פתיחת התפריט הראשי

שינויים

עריכה ודיוקים
בשנת [[תשמ"א]] נסע ל[[קבוצה|שנת ה'קבוצה']] ב[[ישיבת תומכי תמימים המרכזית]] ב-[[770]]. בלימודיו בישיבה זכה לשמש את [[הרבי]] ולעזור ל[[מזכירות הרבי|מזכירות]] באמצעים שונים. בהזדמנות קרא לו ה[[מזכיר]] [[יהודה לייב גרונר|הרב גרונר]] וביקש ממנו לקנות במכולת מול 770 (במקום שנמצא היום [[מוזיאון צבאות השם]]) חתיכת עוגה וגבינה (ששימשה כארוחת הבוקר של הרבי), מאז היה קונה בכל יום את ארוחת הבוקר של הרבי. כמו כן היה פורט באופן קבוע את הצ'קים שהיו מגיעים למזכירות, של [[דמי מעמד]] או תרומות למוסדות השונים שתחת הנשיאות של הרבי.
לאחר סיום מסלול לימודיו והסמכתו לרבנות, [[נישואין|נשא]] את רעייתו, נחמה רבקה, לבית ר' משה בצלאל וקסלשטיין, וקבע את מגוריו בקריית חב"ד ב[[צפת]]. בקהילת חב"ד צפת החל לשמש במסירות מיוחדת בתפקיד של מו"צ ופוסק הלכה. ידיעתיו העצומות בהלכה, יחד עם גישתו המעשית שרכש מאביו - קנו להם שם בצפת ובאזור הצפון בכלל. זכה לעשות שימוש אצל אביו במשך השנים בעניני הלכה ובעניני מערכת הכשרות.
==תפקידיו==לאחרי נישואיו עבר לגור בעיר עם פתיחת ישיבת [[תומכי תמימים צפת (קטנה)|תומכי תמימים צפת]] , ושימש בה כ[[ראש ישיבה|ראש ישיבת]] [[תומכי תמימים צפת (קטנה)]] עד לסגירתה. לאחר מכן מונה למגיד שיעור, בשיעור ב' של [[ישיבה גדולה]] - [[חסידי חב"ד ליובאוויטש צפת]] עד שנת הלימודים [[תשע"ד]], אז עבר למסור שיעורים לשיעור ג' בישיבה. שיטת לימודו מתייחדת בעמקות מחד גיסא ובהסברה המותאמת לתלמידים הצעירים מאידך גיסא. שיעוריו מלווים בדפי סיכום המבהירים את מהלך השיעור.
בין השנים [[תשס"ה]] ו[[תשס"ט]] היה חבר הנהלה בישיבת [[תומכי תמימים אור יהודה (קטנה)|תומכי תמימים אור יהודה]] ומסר שיעורים ב[[נגלה]].
הרב לנדא הוא ממנהלי מערכת הכשרות של אביו, הרב [[משה יהודה לייב לנדא]], והוא משמש כמנהל כללי של מערכת הכשרות.
 
==שיטתו בלימוד==
שיטת לימודו מתייחדת בעמקות מחד גיסא ובהסברה המותאמת לתלמידים הצעירים מאידך גיסא. שיעוריו מלווים בדפי סיכום המבהירים את מהלך השיעור.
==משפחתו==