמירת [["לחיים"]].
הדובר הבא הוא מארץ הקודש, הרב [[יצחק אייזיק לנדא]] מדבר בעברית, ודבריו נוסבים אודות הענין של [["נזכרים ונעשים"]], וכפי שבשנת [[תשי"א]] היה לכאורה ענין של העלם, והרבי סירב לקבל את הנשיאות, ואנ"ש קיבלו את נשיאותו של הרבי ועוררו את הרצון למלוכה, הענין של [[קבלת המלכות]] על ידי העם, כמבואר ב[[חסידות]] בארוכה. וכן בימינו אלו, שלמרות ההעלם, הרי שיש לנו הכחות לקבל את מלכותו של הרבי ולעורר את הרצון למלוכה.
המצלמה מתמקדת על המראות מ[[בית חיינו]], כאן הוכן לרבי מלך המשיח המקום הקבוע ל[[התוועדות]], הכיסא האדום והמפה הלבנה על השולחן, והכל מוכן ל[[התגלות]]. רבי, עד מתי?!
בשלב זה מוצגת סקירה בוידאו על הדרישה לגאולה על ידי הרבי, החל מ[[מאמר ד"ה באתי לגני תיש"א]], מאמר [[קבלת הנשיאות]], ולאחר מכן סיום והכנסת [[ספר תורה של משיח]] בערב י' שבט תש"ל, רבני חב"ד המגישים לרבי את ה[[פסק דין]] שהגיע זמן הגאולה, והרבי מקבל את הפסק דין ומאחל שזה יהיה בעגלא דידן ממש, [[שיחת ב' ניסן]], [[והכרזת "יחי המלך" בפני הרבי]], [[שיחת כ"ח ניסן "עשו כל אשר ביכולתכם"]], וכמובן עידוד שירת [["יחי אדוננו"]] בשנים [[תשנ"ג]] [[תשנ"ד]].
הנואם האחרון הוא [[ראש ישיבת]] [[תות"ל בסאן פאולו]] שבברזיל, הרב [[שמאי ענדע]] שמדבר על החשיבות של התעקשות בתביעה ובדרישה לראות את הרבי בעיני בשר ולזכות ל[[גאולה האמיתית והשלימה]]. הוא משווה את הדרישה מהרבי לקבלת הנשיאות, לדרישה כיום ש"רצוננו לראות את מלכנו".
כעת מוצגת על המסכים סקירה קצרה אודות [[פעילויות בעניני משיח]], כשהמנחה מדגיש שהפעילות של כל אחד צריכה להיות אליבא דנפשי' בהתייעצות עם ה[[משפיע]], כפי הוראותיו של הרבי.
את המעמד המרגש חותם הת' ישראל זלצמן הקורא את ה[[פדיון נפש]] עליו חתמו אלפי התמימים, הדורשים את ה[[התגלות]] של [[הרבי]] תיכף ומיד ממש! דבריו חנוקים מדמעות כשהוא מבקש בשם אחיו התמימים "לראות את מלכנו" ובהכרזת "יחי אדוננו" אליה מצטרפים התמימים בכל רחבי תבל.
מיד לאחמ"כ מתחיל השביל ל[[תפילת מנחה עם [[הרבי מלך המשיח שליט"א]]]], כשהתפילה כולה מועברת בשידור חי.
האירוע אורגן ע"י [[א.ת.ה. העולמי]], ובראשם התמימים צביקי מרגליות וזלמן מטוסוב.
== קישורים חיצוניים ==
42

עריכות